burcum harıka seler hazrlmssn elıne saglık haha sen bakma bu hamislerr hemn bulr yer kımblr daha neler yıyorlr heec uzlmeee:):)
kokettt anldık catın dar harbıden hahahaha
oglunn odası cok guzel masallahhh
saglıklı gunlerde kullansınnn oglusunnn..inşallah...
koket h geldın hacı
üzme kendını hayırlısı olsunn
paşana kavuşmadana cok az kaldı
ve odası süperrrcok beğendım
perdede cok şık
güle güle kullansınnn
şekerıde sepetıde harıkaa
sağlıkla gelsin paşa..
odasında sağlıkla büyüsün..
hayırlı olsun...
koket maşallah odanız güzel olmuşşş
sadece halıyı ve tülü uyumsuz buldumm
bebek arabası güzelmiş...
bide etiket var la bazılarında yıkamadınızmı:)
kedi hala evdemi yaaa
çok zararlı bence...
hayvan sevgisinden önce bebeğini düşünmelisin şuan bence
kızlar kuzucuk 3460 Kg olmuş boyu uzun ölçemiyor ama doğan bebeklere bakyorum hep 200 gr-300 gr daha düşük çıkyo ultrason doğru deil gibi gelio bana ...
doktor 3500 doğar ama 200 gr eksik düşün 3300 gibi dedi bencede öyle :44::44:
sezeryan kemeri veya korsesini sordum gerek yok dedi bana eşi fizik doktormuş oda sez. olmuş öyle bişi ihtiyaç duymadı göbekte kalmıyor merak etme senin bünyen zayıf gider göbek dedi...
szeryan olanalr aldınızmı kemer veya korse gerçi Antalya sıcak ama bide acır die düşünyom alsammı sezeryan kilodu gibi bişeee:26::26:
Koket hoş geldin çok beğendimodanızı hatta her şeyinizi güle güle kullansın oğluşun..Ayyy :18: son 2 gün artık bebeğini kucağına almana...
sümbül de çok tatlı yaa..
kendi resimlermide ekleyim söz vermiştim albüme bakın 10 dk sonraaa benim son hamişş hallerimmm kötü yorm yapanı vururummm ona göree
Burcu o kadar canım çekmedi nann abarttım biraz ben onların çoğunu yedim zati geçen haftadan bu yana midemi yakıyorlur no problemo yani...Abarttım ben azcıkk
Güneş benim bir arkadaşımda yıkamadı hemde özellikle abartmaya gerek yokdiye hiiç de bişi olmadı heee..
Koket gördük yeni hallerini facede çatır çutur :18: oldum ben şahseen...
benim hiç normal yapasım yok ya bu cingöz beni namım yürüsün diye normal doğurtcak sanırım 37. oldum çatı muayanesi bile yapmadı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?