günaydınnnnnnnnnn
ne kadar çok parise giden varmış dün hay allammmm ya ben gitmedim
okuldayım ve bugün son günümbir buruğum nedense...evde olmak uzun bir süre hem iyi hem sıkıcı sanırım...
neyse hakkımda hayırlısı olsun,Rabbim güzel günler nasip etsin inşallah...
günaydın ;
böcük
adaer bugün son günün bende işi at kafandan evin tadını çıkart
h geldın cnm nasılsınnnn
yiiyim canım sabahtan beri int sıkıntı var çok şükür çözüldü
ben 2 senedir boyamıyodum çokta güzel oldu hamilelikte kötü bi görünüm olmıcak.kendi rengim benim.yaa kızlar bişiy sorcam saçlarımı boyatmak istedim birçok karşı fikir geldi hamilelik boyunca saç boyatamıycazmı sizler ne yaptınız
ben 2 senedir boyamıyodum çokta güzel oldu hamilelikte kötü bi görünüm olmıcak.kendi rengim benim.
bence boyattırma..
mandiş sakın boyatma...ne zorun var varsın dursun beyazın varsa da...
bebeğinden önemli değil cnm...sık dişini 9 ay...
valla bitkisel falan da deseler gerek yok bence,ben boyatmadım hoş beyazım yok ama olsaydı da aynen böyle davranırdım...
güneşçim sağol canım. sizin şohpenin fişi çekiliyor muydu. hay allahım. çaydanlıkta su ısıtsaydın bari.
hasta edeceksin kendini. zor mu ısınıyor? benimki hep 30 derecede açık duruyor. yıkanacağım zaman 50 ye getiriyorum. 10 dk. da ısınıyor.
ilaç filan alsaydın tedbir olarak.
yaa kızlar bişiy sorcam saçlarımı boyatmak istedim birçok karşı fikir geldi hamilelik boyunca saç boyatamıycazmı sizler ne yaptınız
bende senin gibi uzun zaman bıyamamış olsaydım boyatmazdım ama biricik üç ay önce boyattım saçlarımı kızıla ve saç rengim kahve 9 ayda kendi rengine tamamen dönmezki keşke boyatmasaydım dediğimde oluyor
bir şey olmaz...annesin sen artık,onun ayrı bir havası var...
başka bir güzelliği var...
tasalanma kimse göbeğindeki tılsıma bakmaktan saçlarını görmeyecek...
cnm fısı takılı benmkınnde sabıt durrur 50 de ogun sımsekler cakınca benm koca bıraz urkek heheheh evdekı butun fıslerı cekmısss... sonrada takmamsss
vallaa su ıstmayadaa cıkmdm suya gırms bulundm ılk sıcak gıbı gelmstı cunkuuu
kocamada solendımö sabah aklda edemdn bır ketıl su kaynatmayı dedımm sen bulasck yer aryrsn dedı hahaha
mannık adam
evet aksam kendıne bakım yaptı bende sınr oldummm suslendı puslendı bırd eyuuzukk takma huyu yok hergun ızdırap oluyorum ona olmaya devammm
oh olsun
cnm 3 aydan sonra orga ık bıtkısellll boyalrlaaa boyanabılıyorrrr aslında zararrıı yok dıyorlr sanırm cok dıbee surmednnn boyuyor kuaofrlerrr..
ama ben boyatmamıstım o ayrııı cok gerek gormedımmm ozmn durabılıyorsann cok goze batmıyorsa durr bence hanı olası bır durmda..
ama ıstyrsan sanrm bıtkısl boylrla bellı bır aydn sonra serbestms
aşırımı kızıl saçların yoksa kahve tonlarında kızılmı?
ya platin sarı olsaydı onuda düşün cnm:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?