o kaaa yazdım birinizde bir şey dememişiniz hıhhhhşu halimle yemek ettim anca oturdum dedimdi
çok sıkışık durumdayım para yok bebe çook masraflı
bakalım kışa lazım olursa bende alabilirim..
Neyse kocan gidnice canının sıkıntısı geçer
şaka lan şaka ben çok kaşınıyom bugün sen kaşı diye uğraşıyom..
ben ayaklı almıstım cok memnun kaldım ama ıyı secmk lazm cunku ondada kısn ortasnda bıle olsa terleme yapıp daha tehlıkelı olabılyrrr.. ama cok soguklrda cok kullanıslı gercktn malum bebıkler ustunu cok acıyorlarr
geçmiş olsun cnm...rabbim böyle hayırlı evlat nasip etsin herkeslere inşallah...
cnm bu torba gibi bişi
http://mcdn01.gittigidiyor.net/5078/tn30/50784634_tn30_0.jpg
benim bebeğim kış görecek ada hemde kocaman
kızlar bende arada girmeye çalışırım belkide heep girerim bilemiyorum..Hakınızı helal edin görüşürük....İyi akşamlar..
helal olsun cnm kendine çok dikkat et özletme kendini öpüyorum bebeni ve seni...
bide bebenin adı ne olacak onu sormadım hiç yaa
Alara....olacak doğum anılarımı mutlaka girip senin için ballandıra ballandıra anlatacağım...Merak da kalma...
bana 2 tane hediye gelmişti. ilk torba şeklinde olanı giydirdim. kolları çıtçıtlı olduğu için çıkardım ve kolsuz kullandım. ben mart sonunda başladım kullanmaya.kızlar uyku tulumumu torbasımı ne ondan aldınızmıı?
çok iyi oluyo dio garular
kızlar bende arada girmeye çalışırım belkide heep girerim bilemiyorum..Hakınızı helal edin görüşürük....İyi akşamlar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?