Kokoşş Hatunlar Kulübü

cok yoğunum yaaaa öpüyomsızı

smok laa kıtabın bıtrdım şükür
hanı len rüyaydıvalla öle olcek dıye küpür ede ede okudum
ama cok sevdımmm
şimdık de bakım bana yenı bı kıtap
diriliş tolstoy a başladımda sevmedım laaa

selam kızlar bende anca gelebildim, kuzum aşı oldu sabah.
yıktı ortalığı tabi
bende akerjim için ilaç aldım bakalım faydası olacak mı?
sabah 5 te uyandım hapşurmaktan.
çok acıktım bakalım ne zaman yemeğe çıkıcam.

haaa hhaaa bunların çileklisi hariç hepsinin satıldığı bir stand var bizim burda çarşıda ama satan teyzenin tırnaklarının içi kömür madeninde çalışmış gibi...
Neyse kız ben yarın evdeyim yaparım yirim bunları...

öğğğğğğğğğğğğğ! her yerde yenmiyor işte bizim mezecimiz var. çok temiz hepsi borcamda ve üstleri kapalı. çok da lezzetli.

smok senden hayır yok
akşamgıdem tekrar bakem kıtaplığıma neler var okumadığım

slm kızlar

sizlerii çooooooooooooooooook özledimmmm

Dün kontrole gittik ultrasonda parmağını emerken gördük çok datluuuydu maşallah

sonra yüzünü asıp elini çekti ve yüzünü kapadı götmeyelim die utangaç oğlum anasına çekmiş (duyda inanma)

ben toparlanırken dr. iyiki sezeryan oluyor yoksa çok zor olurdu doğumu diyordu eşime çok dar falna filan die anlatıyodu cingöz erhan

perşembe geliyosun sabah 08:00 burdasın dedi hazırlıklar yapılır 9:00 bebeği alırız dedi spinal sezeryanla..ben tabii şokk bir hafta ileri atar diye beklerken

ben beklesekmi bir hafta daha dedim doktora hani tam gelişmesi açısından dedi bebeğin gelişimi tamamladı maşallah sağlıklı beklmeye gerek yok zaten çok yoğun gelecek hafta ileri atıp risk almayalım dedi..dedim peki nişan su felan gelirse ne olcak dedi ozmanda sezeryana alırım direk hastaneye gelmen lazım banada hemen haber vermen lazım ama gelmez gibi görünyo daha erken dedi benim oğlan hala doğum yoluna dönmemiş kızlar yan yatıyor demkki her türlü sezeryan olucaktım ben kısmet iştee...

şimdi oğlumun oda resimlerini çektim paylaşayım sizinle

dalga geçtim kıııız ne rüyası yedin miydi..
Hemen sana kitap tavsiye ediyorum ama sonra beğenmiyon onu okumam bunu etmem...
Zaman yolcusunun karısı (ben okumadım ama senin sevebileceğini sanıyorum)
Sezgin Kaymaz dedim bir kitabını denemek için al bir oku fena değil laaa..Beğenebilirsin..
gelelim benim favorilerime...
Chuck Palahniuk gösteri peygamberi
tom robbins parfümün dansı
yaşar kemal ince memed
SALİNGER GÖNÜLÇELEN-yada diğer adıyla ÇAVDAR TARLASINDAKİ ÇOÇUKLAR...mutlaka son yazdığımı oku cçççooook güzell...

hoş geldin laaaaaaaaaa
anadık catın dar offffffffffffffffffff

mersı
son yazdığını alcemm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…