Kokoşş Hatunlar Kulübü

[SUP][/SUP]

bende bu anın şaşkınlığı içindeyim şu an nasıl bilmem ben bu topiğin bilmişiyim ..

farkındaysan sastım kalakaldım öleee cvp bıle yazamadım saatlerce sanaaa

heheh kızlar aspirini bende duydum bimde satılanmı o bend ealıcammmm denıcem cok ıyms halım leke ıcnde gercı halı yıkamacılr cıkaramammıs aspirnmı cıkrcak dımı

buarada doktrla gorstum saatlerdrr kostryrm tekrar emar cekldm

durum yıne aynı duzlme yok doktr 5 hazrnda amelytımı yapcak

kan falan aldılar benden yalnz ogledn sonra amelyt o benı zorluyack malsf... osate kdr nasıl ac kalcmm

buarada ogle yemegı yerınede suan anca tost yıyebıldmmmm

bırz kanamalı olck dedı doktor o işlem öleyms o bırz urkuttu benı ama kacıs yok rahat nefes almam lazım

öncekı yıl verdığım halı yıkamacı aynen gerı getrmıştı halılarımı
sonra buraya verdımm cok memnun kaldım
güneşim
sende değiştır cıkarırlar
özel deterjan falan kullanılıoo
ben bıkaç kişiye verdımm memnun kaldılar
1 haftada getırıyolar ama yoğun olduklarındann

kızlar gidenlere iyi akşamlar...
ben de bir kalkayım,mutfağa doğru yol alayım...adam aç kalmasın

güneşim...sen de yaptır bir an evvel kurtul cnm...Rabbim kolayını verir merak etme,yeniden geçmiş olsun...

ya buaraya ılk vermstm son olur ztn kavga edecktmde vakıt yokkıı kavga etmeyeee
NEYSE DUR BAKALIM ESKI VERDGM YERLE GORSYM ARTIK BIKAC AY SONRAA SARI SU FALAN OLDU omurun pipisi sıstıgı donem suya otrtuyrduk oda cupcup vuryrdu falan

saol cnm ınss baklm bızm mudr ne dıckkk tarıhe:26:

slm kızlar nasılsınız anneciklere bakabildim azcık bugün kayananam geldi annem kısır yaptı bende dün havuçlu cevizli kek yapmıştım pek beğendi..

smoke ikizlere çok üzüldüm allahım annesine sabır versin inşallah tez zamanda evlat sahibi olur tekrar gönlüne göre versin rabbim..

alya gelince okursun artık seni göremiyorum hatunnnn

dediğin yukardaki doğru bizim haziran anneciklerde de durum bu malesef ama 20 kişi nerdeyse sezeyan olucak şuan belli olan ve hepsi tarihli planlı programlı sordum öyle suyu bekleyen yok demkki artık böyle doktorlar beklemek istemiyorrr devlette bekleyen duydum mesela suyu gelene kadar bekleyen varmış falan filan konu uzamasın işte haziran anneciklerdede tarihhler belli saatler bile belli demkki artık kurcalamamk lazım benim de kafam karışyo pek sezeryanda bahsedesim bile gelmiyor ...

spinalden korkuyodum bilmiyorum çıkanlar pek rahat ve pek mutlu hadi darısı başıma ....perşembe sabah alsın dicem hatta ümkünse sabahın köründe dikilcem allahım sabır ve güç versin bana korkmayayım gelecek hafta bugünler gibi çağan geliyor inşallah

Güneş inşallah sorunsuz atlatırsın cnm

kaç gün istirahat alacaksın??

asprinide bimde ben hiç görmedim bizim deterjancı var ordan alıyorum çok güzel kokuyo hatta ben bi ara tüllere falan makinaya koymaya başlamıştım ama kayınvalidem makinayı bozarsın didi koymadım daha.

10 gun rapor eger rahtlymzsam terkr bı 10 daha hakkkım varms ama opnu ben alamm malum ozl sırket...

aspırnmı bılmyrm ama bımde varms ole etkılı bişi yaaaa

güneş sen niye burun ameliyatı oluyorsun dün yazmadın çıktın sana yazdım estetik bi durum değil harhalde dimi solunumla ilgili bir durummu:44:

iyi 31 i erken değil iyi işte ben tarihle oynamıcam zaten ne dediyse uygulicam ...

evet doktor arıza mışş bencede alt takımlar bozulmaz die gelen var beni sezeryan yapın diyen var dedi resmen iyiki bu adam benim doktorum değil bari doktorum duymasa ona inanmadımı gittiğimi bunlar sistemden görmediklerine göre bilemez (

Son düzenleme:

başın sağolsun cnm ne güzel iyi bir komşun varmış benim hiç komşum olmadı öyle

mekanı cennet olsun

başın sağolsun cnm ne güzel iyi bir komşun varmış benim hiç komşum olmadı öyle

mekanı cennet olsun

sağol cnm
benım karşıdakı tüm komşularım kardeşten ötedır
cok sefıym hepsıını
komşu annem komşu babam
manevı kızkardeşlerım dolu dolu
burdada hıc komşum yok
ınş taşnınca sevgı dolu samımı sıcak ınsanlarla bırlıkte olcemm

kocemı dün aramışlar tam wc de ıken yetişememış sonradan aramış cıkan olmamış sanırım arazıdeler
neyse h sonuda ulaşılmıo
ptesı dayını ara dedım
ayy ben bu herıfı uçağa bındırene kadar ınanmıycam gtcene
sbah dıom olmadı deve güdersın orda
ya bu deveyı gütcen ya bu dıyardan gtcenn
güldü

günaydınnnnnn
güneşli,serin,bulutlu,ılık...ne olduğunu hala kestiremediğim bir İstanbul sabahına uyandık oğlumla...eşim dün gececi olduğu için bugünde benim işim olmadığından annemlere gelmiştim dün gece...yatağımızı özledik,sessiz sakin k.k.da takılmayı özledik...özledikte özledik işte aman annem duymasın
şimdi de uyanığız oğluşa sütünü içtim,yumurta koydum haşlanıyor...evde herkes uyuyor...
eşimi arayayım bari,evimize gitmiştir...normalde çıkar giderdim yanına da o bugün bir ark. dükkanına iş götürecek o ark.bekliyor olacak evde adam geldiği gibi çıkacaktı...o sebeple bizimkilerin uyanmasını bekleyeyim...
topikte pek sessiz...
bu haftada çalışayım,gideyim geleyim okula istiyorum...sonra zaten 1 hafta kalıyor karnelerin verilmesine,curcuna olur,gitmesem daha iyi...hem 39.haftamızda oluruz artık
öğrt. arkadaşlar diyor bazen okulda doğuracaksın diye,haklılar sanırım

böcükkkkkk yine formun yerinde enerjik garu,altın ne kaaa oldu???

doğum günüm 10 haziran...acaba oğluş sürpriz yapıp o gün gelirmi ki öpüyoruz oğlumla sizi

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…