Kokoşş Hatunlar Kulübü

aynen antalya 45-50 dereceyi buluyor bende bol bol çıtçıtlı badi aldım izmir gibi sıcak burasıda..

laa koket senle sohbet etmeye çalışıyom azcıkkayle al nan
Benim randevum yarına alındı perşembe değil gelmeye çalışacağım ama mutlaka ararım..

laa bişi yazdında ben mi görmedimmm çarşambamı iyi yarın öğrenirim herşeyi iştee sezeryandaken ben sen nasıl gelcen gündüz haa sen izinlisin perşembe artık dimi

gule gule kullansın pasannnn İNŞALLAHHHH ben cok begendim ama irkek dıye hersey mavımı olmalı ben buna karsıyım ulennnnnnnnnnnnn

Turkuaz laa o mavi gibi çıkmışşş kıyafetler hepsi renklii görmedinmi laaa halımızda renkli arabamız sihay sultan beşimiz beyazz daha sayımmı burcuu...

laa bişi yazdında ben mi görmedimmm çarşambamı iyi yarın öğrenirim herşeyi iştee sezeryandaken ben sen nasıl gelcen gündüz haa sen izinlisin perşembe artık dimi

ben mesajı yazdık sonra sen cevap yazdın da ben sabredemedim..Çok istiyom ben seni ziyarete gelmek hiiiç yapamadım sancım var diye gelirim iihi..
benim bugün sonn...2 gün kalacan nasıl olsa gelirim ben inşallah yaaa...

nie çatur çutur oldun laa sanki çikinsin fıstık gibimsin

valla haziranda yasa çıkyomuş sezercik için belki artık normal der herkese :))

Son düzenleme:
alya asgumm yıne kayuplardaaaa huhuuuuuuuuuuuuuuu dur kokete bakm bıı cıbldak garu

koketaaa bebeğinin eşyaları/odası çok güzel..süper ,bayıldım

sağlıcakla kullansın hepiciiniii

koketaaa bebeğinin eşyaları/odası çok güzel..süper ,bayıldım

sağlıcakla kullansın hepiciiniii

saol zuzuş darısı başına yap bebişş sende

en güzelelri sizlerin olsun inş.
çok uğraştım kocişle benim emeğim Allahım bana çalışma gücü versin oğluma en güzel şekilde bakarım :13:

yok oturunca öle diz üstü ama yanii bana kısa al dediler zati uzun olunca sezeryanda zor olyomuş wc girerken zırt pırt topla felan Antalyada sıcak zatii

nann kım uyduruyor bu sacma seylerı koketttt senden duyduklarımla ha böle oluyorummmm kapalııı kadınlr napsın te allam...

koketim oda çok güzel olmuş,
paşan güle güle kullansın sağlıkla inşallah.
herşey tamam ve çok hoş.
halında çok şirin bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…