:92:
eve gidip sütyenimden kurtulmak istiyorum çook sıkıldımmm.....
ah o sütyenler... bide senin süt rezervlerin büyük süt dolunca amamnın..benimde göğsümün altı kesilmiş südyenden sanırım neden öyle oldu anlamadımçok acıo kesik gibi
ah o sütyenler... bide senin süt rezervlerin büyük süt dolunca amamnın..
salla güzellik yaa anlıyom ben seni ama teslim ol bu tatsız isteksizlik duygusuna..3 güncük hiç ayrılmazsınız bir daha oğluşunla inşallah...Belki manyak güzel geçer...
brck artık penye ve telsiz sütyen kullan canım. Ben kullandım çok rahat ettim.
sımdıden emzırme sudyenı al brckk kulan buarada ben sudyen kullanmadım uzun sureee dogudn oncede :):)
ped koyuyordum emzırme atletıne ztn tas gıbılerdı böhöhöhö mnakenlere tas cıkarırrdım...
haa haaa bende şu an emzirme sütyeni var ne çikin şeyler bunlar yaffss...
AMA BENİM çırılçıplak soyunup yangın var diye koşasım vaaar....
Bir de kendime çok gıcık oluyom bugün yaa kendi kendimi bozasım azarlayasım geyliyo boş boş konuşuyom iş yerinde felan..
brck artık penye ve telsiz sütyen kullan canım. Ben kullandım çok rahat ettim.
sımdıden emzırme sudyenı al brckk kulan buarada ben sudyen kullanmadım uzun sureee dogudn oncede :):)
ped koyuyordum emzırme atletıne ztn tas gıbılerdı böhöhöhö mnakenlere tas cıkarırrdım...
ya zaten penye südyen kullanıyorum tel falan yok
bastn onyargılı olmasam guzl gecerdı ananasınn gozu bırde mudur kadnla aynı cadrdymsım hımayesıne almıs benu:):)
ya çadır dedin uluslar arası organizasyon didin nerde bu eğlence..Deşifre olabilirsin gerçi detay verince ama paso seni rock in cock da hayal ediyom...Konser felan
aayy müdürünle kalman iğrreneçç ben uyuyamam uyurken çook değişik bir canlı oluyom...Bkz...Uyuyan güzel...
zaten ben göbekten değil göğüsten ibaret olucammm çocuk orada büyüyor kanımcaah o sütyenler... bide senin süt rezervlerin büyük süt dolunca amamnın..
Haa haaabuarad koketın fotosuna baktım fecede hıc kılo mılo yok hala gobek kalrsa dıye dusnyr yemıyormu napıyor cocuuu vıtamnszz bırkıyorsa doverım onuuu:) böhöhöhöhö
hep böle hamss suclamalarııı olurrr yaaa bende kokete yaptım zuhahah
hhaha asıl bu cumlemle desıfre olabılırm haha sıleym butn yazılnrı dıcm ama du bakalmmm alıntıda ettuk hahah:)
bend eole tulumla falan uyuyamammmkı nefes alammmm delı yatrm bennn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?