Kokoşş Hatunlar Kulübü

hımmmm mandişcim...
güneş kremi kullan tatlım,güneşe şapkasız ve kremsiz çıkma...doğum lekelerin oluşmaya başlamış...güneşle birlikte kalıcı hale gelirmiş...
önlemini alırsan doğumdan sonra yok oluyormuş...
birde sancın başladığında aklında bulunsun terlermiş alnın o terini saçlarınla silecekmişsin...leke meke kalmazmış...eskilerden duyduğum bu
ayrıca bebeğinin cinsiyeti sanırım kız...
kız bebeklerde bu kadar erken çıkar derler...
bu da 2. eskilerin lafıydı...
deneyelim bakalım hangileri tutacak

kızlar paşama bakın gülüyo sizeeee
alıntı etmeyin

Son düzenleme:

güneş yüzü pek gördüğüm söylenemez canım dört duvar içinde çalışıyoruz akşama kadar ama güneş kremini deneyim akşam güneşini 5 dakikada olsa görüyorum
doğum sancısı dimi oanda aklıma gelirmi ki ama not alayım :)
kız mı ama hep erkek hissediyorum ve melodide baktı erkek dedi
eski meski genelde bu kocakarı lafları çıkar çoğuna inanırım ben

normal güneş kremimi kullanalım adakız?

speddy saol cnm gördünmü nasıl gülüyo ilk resimde

cnm yok uyumuyorrr gülüyo baksana:)

biricik ilkinde sanki esniyor sonrakilerde uyuyor gibi geldi bana gülünce öylemi görünüyormuşlar ayy melek ya mucize bişiy Allah kucağınada almayı sağlıkla nasip etsin
benimkide olacakmı öyle bana bakıp gülecekmi senin ki gibi :))
kelimeler biter ya öyle birşey biricik ne diyceğimi bilemedim gözünngördüğü bir mucize bu

yok cnm ultrasonda tabi dahada belli oluyor resmde olmuyor okadar.
doktor söyledi dedi bakın nasıl gülüyor dedi:)
mucize gibi bişey evettt
senin kızın(bence kız)oda sana bakacakkkk böyleee

koketin oğlu hep asık suratlıydı doğdu gene aynı oğlan hehe:)

:))))) ayy çok tatlı ya duygulandım resme baktıkça
anne karnındayken bebeğin annenin yaşadığı herşey bebeğe geçiyormuş zaten bir arkadaşımdan dinledim hamileyken yaşadıklarını ve kızını gördüm ne kadar etkili olduğunu gözümle gördüm yani diğer topikte paylaşmıştım hayat hikayesini arkadaşımın inşallahhep gülen kahkahalar atan neşeli bebekler olurlar

zaten senin i belli maşallah güleç yüzlü baksana :))

kokette neşelidir düzelir bence oğluda :))

brckkk....

maşallah paşana kız..

çok güzel zmanlar bunlar.. hayırlısı olsun cnmmm

Sağolun kızlar Rabbim uzun ömürler verir inşallah oğlumaa.Hayırlısıyla kucağıma alıcağım günleri gösterir inşallah..

Mandalina benim hamileliğim biraz stresli geçiyo aslında bazen çok ağlıyorum kafama taktığım şeylere..Çocuğumda sıkıntılı stresli bi çocuk olmassa iyidir

Amin biricik

dikkat etmelisin biricik gerçi konularda çok tecrübesizim ama duyduklarımlarındaN diyorum o yazdığım yazıyı bulursam kopyalayıp yappıştırayım buraya

Amin biricik

dikkat etmelisin biricik gerçi konularda çok tecrübesizim ama duyduklarımlarındaN diyorum o yazdığım yazıyı bulursam kopyalayıp yappıştırayım buraya

cnm işte insan çok duygusal oluyoo sorunlarda eklenince dayanamıyo bazen gözlerim

cnm işte insan çok duygusal oluyoo sorunlarda eklenince dayanamıyo bazen gözlerim

bak buldum inşallah seni kötü yönde etkilemez iyi yönde etkiler diye ekledim

çocukluk arkadaşım aynı mahallede büyüdüğümüz bir arkadaşım vardı sonra onlar başka ile taşındı koptuk yaklaşık 15 yıldır görüşmüyorduk geçen sene bir şekilde telefonumu bulmuş beni aramıştı buraya geleceğini görüşmek istediğini söyledi randevulaştık görüştük bir kızı var Allah bağışlasın ilkokula gidiyor bir cafede oturduk konuşuyoruz dikkatimi çekti kızı sürekli mutsuz oyuncaklara binmek istiyor annesi para veriyor binsin diye gidiyor biniyor ama gülmüyor suratı asık dondurma istiyor sipariş veriyoruz geliyor yiyor ama suratı asık mutsuz daha aklıma gelemeyen bir çok şey 4 saat oturduk bu süre zarfında kızın güldüğünü hiç görmedim gülümsemedi bile arkadaşıma sordum bir rahatsızlığımı var bir yerimi ağrıyor dikkatimi çekti hep mutsuz diye arkadaşım dedi ki ona hamileyken çok çektim kaynanamdan beraber oturuyorduk bana çok çektirdi oğlunu kıskandı ben hamile kalınca iyice çıldırdı dayakda yedim kan revan içindede kaldım tüm gün aç da kaldım hamilieğim boyunca birkez olsun gülmedim adaya kilitlerdi beni eşim gelmeden açardı bana yaptıklarını ben yapmışım gibi eşime anlatırdı eşim hep destekdi ama sadece az sabır ayrılcaz gidecez diyordu kızım oldu kızımı aldı beni evden attı kızımsız gitmemek için kapıyı tuttum parmaklarımı kapının arasına ezdi o sırada eşim geldi olanları gördü kızımızı aldı beni aldı babamın evine gittik bir süre sonra ev tuttuk yerleştik hala annesiyle görüşmeme izin vermez eşim kendi görüşür ama bana sen yolda görsen bile bakma der dedi sonra kızımsürekli ağlardı doktora gittim bir ağrısı varda benmi anlamıyorum sürekli ağlıyor doktor muayene etti hiç birşeyi yok ama hamileliğin böylemi geçti dedi bende anlattım yaşadıklarımı doktor kıznın düzelmesini bekleme nasıl hamilelik geçirirsen bebeğini o kadar etkilerki işte kızın dedi dedi

ben size üstün körü anlattım ama tanıdığım sevdiğim bir insanın başına bunlar gelince çok etkilenmiştim hamile kaldığımı öğrendiğimdede ilk aklıma geldi eşime dedim ben surat asacak olursam her neye olursa olsun beni hemen düzelt diiye inşalalh kimsenin başına glmez böyle olaylar inşallah hepimizin bebeği mutlu anne babalarını üzmeyen neşeli iyi bebekler olurlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…