Kokoşş Hatunlar Kulübü

günaydınnnnnnnnnn
ne kadar çok parise giden varmış dün hay allammmm ya ben gitmedim
okuldayım ve bugün son günüm bir buruğum nedense...evde olmak uzun bir süre hem iyi hem sıkıcı sanırım...
neyse hakkımda hayırlısı olsun,Rabbim güzel günler nasip etsin inşallah...

len durıye senın ne işin varrr yahuuuu parısteeee a koket 2 senuuD

buarada smokumm nerde cabbıkk getırın bulun getırın onu banaaaaaaaaaaa

güneşşşş niye öyle dersin bacım...oğluş gelince en az 1,5 ay uçuşlar iptal olmayacak mı
iyi değerlendirmeli bu günleri...

bugün 1 çeyrek alayım en iyisi...sonra ev kredisini yatırayım...
amannnn bu ne ya bitsede rahatlasak...

güneşçim sağol canım. sizin şohpenin fişi çekiliyor muydu. hay allahım. çaydanlıkta su ısıtsaydın bari.
hasta edeceksin kendini. zor mu ısınıyor? benimki hep 30 derecede açık duruyor. yıkanacağım zaman 50 ye getiriyorum. 10 dk. da ısınıyor.
ilaç filan alsaydın tedbir olarak.

ada ne uçusu ne parisi git evinde dinlen artık.
ne sapuk garularsınız yaw. doğuma gircekler akılları fikirleri paris

yaa kızlar bişiy sorcam saçlarımı boyatmak istedim birçok karşı fikir geldi hamilelik boyunca saç boyatamıycazmı sizler ne yaptınız

yaa kızlar bişiy sorcam saçlarımı boyatmak istedim birçok karşı fikir geldi hamilelik boyunca saç boyatamıycazmı sizler ne yaptınız
ben 2 senedir boyamıyodum çokta güzel oldu hamilelikte kötü bi görünüm olmıcak.kendi rengim benim.
bence boyattırma..

mandiş sakın boyatma...ne zorun var varsın dursun beyazın varsa da...
bebeğinden önemli değil cnm...sık dişini 9 ay...
valla bitkisel falan da deseler gerek yok bence,ben boyatmadım hoş beyazım yok ama olsaydı da aynen böyle davranırdım...

ben 2 senedir boyamıyodum çokta güzel oldu hamilelikte kötü bi görünüm olmıcak.kendi rengim benim.
bence boyattırma..

bende senin gibi uzun zaman bıyamamış olsaydım boyatmazdım ama biricik üç ay önce boyattım saçlarımı kızıla ve saç rengim kahve 9 ayda kendi rengine tamamen dönmezki keşke boyatmasaydım dediğimde oluyor

tabiki bebeğimden önemli değil ada bitkisele bende inanamıyorum kına en doğalı olduğu halde oda zararlı derlerken boya sürmem ama saçların yarısı kızıl yarısı kavhe yarısı beyaz alacalı bir şey oldu :))

bir şey olmaz...annesin sen artık,onun ayrı bir havası var...
başka bir güzelliği var...
tasalanma kimse göbeğindeki tılsıma bakmaktan saçlarını görmeyecek...

cnm fısı takılı benmkınnde sabıt durrur 50 de ogun sımsekler cakınca benm koca bıraz urkek heheheh evdekı butun fıslerı cekmısss... sonrada takmamsss

vallaa su ıstmayadaa cıkmdm suya gırms bulundm ılk sıcak gıbı gelmstı cunkuuu

kocamada solendımö sabah aklda edemdn bır ketıl su kaynatmayı dedımm sen bulasck yer aryrsn dedı hahaha

mannık adam

evet aksam kendıne bakım yaptı bende sınr oldummm suslendı puslendı bırd eyuuzukk takma huyu yok hergun ızdırap oluyorum ona olmaya devammm

oh olsun

cnm 3 aydan sonra orga ık bıtkısellll boyalrlaaa boyanabılıyorrrr aslında zararrıı yok dıyorlr sanırm cok dıbee surmednnn boyuyor kuaofrlerrr..

ama ben boyatmamıstım o ayrııı cok gerek gormedımmm ozmn durabılıyorsann cok goze batmıyorsa durr bence hanı olası bır durmda..

ama ıstyrsan sanrm bıtkısl boylrla bellı bır aydn sonra serbestms

aşırımı kızıl saçların yoksa kahve tonlarında kızılmı?

ya platin sarı olsaydı onuda düşün cnm:)

amannnnn güneşim paris sonrası soğuklarda kalmış...
daha da uzun bir süre parise gitmezsin artık bunun bahanesiyle şaka bir yana şimdi nasılsın???
c vitamini takviyesi yap,hastalanma yaz günü...

bir de şu yüzük olayına nasıl katlanıyorsun ben fitil olurum...arada unutuyor,burnundan getiriyorum...öyle içi boş,anlamsız bir halka değil o,öyle olsaydı evlenirken bir sürü masraf varken,almaya ihtiyaç duymazdık o kadar para verip öyle değil mi

Son düzenleme:
bir şey olmaz...annesin sen artık,onun ayrı bir havası var...
başka bir güzelliği var...
tasalanma kimse göbeğindeki tılsıma bakmaktan saçlarını görmeyecek...

ada o tılsıma kurban olurum ben herşey zaten onun için haklısın aslında varsın alacalı malacalı olsun biraz daha uzasın keserim kızılları sdece kendi rengi kalır çok rahatsız olursam birazda kısa saç kullanırım :)))

onunda tam bir açıklaması yok bazıları olmaz diyor bazıları olabilir diyor şüpheli durum güneş dediğiniz gibi doğuma kadar boyatmayım bebeğimden değerlimiki :)

peki bu yüzde çıkan lekelenmelere varmı bir çözümünüz son haftalarda suratımda hep lekeler belirdi

aşırımı kızıl saçların yoksa kahve tonlarında kızılmı?

ya platin sarı olsaydı onuda düşün cnm:)

kırmızı kızıl biricik kızıl denmez yani kırmızı

sarıyıda denemiştim hiç yakışmamıştı yüzüme hemende renk değiştiremeyeceğim için omuzlarım düşük gezmiştim oarada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…