Kokoşş Hatunlar Kulübü

Neyse kocan gidnice canının sıkıntısı geçer
şaka lan şaka ben çok kaşınıyom bugün sen kaşı diye uğraşıyom..

cnm bu torba gibi bişi
http://mcdn01.gittigidiyor.net/5078/tn30/50784634_tn30_0.jpg

benim bebeğim kış görecek ada hemde kocaman

Son düzenleme:
burcu demek izne çıkıyosunnn
ne zaman ne zaman oh oh

Son düzenleme:
kızlar bende arada girmeye çalışırım belkide heep girerim bilemiyorum..Hakınızı helal edin görüşürük....İyi akşamlar..

kızlar bende arada girmeye çalışırım belkide heep girerim bilemiyorum..Hakınızı helal edin görüşürük....İyi akşamlar..

helal olsun cnm kendine çok dikkat et özletme kendini öpüyorum bebeni ve seni...

bide bebenin adı ne olacak onu sormadım hiç yaa

helal olsun cnm kendine çok dikkat et özletme kendini öpüyorum bebeni ve seni...

bide bebenin adı ne olacak onu sormadım hiç yaa

Alara....olacak doğum anılarımı mutlaka girip senin için ballandıra ballandıra anlatacağım...Merak da kalma...

kızlar uyku tulumumu torbasımı ne ondan aldınızmıı?
çok iyi oluyo dio garular
bana 2 tane hediye gelmişti. ilk torba şeklinde olanı giydirdim. kolları çıtçıtlı olduğu için çıkardım ve kolsuz kullandım. ben mart sonunda başladım kullanmaya.
çok rahat oluyor.

helal olsun kendine iyi bak. özletme kendini. doğum yapınca haber ver bize.

smokkkkk helal olsun tatlım...
sen benden sonra doğuracaksın sanırım...neysem gelirsin arada inşallah...
kokette var sanırım tlf.nun falan o bize haberini verir sen gelip yazamasan bile...
Rabbim hayırlı doğumlar nasip etsin inşallah...

mutlaka gel yırummm arada yaz ozlerıkkk sensızz ne ederızzz bana telefonunu aadresını verrr face twit yonja vsvs

koce göbek gıdın mı lenn
valla özluycem aklıma gelmezdı ama özluycem lenn
hakkım sana helal olsun sende helal et o kadan fılm kıtap yazdın
goce göbenı ekledınnn
cok öptum senı meleğin alara yı

günaydınnnnnn
nerelerdesiniz garular......
hava durumu beni mi kandırdı bir tek...bugün yağmurlu olmayacak mıydı :44: şimdi sıcaktan bunalıyorum,birde uzun kollu giydim...böhööööhhüüüüüüüüüü
hamişlikte cabası,yok bugün geçmez bana şimdi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…