hımmmm mandişcim...
güneş kremi kullan tatlım,güneşe şapkasız ve kremsiz çıkma...doğum lekelerin oluşmaya başlamış...güneşle birlikte kalıcı hale gelirmiş...
önlemini alırsan doğumdan sonra yok oluyormuş...
birde sancın başladığında aklında bulunsun terlermiş alnın o terini saçlarınla silecekmişsin...leke meke kalmazmış...eskilerden duyduğum bu
ayrıca bebeğinin cinsiyeti sanırım kız...
kız bebeklerde bu kadar erken çıkar derler...
bu da 2. eskilerin lafıydı...
deneyelim bakalım hangileri tutacak
ayyy biricik uyuyor galiba maşallah maşallahhh çok güzel görünüyor mucize ya
cnm yok uyumuyorrr gülüyo baksana:)
biricik ilkinde sanki esniyor sonrakilerde uyuyor gibi geldi bana gülünce öylemi görünüyormuşlar ayy melek ya mucize bişiy Allah kucağınada almayı sağlıkla nasip etsin
benimkide olacakmı öyle bana bakıp gülecekmi senin ki gibi :))
kelimeler biter ya öyle birşey biricik ne diyceğimi bilemedim gözünngördüğü bir mucize bu
yok cnm ultrasonda tabi dahada belli oluyor resmde olmuyor okadar.
doktor söyledi dedi bakın nasıl gülüyor dedi:)
mucize gibi bişey evettt
senin kızın(bence kız)oda sana bakacakkkk böyleee
koketin oğlu hep asık suratlıydı doğdu gene aynı oğlan hehe:)
normal güneş kremimi kullanalım adakız?
speddy saol cnm gördünmü nasıl gülüyo ilk resimde
Sağolun kızlar Rabbim uzun ömürler verir inşallah oğlumaa.Hayırlısıyla kucağıma alıcağım günleri gösterir inşallah..
Mandalina benim hamileliğim biraz stresli geçiyo aslında bazen çok ağlıyorum kafama taktığım şeylere..Çocuğumda sıkıntılı stresli bi çocuk olmassa iyidir
Amin biricik
dikkat etmelisin biricik gerçi konularda çok tecrübesizim ama duyduklarımlarındaN diyorum o yazdığım yazıyı bulursam kopyalayıp yappıştırayım buraya
cnm işte insan çok duygusal oluyoo sorunlarda eklenince dayanamıyo bazen gözlerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?