Kokoşş Hatunlar Kulübü

nekk sen benimle nie konuşmuyosun anlamadım sesin hiç çıkmadı nemzandırda görmüyorum seni?:44:
aşk olsun kuzum niye konuşmim :26: topiki işlerden dolayı ihmal ettim, akşamları da bakamıyorum şimdi spora başladım 2 haftadır (
bişi yok yaniii bende seni görmiyince burda merak ettim sesinde çıkmadı bişimi oldu dedim yani.

smokırrr, kızınına dı ne dedim
turşu diycem bak kızına bundan böyle

SMOKK MAŞŞALLLHH KUZUNAAAAAA COK TATLI kokla benm yerıme valla 2.yı yapcm haaa tam rhata errmk uzeryknnnn haha

kızlar nasılsınız???
ben bir tuhafım bir garibim
öyle bir his var ki yüreğimde,kelimelere dökemiyorum...
bugün kontrolüm vardı değil mi,gittim...
dr.ma hemen dün kanamam olduğunu belirttim...
yukarıya çık nst ve çatı/açılma muayeneni yapsın ebe dedi...
çıktım yukarı,yanımda annem...nst de o da vardı...zerre sancı yok...
öyle çıktık oradan sonra ebeye dr.un verdiği kağıdı verdim beni doğumhane yazan kapıdan içeri geçirdi...
o çatal denilen masaya yatırdı...buz kesti her yanım neden bilmem ((
ebe soktu elini,ben bu kadar canımın yanacağını tahmin etmezdim...
Allah Allah bu kadar acımaması gerek falan dedi...neyse elini çıkardı...eldiven kan içinde...bu normal bir nişan gelmesi değil bunu dr.na bildirmem gerek dedi...ben hala ama normal yapabilirim değil mi diyorum...
ebe dönüp kızım,çatı kemiğini normale uygun görmedim,doğum içerde başlamış ama sancın yok,açılman yok...ben dr.na bildireyim o gereğini yapar dedi...
ben bir ağla bir ağla,annem kapıda beni öyle görünce eli ayağı onunda kesilsin o da kötü olsun...halimizi görseydiniz...
sonra indik dr.un odasına,biz gidene kadar ebe bildirmiş zaten durumu...Ada'cım riske atamam böyle bir durumda yarın bebeği alalım...
bunu duyunca ben bir daha ağlamaya başla,yine kötü ol,tansiyonum çıkmış...beni müşahide altına almışlar.....öyle bayağı bir vakit geçmiş hastanede...
anlayacağınız kızlar yarın 11:00 de hastaneye gidiyorum,yatışım yapılacak...
14:00 gibi de sezaryana alınacağım...
hep dua ediyordum Rabbim evladım ve benim için hangi doğum şekli hayırlıysa onu nasip etsin bana diye...
demek ki böylesi hayırlıymış...
hem keyfi 2 hafta önceden yapılan bir sezaryan da değil günü 14 haziran da dolan bir bebekti bu zaten...
şimdi kendimi böyle rahatlatıyorum...
dualarınıza ihtiyacım var bunu unutmayın emi...

Gaz damlası lenn..
Poposu pişik olursada en iti toroysid geliyoo..
Oralar baya sıcakmış ama biz çıkarıyoduk yiğenimii dolanıp biraz geliyoduk arabasında bişey olmaz..
Ama sen bilirsin tabi.
Yabancılar doğar doğmaz çıkarıyolar..
Ben buralardayım okuyorum canım arada sana yazdım ama geçmişte kaldı..
Yavrucunn sağlıkla büyüsün
Ulubatlı die die ulubatlı yaptın erkek oo erkek adam ciddi olur.
Bi kaç ay sonra çapkın çapkın gülmeye başlar o yandan yandan..

Ah canım ya daha önce çatı muaynesi yapılmamışmıydıki sana ya yapmaları lazımdı..
Herşeyin hayırlısı olsun canım sağsalim bebeğini kucagına alman dileğiyle inşallah.
Rabbbim yarımcınız olsun.
Kolay bir doğum nasip etsin..
Önemli olan sağlıklı olmanız 2nizinde dua edicem sana inşallah.
Allah'a emanet ol..

günaydınnnn dıyıp kaçcamm

adacım üzülme lütfen hayrlıısyla kucağına al meleğınıde gersını düşünme

Günaydınlar kızlar nasılsınızz??

smoker maşallah turşunu yirim ben çok datlııı allahım uzun ömürler nasip etsin aminn

adacım cnm benim hiç üzülme yavrunun günü dolmuş bile demekki böylesi hayırlıydı kucağına alacaksın bugün Rabbim nasip ederse.Dualarımız seninle cnm

Son düzenleme:

ADACIMM CANIM HAYRLA GELSIN BEBEGIN HICC UZLME HICDEE dusunmeee yanııı bu kadar stres yapılacak bişi yok sezeryan kotu bişey deıl burada bunları gunlerce konustuk tamam keyfı ranevu alanlara soylendık falan ama sonuctaaa senınn ve cocugunun hayatı onemli ilk oncelıkkk... bosver gelsınde bebısın saglıklaaa ha sezryanla gelms ha normal dogumla ne farkeder canımmm.... dualarımız senınleee guzel haberlerını beklıyoruz....

ayy bu garular nırde çıldırcemmm
ıyıkı işler yoğun moral bozuk
kımselerde gelıp moral vermez mı ayolllsızı kokmuşlar sızı

güneş len ben ıyyım desem ı olur muyummm sencegergınm cokk bıktım bu sıkıntı strestenn
sen nasılsın paşan nasılll

esma nırde yaa cok özledımmmmm
koketı hevuku smoku burcumu alyamı hepınzı cok özldımm
pasaklı meloşu bılee
garu sımdık gezıoo evıde mok göturuyo bı arayım akşammm pasaklıyıııı

koketımmm senıde aramayı cok ıstıyomda hattın değişiıklaa knt yokkk

kuzum stres yapma yahuu her sey netlesecek enınde sonunda ....

bu işler bole zor ıste yavas ısler geneldeee

esmaaa face de takılı hehehe oglunu sunnet ettrdııı garuda ugramaz oldu buralarA ZTN KIMSE YOK BIZDE NE DIYEEEE GELELIM BURALARAA

selam kızlar anca gelebildim sabah resmi kurumları çıldırtma operasyonu yaptım :))

yaz geldi güneş açtı kızlar yok oldu hepinizdemi dışarı attınız kendinizi yokmu benim gibi pc başında bu güzel günleri geçirmek zorunda olan

ben varım canım heheheh:):)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…