Kokoşş Hatunlar Kulübü

güneşşşşş ameliyatını ertelemek zorunda kalmışsın...
te allammmm yaaaaa ne sinir bir durum...
neyse cnm ya madem değişmeyecek durum kendini daha fazla strese sokma...bak bütün dertlerin başı stres...

tamam eğlenme ama kendi kendine burnundan getirme be canım.
ömüründe gösterisi var değil mi hay allahım tamda denk gelmiş valla.
inşallah iptal olur da oğlunun gösterisine gidersin.

oglumun gosterısı olmasa ınanınn hıcbısı umrumda deıl bırde 2 gece goremynce huysz olurrr ben yokm dıye eglencesındede mızklarr ooo ole tahmn edıyrm ben yoksa 1 sene daha nefes almadan dururum...

kıı bu kamp benm saglıgım acısndanda ıyı deıll aslıdna yanı cadırda toz toprakda yatmak benm ıcın cok zor bız pıknıge bıle zor gıdebılyrzz bırkac saat oldugu halde ama anlatılamıyor işte bazı seyler neyse saglık olsun allah a havale ettım kendımı ve herkessii

melodi Allah kabul etsin babacığınada Allah gani gani rahmet eylesin benim babamada
bende 2010 babalar gününde kaybettim canımı

ayyysss bneımde hec keyfımm yok nıyyseeeee

smoke hangı fılmelerı ayarladın laaaaa

Türk filmileri
dedemin insanları
behzat ç. seni kalbime gömdüm
Musallat son çekilen
Yabancı filmler
siyah kuğu
lorenzanın yağı
bunları izlicim
aman aman bir film yok ama izlemediğim bir film de kalmamış haa piyasada bir bunlar birde incir reçeli ve aşk tesadüfleri sever var izlemediğim..Onlarıda hayatta izlemem zattiii..

nıye gecen ben sana o fılmlerı onerdım incir receli ve aşk tesaduflerı sever cok gusel bır fılm neden bu kadar on yargılısın kı

musllat berbat lorenzonun yagını cok oldu zaten guseldı sıyah kugu ve behzat ç yi merak edıyorum ınıdermedım daha

haydeeee eğitim diye gidip bide çadırda mı kalacaksınız?
hay allahım yaaaaa.
allah bildiği gibi yapsın bu insanları.

ömür belki huysuzlanmaz öyle düşünme. babası parka filan götürüp yorsa belki gece hemen uyuyakalır.
inşallah rahat geçer ömüre.
eşin annesinde kalsa orda kalabalıkta belki zorlanmaz.
üzüldüm valla ne diyeceğimi bilemiyorum.

incir reçelını nıye ızlemen laa
ben cok merak edıomm

kocem gıdınce akşamları ızlerımmm bol boll

yaa harbi çok önyargılıyım bu iki film konusunda..O dönem ergenlerin kült filmleri oldu ya bunlar ondan heralde bir de aşk filmi beni hiç açmıyor..Şimdi seyretsem bile bu önyargımı zor aşarım...
AAA musallatı bizim burdan bir hatun öve öve bitiremedi altıma ettim bilmem ne..Tüh yaa ondan ümitliydim uzun süredir türk korku izlemedim..En son onu izler doğuma giderim diyodum
Lorenzanın yağını izlemeyen bir ben kaldım sanırım yaa hani derler ya bir kısmet olmadı diye aynen öylee..
İzleyecek filmde yok artık burcu bee hiç yeni şaşırtıcı senaryo yok hep birbirinin aynı gibi filmler..

Son düzenleme:

bacım nereden indiriyorsun yaw,hele bana da söyle...
incir reçelini izledim...hoşuma gitmişti...
aşk tesadüfleri sever izlemedim indirem de izleyem bari...

smokkkkk olağan şüpheliler izlemediysen...kesinlikle tavsiye ederim....

işte bu canım

Olağan Şüpheliler - The Usual Suspects - Sinemalar.com

Son düzenleme:
ne sıkıcı bıgun ve cok yoğunum
yorgunum ya iş olur
kocemlede 3 yılımıza yaklaştıknapsamkı

havaya bak hızaya geltöbe töbe
yaz gelmıycek herhalde
ıyıkı camlarıma yağmur falan gelmıoo
bu havalarda ınsanın hıc bişi edesı olmas

çalışasım yok oturasım kalkasımyok ama iş cok daha yenı nefes aldımm sımdık bırı gelır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…