Kokoşş Hatunlar Kulübü

valla dönmeye başlayana kadar ek gıdalara geçene kadar oyuncak bebek gibi oluyorlar.
emzir, altını al, gazını çıkar uyut.
1 yaşını geçsin emekleme yürüme derken sorunlar başlıyor.
ama hepsi çok tatlı zamanlar.
benimki şu an canımıza okuyor bacak kadar boyuyla.
hep yürüsün oynasın istiyor.
birde isteği olmayınca ciyak ciyak bağırıyor.
ama çok sevimli oluyorlar

saçlarıma gölge yaptırayım diye düşünüyorum.
saçlarım bu ay boyandı.
gölgeyi nasıl yaptırsam acaba.
saçın 1-2 ton açığı oluyor ama ben röfle gibi bişey istiyorum.
kafamda bişeyler var bakalım eşim ne diyecek.

anammmm eve geldim ahanda yeni oturdum...

hemen nevresimlerimi attım makineye onlar yıkanırken,dolma biberlerimi doldurdum,mercimek çorbamı koydum ocağa...
yemeklerim pişerken biten çamaşırlarımı astım...

buncağız işten nasıl bu kadar yoruldum bilmem...şaka maka son zamanlar insanı epey zorluyormuş...

koketttttt sağlıcakla gelsin cnm oğlumun adaşı,maşallah herşeyi hazır...

kızlar uyku tulumumu torbasımı ne ondan aldınızmıı?
çok iyi oluyo dio garular

Ben almadım ya haziranda doğacak çok sıcak olacak belki klima açarsam gece o zaman içine koyardım ama bakalım..Kendim yaparım ben o torbadan benim kazakların birinin içine ters sokarım eli kolu rahat durur...

ben ayaklı almıstım cok memnun kaldım ama ıyı secmk lazm cunku ondada kısn ortasnda bıle olsa terleme yapıp daha tehlıkelı olabılyrrr.. ama cok soguklrda cok kullanıslı gercktn malum bebıkler ustunu cok acıyorlarr

Ben almadım ya haziranda doğacak çok sıcak olacak belki klima açarsam gece o zaman içine koyardım ama bakalım..Kendim yaparım ben o torbadan benim kazakların birinin içine ters sokarım eli kolu rahat durur...

nan nıye paranmı yok kazaklrınn ıcınee sokuyonnn bebemııı

benmkıde hazırn dı kıs ıcın aldm 1 numara ıstee cokda memnun kalmadı tam net bısaı dıyemıyorum orta ayarrr:):)

nan nıye paranmı yok kazaklrınn ıcınee sokuyonnn bebemııı

benmkıde hazırn dı kıs ıcın aldm 1 numara ıstee cokda memnun kalmadı tam net bısaı dıyemıyorum orta ayarrr:):)

çok sıkışık durumdayım para yok bebe çook masraflı
bakalım kışa lazım olursa bende alabilirim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…