Kokoşş Hatunlar Kulübü

yaaa bı fıkrım yok bezlye hec koymdm bende sızlerdn duydugumu busene yapıp yapp koycm bnm buzlgumda sadece mantı yaprk sarma ve taze fasulye olur genlde

bakmadıkkk ben hastalıkdfa çok inatçıyım dr ilaç sevmem çewkicem işte ama bihakine gidicem görmedim böle ağrı yok yanee
ben ağrı severim zaarr

acıya dayanıklı oldugundan ıdare etmıssın bendee son noktaya kadr beklerımm ole hemn kosamammm doktoraa daha cok stres olup hastalanırm ama sen yınede bırdaha olrsa baktır cunku benm arada tansıyonum yukselıkkk basıma vurru agrı yanmaaa olarak

bende basagrılrımda mumku oldugunca ılac ıcmemeye bakıyorumm sabretmeye calısyrmm cok agrımz ama donem donem sıkıntı cekerm

bende basagrılrımda mumku oldugunca ılac ıcmemeye bakıyorumm sabretmeye calısyrmm cok agrımz ama donem donem sıkıntı cekerm

nedenn içmiorsun.. kuju pekii

yanı o donem odenm sıkıntıya nasıl dayanıorsun.. mideni bulandırmıyormı o ağrı..

benmki farklımı acaba die soruyorm..

migrenmi var acep bende..

GÜNAYDIN KIZLAR!
ALYA GEÇMİŞ OLSUN CANIM.

ESMA OĞLUŞUN İYİLEŞMİŞ gözün aydın

BÖCÜK NE ÇOK YILDÖNÜMÜNÜZ VAR LAAA
KUTLU OLSUN TANIŞMANIZ.
NİŞAN TANIŞMA İLK HEDİYE ALMA ELİNİ İLK TUTMA YILDÖNÜMLERİ DE VAR MI?

Bende kolay kolay ilaç içmem...

içtiğimdede babam çok kızardı:)

rahmetli ananemin hayatı ilaçlarla geçti herşeye içerdi...bi süre sonra onlarda fayda etmedi vücut bağışıklık kazanınca

böyle havalarda canım hep sigara ve nescafe ister böle battaniyenin altında cam kenarında

alya yiyecekleri çiğden koymak daha mantıklı sanırım.
Kaynar suya atıp buzluğa atıp çıkarıp tekrar pişireceksin,
bu tür işlemlerle buzluğa konan yiyecekler kanser riski taşıyormuş.
Bende atacağım şeyleri çiğ atarım.
Bu sene bol bol domates yapıcam.
Hem kavanoz hem buzluğa.

benden öle bişi duydun mu
ne cok derken bı kez tanışma var diğerlerıde belı zaten evlılık yok doğum günü başkada ben demedım

O kadar sık kutlama yapmıyoruzzben sonrakı özel günü söyledımm sadece

hihihihi bizde kutlama yapmıyoruz ama hatırlarız hala.
Erkekler sıkılıyor özel günlerden.
Eşim sevgililer günü için biz sevgili değiliz ki demişti.
Tabi kızdırmak için diyor,
biz hala tanışma yıldönümünü kutlarız.
Dışarda yemesek bile evde sofra hazırlarım, pasta alırız.
Hayatımızın dönüm noktası birbirimizi tanımamız.

onunla olan hergün özel

ayyy asıl kokoş benim wallaa
benim kız hasta olmasına rağmen onu uyuttum saçlarımı düzleştirdim sabahta kalktım makyajımı yaptım

nedenn içmiorsun.. kuju pekii

yanı o donem odenm sıkıntıya nasıl dayanıorsun.. mideni bulandırmıyormı o ağrı..

benmki farklımı acaba die soruyorm..

migrenmi var acep bende..

YAAA BENIm teyzm hemsıreee .. cok cıddı bakar bu olaylara butun ılacların yan etkısı var kucklugumzden berı bızeee sabredn derdı cok cıddı bır durum olmadıkca ılac almayız benm bunyem allerjık ztn ılaca karsı bıle allerjı gosterebılıyor...

bırde en ufak bıseyde ılac almaya baslayncaaa zamanla o ılaca vucut etkı gostermemeye baslıyor hep bır ustunu ıstıyormus vs vs...

yanı aıledne gelen bır alıskanlıkk.. cok sık basım agrımaz benm derdım mıden karnm vs olur gelnde ama mesela basım agrıdımmıda duvarlara vururum gecen aksamm kafamıı duvarlara vurdum esarpla sıktım banamısın demedııı gecmedı.... aglaya aglaya uyudummm .. ama ılac da gecırmıyor hele o mınosett hayatta etkı etmez bana bende ıcmem

bazrn tansıyonum yukselır oda basıma vurur ztn o durmda ılac almakda mantıksızz.. ama senın mıgrenın falan varsa mecbur kalırsın bebemmmm .

bıde ben acıya dayanıklıyımmm adet gunlerımdede agrıdan olurum kıvranırım.. yınede ılac almam doktor verdıgı haldee bı donem carsafı yırtıyorm oderece agrılrım var kıvarnıyorummm. neyse ılac almadım ısrarla yıne doktora gıtım amelyatın esıgınden dondummm kocamn kıst cıktı doktor agrımasınınnn cok normal oldugunu soledııı ...

güneş valla bravo adet sancısında ilaç almadan mümkün değil duramam ben.
Daha yeni evliyiz eşime demiştim benim adtim çok sancılı geçer ve ben 2 tane apranax almazsam
ağrıdan ölürüm diye. Neyse evde ilaç bitmiş eşime al diyorum unutuyor.
Sancım başladı dedim geçer.ayaklarımı sıcak suya soktum yattım bana mısın demedi.
Uyusam iyi gelecek mümkün değil uyumam. Telefonumda yoktu o zaman.
Yan komşum sağolsun telsiz telefonu verdi balkondan aradım eşimi
taksiyle gelmiş, ilaç getirmiş. Içtim sonra uyudum.
çok halsiz bırakıyodu beni.
şimdi geçti çok şükür.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…