Kokoşş Hatunlar Kulübü

apranax ozllklee cok zararlı ıcmemmm dayanırım sıkr dısımı kocamn kıst varms dusun yanııı o sancılrımııı bırdee ama ınat ederm ben son nokktaya kadr gecnde dıscıye gıttım tas temzlıgı kadn sprey sıktı uystrduuu hıc dedım bole sprey sıkaan olmmstı sasrdm nasıl dayanıyrsn acıya dedı ne bılm dedımm ılkbasta acıyor sonra acıdn uyusyrmmm kalıyorum dayanıyrdum dedım ılkdefa spreylııı dıs temzlettım bende sasrdmmm.. kadınnn ustu bası kan oldu tası cekıyor kan fıskıyor oda sasrdı cok kanıyorrr dedı bukadr beklemıyordum dedı:):)

dün köydeki komşumuz ölmüş
kadın kansermış
ilik kanserı
hıc bılememışler poposnda et ben gıbı bişi cıkmış demış basur oldum herhal
meğersemkansermış
1 ayda vefat ettıyaşıda genc ıdı

allah rahmet etsın inşşş

sımdı kımse anlamıyor kanserıı nasıl işbuyaa

2012 bana kötü gelecek demıştımm
ölede oluyoo
eşim 5 aydır işsız
en sevdıklerımı kaybedıyorumm falan
iş sıkıntısı

böcük allah rahmet eylesin.
Ay bu illet hastalık çok yaygınlaştı yaaaa.
Inşallah çözümü bulunur bu hastalığın

güneş sonraları bende apranaxı bıraktım.
Mide için zararlı demişlerdi.
Senin acı eşiğin çok yüksek ben dayanamam o kadar acıya

böcük ya erdin ya şom ağızlısın!

şom ağızlı olsam keşke
başından dedım ılk gün dedım
sonrası geldı ınş 2dönem yanı 6.aydan sonra güzel şeyler olur
sabrımın sonucunu alırımmm

eşimın her işlemı tamammış bı kişi gelıp ımza atcak onu beklıyoruz
adam bı an evvel gelse yaa
ınş haftaya gelır en geç
eşimde bunalımda bellı etmesede
belırsızlık cokkötu

Burcu nerdee yaaa yıne yokkk brck yok alya yok smok ztnn guleguleee koket dogurck yrnn bohohoho

slm kızlar

sabahın 6:00 sından beri ayaktayım uyuyamadım...:18::18::18:

biraz gerginim yarın için biliyosunuz korkuyorum:26::26::26:

sabah güzel bir kahvaltı hazırladım annemle eşimle kahvaltı ettik şimdi işe gidicek bende saat 2 ye doğru görümcekle kahve içmeye gitcem dışarı ...akşam kaynana güveç yemeği yapcak annemle (annem süper güveç yapar) onu oraya bırakcam öğlen akşama kayananadayız yemeğe sonra eve gelirim pek uyuyamam herhalde facete olurum bakınırım internet felan...

eşyalar hazır zaten...eşime söledim bi tepsi baklava yaptırsın oğlan çocuğu bizim orda dağıtılır burda lokum dağıtyo millet olsun herşeyin iyisi olsun...

bana yarın hepiniz dua edin bol bol

ay canım ya bugün bol bol keyif yap canım.
yarın için korkma sakın. gelip kendin diyeceksin boş yere korkmuşum diye.
sakin olmaya çalış, bişey anlamadan bebeğin hop koynunda olacak inşallah.
bana özelden cebini yazar mısın?
yarını bende heyecanla bekliyorum.
dua edicem senin için sende bana dua et olur mu?

keyif yapıcam düşünmemeye çalışyorum allahım bana güç versin sabır versin yarına
Ederim cnm kendine iyi bak paşanada öptüm.yazıyom numaramı. ben telefonu anneme veririm büyük ihtimal yada görümceye bilemiyorum artık kendimden geçer yada komple uyuturlarsa hemen konuşamayabilirm :26::26:

zaten işlemler 9:00 da bitse ancak bebek için girer doktor önce hazırlıcaklar ...

sende bana duat nannn unutma bak soz verdın haaaa

Sağ sağlm kucagına al bebişini İNŞALLAH

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…