Kokoşş Hatunlar Kulübü

saolunn kızlar daha ıyı gıbı ılac ıcıyor o rahtlttı bırzzz...

melodi allah kabul etsın

meloşum Allah kabul etsin cnm...
bizde dün kayınvalidemin 2.senesinin yemeğini verdik işte...Allah kabul etsin...
epey kalabalıktı,sağ olsun gelmişti herkes...

yarın son iş günüm çarşamba sabahı dok. kontrolden sonra raporumu alıp işe yollarım eşimle, tatile başlarım çarşamba sabahı 5 kitap 5 film ayarladım bakalım başlangıç için...Daha uzarsa beklemem yeni temin ederim oyalanmalık...
koketin doğumu bu perşembeydi ...

Son düzenleme:

canım eşin matkapla delerken sen deldiği yere doğru elektrikli süpürgenin ucunu çıkarıp ya demir ya da hortum kısmıyla çektirirsen,o tozlar dağılmadan,yere düşmeden makinenin içine girmiş olurlar
bak bundan sonra öyle yapın...toz içinde kalmazsınız...

tatlım normalde heryeri öyle yapıyoruz zaten ama bi merdiven vardı.e bende uzanamıyorum zaten.tavanda olduğu için mecbur battı heryer

kızlar egıtım yuzunden amelyatımı olamıyorummm..

malesef ertelendı mutsuzumm keyfım yok zorla eglence duznlıyorlar nasıl eglenebılırmkııı ben orda kabuss gıbı

Son düzenleme:
kızlar egıtım yuzunden amelyatımı olamıyorummm..

malesef ertelendı mutsuzumm keyfım yok zorla eglence duznlıyorlar nasıl eglenebılırmkııı ben orda kabuss gıbı

allah vermesin acil bir şey olsa ne yapacaklar sık dişini ölme mi diyecekler ya ...
eğitimden önce mi eğlence düzenliyorlar bağımsız bir eğlence mi...?_
Ömüre de çook gelmiş olsun , onunla kim kalacak sen eğitimdeyken?

Nur içinde yatsın babacığın...

adacım sizinde allah kabul etsin canım.

güneş kötü olmuş ameliyatının ertelenmesi ama en azından eğitim stresinden kurtulmuş olursun.
eğlencede biraz kafanı dağıtıp moral toplasan iyi olmaz mı?
zor olacak sana ama üzme kendini herşeyde bi hayır vardır ameliyatının sonraya kalması belki daha hayırlı olacak.

bu zaten egıtım deılmsss

cnm dunya capında bır organızasyonmus

eglence gıbı bişi cadırlarda kalıncakmısss. falan fılan mudur dedı kac ay erteledın demezlermı nıye buhaftaya denk getrdıı dıye dedı haklı aslında.
ama napım cnm acıl olddm oldu işte neyse sonuc ıtıbryle gıdyrm fazla eglenmıcm belkı amaa yapck bişi yok

omurtos 2 gece benı goremckkk o ayrımı eglencesıne gıdemcm o ayrı ahh ahh

cnm ıstemedgm bıryerde eglenem ustelk 2 gece 3 gundz oglumu goremıcem..

eglencesınede yalnz gıtck muhtemelen 2 gece benı goremedı dıye onunda tadını cıkaramıckk cocukcazz

Çadır felan rockın kock gibin bişi olacak...Tecavüz kaçınılmaz gözüküyo güneş sen zevk almaya bak çadır diyince bir hoşuma gitti yalnız hee..eğitim felan sıkıcı uykulu gibi geliyordu ama 2- 3 gün katlan artııık..
Dım dıp dıs..

köftehor altını duyunca hoşuna gitti demi kocan katar avrolarını yollayınca full tüm dişlerini altın kaplatın..

ayy yok öle çirkın olurum
hasır bılezık ıstıyom en kalınından

güneşş gecmıs olsun cnm ve ınan cok kızdm patronların hepsı aynı müdürlerınde
benımkıde dahıl yaranılmıoo anacım
hep kendılerını dşünürler
sağlıkmış umurlarında değil

meloş Allah kabul etsınnn

cnm ıstemedgm bıryerde eglenem ustelk 2 gece 3 gundz oglumu goremıcem..

eglencesınede yalnz gıtck muhtemelen 2 gece benı goremedı dıye onunda tadını cıkaramıckk cocukcazz

tamam eğlenme ama kendi kendine burnundan getirme be canım.
ömüründe gösterisi var değil mi hay allahım tamda denk gelmiş valla.
inşallah iptal olur da oğlunun gösterisine gidersin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…