Kokoşş Hatunlar Kulübü

inşallah canım, belki yapcaz busene

ellerinize sağlık,çok güzel olmuş.....Allah'ım emeklerimizi boşa çıkarmasın

aa seen Burdamıydınnnn

koket gidince içimi bir hüzün kapladı yavvs....bİR daha bu kadar rahat giremez topiğe...o doğurunca sanki sıra bana gelecek ama o açıdan mutluyum...

koketin gecelik güzel ama hastanede batar gibime geliyor.
yanına yedek bişey alsa daha iyi olurdu.
baticon sürüyorlarsa beyaz batar.
ben diz altı bi gecelik giydim, çok rahattı.
güneş sen doğumu hangi hastanede yaptın?

hahahhaaha biz dönerken bu yoldan sen yeni gelecennn

He bir de o var bulantılar sızılar aşırı uyku sık değişen ruh hali şişlikler ve sıcak basması...Düşük Iq var bir de...
ama değer valla..(bir tekme attı şerepsizim altıma ediyodum o yüzden değer diye ekledim...)

haa haaa len ben bu topiğin düriyesiyim ben çook ararsın beni çoook...Qı düşük olabilir ama doğumdan sonra verdiğim her gram la yükselecek....

hee bekle yukselecekk olan ıq da kac parcaya boluncek ahh ahhh bır bılsen hehehe

biz elbet atlatıcaz bucuuu

hee bekle yukselecekk olan ıq da kac parcaya boluncek ahh ahhh bır bılsen hehehe

doğumdan sonra çok güleceğim muhtemelen bu yazdıklarıma ve düşündüklerime ama çooookk kolaaaay bebek büyütcekmişim gibi geliyor gazsız mutlu bol sütü olan denize avm ye rahat rahat giden gecede 2 kez kalkan sadece 6 aylık ken bezi kendi bırakmak isteyen( bu kısmı abarttım ) bir kızım olacak gibi geliyor...
aman olmasada ben öyle hayal ediyom..

oyuncak bebemi oynucan laaa,
bu deiklerini oyuncak bebeler yapar,
ama inşallah sütün bol bebeğinin gazı az olur.

perşembe sabahı 9 da doğmş olur herhalde paşa 8 de hastanede olcakmışım...

sen nasıl oldun çabuk toparlandınmı sezeryan olucam buarada ben

B]sezaryen olcak demek olsun hayırlısıyla al kucağına paşanı inşallah..ben iyiyim artık..sende çabucak toparlanırsın inşallah..kim bikaç gün içinde bütün ağrın sızın bitip eski haline dönersin derse yalan sölemiş olur..bol bol yürü ne kadar yürürsen okadar çabuk toparlanırsın..doğumdan sora odanda humana ve tohum rezene mutluka ama mutlaka bulundur gaz ve süt için..spinalmi olcan?[/B]

oyuncak bebemi oynucan laaa,
bu deiklerini oyuncak bebeler yapar,
ama inşallah sütün bol bebeğinin gazı az olur.

haa haa valla en doğru tanımı sen yaptın oyuncak bir bebek olacak gibi sanki giydircem fotosunu çeksem felaaan..Ama babası gibin huysuz olursa yandım valla açıktıkça susadıkça burnumdan getirir...ota moka beeöööö diye ağlar...

smokk cok guldum yırruummm hehe
ama bak gazlı bebek cok zor sukur ben omurde cekmedım gaz olayını kız bebekde cok oluyor dıyorlar ama bence bebegıne gore degısyrrr...

sutumde ıyydı aslında ama 1 yas sonrası azaldı uamrım senınnn cok cok sutun olurr tassın ınss sutlerın o derecee yaneee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…