Kokoşş Hatunlar Kulübü

oto tamırcılerınde olabılır ama pahalı dıye her yerde almıo bız onu bedava verıyoruz araçlarda kullanıyoruz
evımde yok ama genelde yağ oluyorum
sık hemen kuruyoo heryerde kullan

aspırın dene bende denıycem
o makınaya kullanılır mı:26:bılın

ayy kafama mıçımalt demışımmm pardon
cıcek kısmlar üstte kalıyookafayı yıdım
carilerle uğraşmaktann

evdeki asprine baktım güleç firmasına aittmiş. Raidin asprini orjinaliymiş.
Buda çok hoş kokuyor. Yarın sileyim bakalım koltukların derileri temizlenecek mi?

Helloo kizlarr nasilsinizzzz evdyz ORTLK SAVS ALNİ OMURTOSUN GONLUNU ETSEM BASLİCM TEMZLİGEEE COKKK İS VR GECE YİNE ACLE GTTK OMRN GOGSU TİKNYR DİYE ALLHTN KALABLK DEİLDİ İLAC VRDİLR YOLDLR GUNDUZ BİSİ YOJ GECE BOGULYR OKSYRMYR FLNNN NYSE GRİP ATLTYRZ SANRYİNE HERKSLR NERDE

güneş geçmiş olsun omure. yavrum kurtulamadı öksürükten.
ne biçim birşey vucuda bi girdi mi çıkmıyor.
benimkide öksürüyor ama balgamı var göğsü dolu biraz.
yazda gelemedi bir türlü (

bacım bızım ortakında 1 yaşındakı kız öleymış
havadan mı ne alejılerı olmasın
cocuğun gündüz bişiyi yokmuş gece tıkanıyormş
bı makına almışlar
oksıjen mak.nedır cok rhatlamışlar bılgın olsun

nıye kımse yok lennnsıkıldımmmm 5 olsada gtsemm
perdeler tüller koltuk kılıfları yıkancak
perdeler tüller ütülencek
cuma günü halılarım gelcekmış
yarında camları sılerım erken kalkıp
mutfak dolapları falan
cok yorulcam ama sonra rahat etcemm

Saolun kizlr allerjik diye tahmn ediyrm cunku bnde ayni durumdayim... Ama su oksijen makinasini arastrymmm buhar kullaniyrdk o deildr herlde bahsttgn dimiiii

amma yoruldm yaa daha bunn yarını varşimdıden tırnaklarım bıle ağrıooo

ctesi 6 gıbı eve geldımhemen güneşlikleri attım makınayaonlar yıkanırken mutfak dolaplarını sıldımmm domestosu abartmışım ellerım yanıoo
sonra güneşlıklerı ütüledımm
tülleri attımonlar yıkana kadar eşim perdelerı astı bende mutfağa devam sonra onlarıda ütüledım 1 gıbı yattım
sabah 7 de kalktım
hemen koltk kılıflarını attımm 1 saat onları sökmekle uğraştım sonra onlar 3 makına ettı astımm camları sildımmm onlar zaten ölüm demırlı olnca camlar.kapıları sildimmm
yerlerı eğıl eğıl sıl bacaklarım tutmuoo ellerım yanıo
11 gıbı kocem kalkt
ben koltk takımını masayı ve köşe takımlı odayı kaldırıp silmiştımmmeşim nevresımlerı değiştrdı onları attım aşağa kılıfları astım
yatak odasını kaldırdık sıldım
camları sıldım banyo wc derken şimdık otrdm
en zor işi eşim yaptı koltuk kılıflarını taktı
hala iş var ama hal yok
bulaşık makınası temızldım buzdolabı şu bu öldüm laayarın işte ne ederım bılmem
unutmuşum
renkılerı ve nevresımlerı ütüledı beyazları yıkadım
kılozet takımı şu bu ev terlıklerı derken az kalsın eşimide mak.atcaktımm

Son düzenleme:
umutsuz ev garularını ızlıyommm
kınder yıycemmm cnm cektı eşim gttı
aşerıom desemhalam geldıı

Son düzenleme:
iiiii gecelerrrrrrr

kumrummmmm konuştuk ya ben paris yaptım duş şimdi bornozla keyff yapyommm:))))))))

böcükkk annem seni ii anlıyorum yaa tırnakların nasıl ağrıyodur acısı oturunca çıkar sabah anlarsınn çok yorulmussun tatlım
o hatayı bende çok yapıyom temizlik diye yıpratıyoz kendimizi ama rahatlıyozzz miss gibim olmuş ellerin dert görmesinnn

günaydınnnnnnn
deli miyim neyim değil mi...okuldaki arkadaşlar da öyle düşünüyor...geldim okula...amannnn evde kalıpta hiç bunalamazdım vallahi...kim ne derse desin...oturuyorum masamda bir yandan davranış notları girerken bir yandan da sizlere yazıyorum...
50 kişilik sınıfta da 14 kişi gelmiş...rahatım anlayacağınız,bu haftayı da atlatırsam...haftaya gelmem zaten karnelerin verileceği hafta yeter derim geldiğim...

bugün dr.mda randevum var...raporumu yazacak sanırım...

böcüğümmmmmm amma yorulmuşsun tatlım ama değmiş mis olmuş evin...ne güzel yaza hazırsın...

Günaydınlarrr kızlarrr

herkese güzel haftalar diliyorummm..haftasonu hemencik gelir inşallah

gunaydın kızlar.r..

hafata sonu berbattı... oğlum hastaydı.. bi yere ghitmedik bişe yapmadım hışım çıktı..

bende banyomu pakladım mutfak dolaplarının dışını sıldım koltuklaın tozunu aldım..

yerleri sildim.. pazra gunu misafirim vardı çay kapı..

buluğumdan patitesli börek vardı.. gunduzde .. akşam yeriz die.. sütlü irmk tatlısı yapmştım.. ohh bulmuş gibi oldum.. ii oldu..

böcükk.. sanada geçmiş olsun yirimm yaaa... kız domestosla nie silionki dolapları... dolap için özel madderler var pırıl pırıl edior..

benmli lake malesef.. cam gibi sürekli silmk zorundayım ama domostola silersem bulanık olur.. özel maddler ile siliom..

özel bezi ile..

hem sen neden cam silmeden perdelerini taktın bazım.. perdenı çekip.. yıkanırken sılseydın camları zorlanmazdın

nessemgeçmiş olsun kuşum dikkat ett...

domestosu cok sevımmm bıde püskürtmelısını sıktım o cok geldı galıba
benım mutfak dolapları pırıl pırıl oluoo onunla ondan cnm

akşam 6 gıbı eve varınca hava kararmamıştı yarına az iş kalsın ddım hemen güneşlıklerı attım sonra onları taktım perdelerı tabı ütüle tak saat baya gec oldu
o yüzden sabahta camları sıldımm

paşana gecmıs olsun cnm

sağol kuşum.. benmde boğazım fenaa.. yemınlee...

dokuluyorum ....

sende dikkat et domostes elleri fena yapıor bacımm...

sağol kuşum.. benmde boğazım fenaa.. yemınlee...

dokuluyorum ....

sende dikkat et domostes elleri fena yapıor bacımm...

çoştum ben bacımm sonra böle olur tabekaşındım bde eğılerek sıldımyerlerı belım kopuyooo
neyse cuma günü halılarım gelcek mıs gıbı olcek evım h sonu ıyıce dınlencem tabı karşıya gtmezsemm
sende dıkkat et cnmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…