saol zuzuş darısı başına yap bebişş sende
en güzelelri sizlerin olsun inş.
çok uğraştım kocişle benim emeğim Allahım bana çalışma gücü versin oğluma en güzel şekilde bakarım :13:
doğuma kadar yiye yiye tırnak bırakmıcan heee brck bacım..kucak dolusu para veriyos hastanelere yapsınlar hatta bazısı saç baş makyaj bilem yapıyomuş forumun birinde kız anlatmış makyajımı hemşire tazeledi diye..
aa seenBurdamıydınnnn
koket gidinceIçimi bir hüzün kapladı yavvs....bir daha bu kadar rahat giremez topiğe...o doğurunca sanki sıra bana gelecek ama o açıdan mutluyum...
koket gidinceiçimi bir hüzün kapladı yavvs....bİR daha bu kadar rahat giremez topiğe...o doğurunca sanki sıra bana gelecek ama o açıdan mutluyum...
Akşama ne pişirsek laaaaaa
esma garusu ortaya bi laf atıp gaçıyonnnnnnnnn
aa seenBurdamıydınnnn
bızde mutluus sıra sana gelecek dıye darısı brackın basına
hahahhaaha biz dönerken bu yoldan sen yeni gelecennnbızde mutluus sıra sana gelecek dıye darısı brackın basına
hahahhaaha biz dönerken bu yoldan sen yeni gelecennn
haa haaalen ben bu topiğin düriyesiyim ben çook ararsın beni çoook...Qı düşük olabilir ama doğumdan sonra verdiğim her gram la yükselecek....
He bir de o var bulantılar sızılar aşırı uyku sık değişen ruh hali şişlikler ve sıcak basması...Düşük Iq var bir de...
ama değer valla..(bir tekme attı şerepsizim altıma ediyodum o yüzden değer diye ekledim... )
hee bekle yukselecekk olan ıq da kac parcaya boluncek ahh ahhh bır bılsen hehehe
doğumdan sonra çok güleceğim muhtemelen bu yazdıklarıma ve düşündüklerime ama çooookk kolaaaay bebek büyütcekmişim gibi geliyor gazsız mutlu bol sütü olan denize avm ye rahat rahat giden gecede 2 kez kalkan sadece 6 aylık ken bezi kendi bırakmak isteyen( bu kısmı abarttım) bir kızım olacak gibi geliyor...
Aman olmasada ben öyle hayal ediyom..
perşembe sabahı 9 da doğmş olur herhalde paşa 8 de hastanede olcakmışım...
sen nasıl oldun çabuk toparlandınmı sezeryan olucam buarada ben
oyuncak bebemi oynucan laaa,
bu deiklerini oyuncak bebeler yapar,
ama inşallah sütün bol bebeğinin gazı az olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?