Kokoşş Hatunlar Kulübü

mutlu son çantalarımız ve kapı önünde bekleyen sümbülümüz....

şehzade beşimizi anneanemiz aldım caliuo mu ne halımızı kardeşim (dayı adayımız aldı :))

bebek arabasını görümcek aldı....

kaynanam henüz bişi almadı ....beklemiyoruz herşeyiz tam allaha şükür eksiği yok herhalde die sordu yok annecim herşeyini yaptım allaha şükür kocamla dedim öyle kaldı

lambayaı kocam 2 gün uğraştı ben yokkn takmış 20 TL aldım lambayı ucuzdan

burcum harıka seler hazrlmssn elıne saglık haha sen bakma bu hamislerr hemn bulr yer kımblr daha neler yıyorlr heec uzlmeee:):)

kokettt anldık catın dar harbıden hahahaha

oglunn odası cok guzel masallahhh

saglıklı gunlerde kullansınnn oglusunnn..inşallah...

koket h geldın hacı
üzme kendını hayırlısı olsunn
paşana kavuşmadana cok az kaldı
ve odası süperrrcok beğendım
perdede cok şık
güle güle kullansınnn
şekerıde sepetıde harıkaa

haa kapı süsünü kendim yaptım nasıl olmuş beceriliyim dimi şekeri yapamadım çünkü zaten biblolu olduğu için aynı paraya gelyodu uğraşmadım sepeti ile hazır aldm

saol teyzoşşş

gelsin hayırlısı ile

sorma o perde için neler çektim ama sonunda buldum ohhh

halısını sade istiyodum ama antibakteriel kırçıllı olmayan bişi bulamadım bu cicili ama ossun işte erkek zatiii büyürkende bunu açarım...

şekeri sepeti hazır hesap ettim aynıya gelyodu kız baya indirim yapınca annem uğraşma güzel yapmışlar hazır al dedi...

kapı süsünü baksana ben yaptım o çok pahalıydı 45 TL di valla süsleri kendim aldım yaptım benden anne olur

koket maşallah odanız güzel olmuşşş
sadece halıyı ve tülü uyumsuz buldumm
bebek arabası güzelmiş...
bide etiket var la bazılarında yıkamadınızmı:)
kedi hala evdemi yaaa
çok zararlı bence...
hayvan sevgisinden önce bebeğini düşünmelisin şuan bence

cnm tülü turkuaz uyduda halı uyumsuz ldu cicili aldım ama antibakteriel napiim rengi severim bilirsin renkli olsun oğluşum

arabada etiket var çıkarmadım ...

fenrbahçeli bi kaç zıbında var ama diğerleri yıkandı onlar accık büyük bide sonradan aldım ondan sonra gelenler olursa die birlikte yıkarım die astımm zaten hemen giymicek bazılarını..

kedi kırpıldı tüysüz bi şekilde aşıları tam kıyamadım oda benim miniğim alışınca çok zor bide kimse almakistemeyince sokağamı bırakıyım alırım diyenler telefon açmadı:26::26::26:

kumu maması herşeysini balkona yer yaptım odasına girmiyo öğretyom eğitrim girmez tüysüz ve aşılı olunca bebek için sorun yaratmz dedi doktor kısmanmazsa bide o var :26::26::26:

zaten evde başkaları olunca sümbül ortada gezmez balkonda durur azcık oralarda takılsın bütün yaz napalım dışarı atamam vijdan sahibiyim çok emeğim var ona ...yabancıların çocukları hep hayvanlarla büyüyor hem gelişimi hem bağışıklık sistemi daha yüksek oluyor ben inanyorum sümbül bana hamişken zarr vermediyse şimdide vermez inş.

Koket hoş geldin çok beğendim odanızı hatta her şeyinizi güle güle kullansın oğluşun..Ayyy :18: son 2 gün artık bebeğini kucağına almana...
sümbül de çok tatlı yaa..

kızlar kuzucuk 3460 Kg olmuş boyu uzun ölçemiyor ama doğan bebeklere bakyorum hep 200 gr-300 gr daha düşük çıkyo ultrason doğru deil gibi gelio bana ...

doktor 3500 doğar ama 200 gr eksik düşün 3300 gibi dedi bencede öyle :44::44:

sezeryan kemeri veya korsesini sordum gerek yok dedi bana eşi fizik doktormuş oda sez. olmuş öyle bişi ihtiyaç duymadı göbekte kalmıyor merak etme senin bünyen zayıf gider göbek dedi...

szeryan olanalr aldınızmı kemer veya korse gerçi Antalya sıcak ama bide acır die düşünyom alsammı sezeryan kilodu gibi bişeee:26::26:

çağan paşaya....3300 iyi bir doğum kilosi bence.. bu cingözün de karısı iyiki doğum yapmış heee herkese benim karımda karımda diye örnek veriyi benim arkadaşada öyle demiş gerçi ondada kalmadı göbek felan ama..

Koket hoş geldin çok beğendim odanızı hatta her şeyinizi güle güle kullansın oğluşun..Ayyy :18: son 2 gün artık bebeğini kucağına almana...
sümbül de çok tatlı yaa..

hhehhe darısı gupgupa hadi bakalım senin randevu perşembe bakalım sana ne diyecek...

cingöz erhan çok iyiydi kocişle bi sohpet bi sohpet

bizimki heyecanlı ya neler soruyo görsen dio eşim çok korkuyo erhan bey bi hemşire olsun yanında elif hemşire felan dio dr. erhan tabii dio kaçmasın die elif hemşire tutar elinden dio

kız dün eimne ile pein doğurdu eminenin memedi bir tatlı maşallah çok güzel bir bebek pelinin elada çok güzelll gelen bebekler hep tatlı...

dün benim oğlan parmağını somuryodu çok datluuydu beee artık son günlerim korku var heyecandan çok anneme diyorum kendimi kurbanlık koyun gibi hissettim

perşembe sabah 8 de orda olucakmışım gece 12den sonrabişi yeme dedi çarşamba gecesi uyumaya çalış belki heyecandan uyuyamazsın ama enerji lazım olucak ona göre dedi...

sümbül bişeylerin farkında evde bir telaş olduğunun hissediyor bide baan daha bi düştü karnıma karnını dayıyor çok ilgiç gur gurrr yapıyor titretiyo göbüşünü biliyor herhalde bakalım

hadi darısı sana bakalım sen nasıl doğurcan bence normal doğurursun o performans var sende...

haa pazar gecesi erhan normal doğurtmuş bi garuyu kendi söeldi çokta kolay yaptı dedi eee napalım alal ala biz yapamadık

kızlar ıtıraf edeyım bendee hepsını onceden yıkamadım annem yıkama dedıııı gıydıkce toplu toplu yıkarız dedı cunku bekledıkcede toz olur falan dıye dusunduuu yanı ustunu kapatrz ederz tabı ama yınede bennn gıydıkce 5-10 parca parca yıkadımmm zaten yaz bebegıydı sadece cıtcıtlı badı gıyoyrdu tabıkıı ....

Son düzenleme:
laa koket senle sohbet etmeye çalışıyom azcıkkayle al nan
Benim randevum yarına alındı perşembe değil gelmeye çalışacağım ama mutlaka ararım..

kendi resimlermide ekleyim söz vermiştim albüme bakın 10 dk sonraaa benim son hamişş hallerimmm kötü yorm yapanı vururummm ona göree

gule gule kullansın pasannnn İNŞALLAHHHH ben cok begendim ama irkek dıye hersey mavımı olmalı ben buna karsıyım ulennnnnnnnnnnnn

Burcu o kadar canım çekmedi nann abarttım biraz ben onların çoğunu yedim zati geçen haftadan bu yana midemi yakıyorlur no problemo yani...Abarttım ben azcıkk
Güneş benim bir arkadaşımda yıkamadı hemde özellikle abartmaya gerek yokdiye hiiç de bişi olmadı heee..
Koket gördük yeni hallerini facede çatır çutur :18: oldum ben şahseen...
benim hiç normal yapasım yok ya bu cingöz beni namım yürüsün diye normal doğurtcak sanırım 37. oldum çatı muayanesi bile yapmadı..

yaa toptan yıkamadım ama gıymeden once yıkadım mesela 6-7 parca yıkadım onlrı gıydı oaraaa gerek gordukce gıyeckkkk dusncesyle ara ara yıkadım cogu seyı ztnnnn daha yenı gıyyor dusnsenızee... hepsını yıkasak basedılemzdı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…