Kokoşş Hatunlar Kulübü

topiğimizin ilk bebişi hoşgelmişşşşşşşşşşşş maşallahhhhhhhhhh

miroşa da çağan kuzuyada maşallahh hem çok datlu yaaaaa bayıldım ben bu bebişeee helal sana miroş tosun büyütmüssün sıkıntı stres derken paşan tosuncuk çıkmışş

brcke noldu annamadım neyse sorun sıkma canını brck hayırlısı ile kucağına al paşanıı

nekkk kuzum nerdesin yaaa nasıolsın ii misin özledimm

kızlarr şifayı kapmış bi şekilde yatıyom benn görşrzz

Son düzenleme:
Alyam, çok geçmiş olsun kuzum.
Havalar da dengesiz, bi terliyoruz bi üşüyoruz.. dikkat etmek lazım.. :105:
zencefil kaynat kendine, bal at içine çok iyi geliyo bak

günaydıın herkeseeeee.bizim topiği ilk defa ben açınca heyecan yaptımbugün, bi de buray damlıyım dedim.herkes iidir umarım son bikaç mesajı okudum alyacım hasta olmuşsunnnn çok geçmiş olsun inş.çabucak toparlanırsınn

kokişim doğurmuş da bebişini de koymuş hemen cnm yaa sağolsun merakta bırakmadı bizi o ne tatlı bişi öle allah nazarlardan saklasın

brck inş. sorunsuz bi şekilde sen de zamanı geldiğinde yaparsın doğumunu. kötü düşünme cnm, iyi düşün iyi olsun

kolay gelsin herkese

brcke noldu annamadım neyse sorun sıkma canını brck hayırlısı ile kucağına al paşanıı
kızlarr şifayı kapmış bi şekilde yatıyom benn görşrzz
geçmiş olsun cnmm dikkat et kendinee..
brck inş. sorunsuz bi şekilde sen de zamanı geldiğinde yaparsın doğumunu. kötü düşünme cnm, iyi düşün iyi olsun
kolay gelsin herkese
İnşallah cnm biraz erken doğum risimiz var o yüzden korkum var.Rabbim hayırlısını versin darısı isteyenlerin başına olsun

günaydın hanımlar hayırlı cumalar mutlu günler

sabah sabah eşlere rezillik topiğine takıldım yeni hikayeler yazılmış gülmekten deşarj oldum :)

günaydın kızlar!
dün kreşten aradılar çıkmak zorunda kaldım. ateşi yükselmiş, sabahtan beri yatıyormuş.
kafasını kaldıramamaış yastıktan ateşi de yükselince öğrenmeni endişelenmiş.
hemen çıktım hastaneye götürdük. bu sefer behçet uza göütrüdüm.
doktor soğukalgınlığı dedi. paazartesiye kadar evde kalsın dedi.
çalışıyorum bakacak kimse yok göndermek zorundayım dedim.
dikkat etsinler hasta çocuk varsa yanaştırmasınlar dedi.
antibiyotik verdi, şuruba devam edin dedi.
neyse eve geldik saat 5 te yattı 9,30 kadar uyudu. ben ateşine bamak için gittim yine yükselmiş. hemen duşa soktuk ardından şurup verdik.
gece yanımda yatırdım, şükür ateşi yükselmedi.
sabah kadar uyur uyanık yattım.
sabaha karşı baktım kuzum gelmiş koluma sarılmış uyuyor.
sabah neşesi yerindeydi.
bugünde partileri varmış, inşallah eğlenir kuzum.

çok geçmiş olsun melodi bugün daha iyi olmasına sevindim partide güzel geçerse hafta sonudageldi tamamen atlatır inşallah

cnmmm cok gecms olsunn antıbıyotık toprlarr onu eger aldıysaa uzlmeee haftasonuda gelıyor bakrsın kuzunaa ofyaaa bzmkının burnudakalıp kalıp sumukk oluyorr atamdı ustunden hstalıgııı

gunaydın kızlarrr nasılsınızz kocemle kavga ettık bir paris seferınden sonna
saf yaaa sen bırgun once sımsekler cakıyor dıyeee fısını cekms termosıfonn sonrada takmms buz gıbı suda yıkandımmm tıtredım sabaha kdr solendımmm...
sabahta solendımm...hehehe oglum uyandııı pek bı yumusktı yedım yedım onuuuu sasrdı oda babasına solenıyrmyaa hihih guluyor alttan alttan:):)

anasının oğlu...

dun bende paristeydim... iyiydiii

esmaabu lafı duymakta varmış sendennn
bende gtcemm
yarın karşıya gıderım belkı gıdesımde pek yok aslında dınlenemıyorumm yolda gecıo zamanda kıtaplarımda bıttı
ne alsam dıye bakınıyommm ölee
kararsızm hala gtmek konusunda

ulen ne dıyorum sıze parıse gıttım dondum yahu admn unutknlıgı yuzundennnnn

su buz gıbydı laaa

günaydınnnnnnnnnn
ne kadar çok parise giden varmış dün hay allammmm ya ben gitmedim
okuldayım ve bugün son günüm bir buruğum nedense...evde olmak uzun bir süre hem iyi hem sıkıcı sanırım...
neyse hakkımda hayırlısı olsun,Rabbim güzel günler nasip etsin inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…