- 11 Mart 2008
- 56.597
- 4.466
- 873
çıldırcamm lan yakında valla çıkmayınca insan bi garip olyoo nefret ediom TV izlemekten bazen uyuyorum bebek uyurken tam yatıom paşa mızıldanyo sanki bilir gibi yattımı ...
güneşş burda yirmisini dolduran çkyo aslında yirmim dolsa tüysem dışarııı olmamı
buarada sana korunma yöntemini nasıl yaptın onu sorcam siprali sorayım diom doktora iyimi sipral ben 3 sene korunmam lazım yoksa kafayı yerim perşembe doktora radevum var dört gözle bekliom dışarı çıkcammm oleyyyyy
burcu asgumda ızınde bıkacgun sanrm tasnma ısyle ılgılenıyr oda ev tasıcktıhehe heheburcuyu unutmuşsun izinde o galiba ama...
kız koket haline şükret ben kendim bakıyom gecede gündüzde kimse yok annen kw den yanında miss benim turşu surat bu yeni lakabı bu arada uyuyo ben uyuyom o uyanıyo ben kalkıyom her şeyiyle ben ilgileniyom ben daha uzunca bir süre çıkamam galiba dışarı
ne zormuş be çocuk bakması
yaa çook zor effeeet ama baktıkça ağlayasımız geliyor yaaayani derler ya değer...
Ya kızlar eskidendi o çıkmama heryer tenhaymış
Aslında çıkmak lazım bebeik güneş görsün kasları güçlensin.
Ablam doğum yaptı 10 günlük filandı gezmelere gittik ama akşam ezanı okunmadan döndük.
Smoker canım senin bebeğinde hayırlı olsun hayırlı evlarlardan olsunlar inşallah Koketin ve senin bebeğin.
Ada kızda inşallah hayırlısıyla doğum yapar. İnsanın aklı kalıyo valla
Sürekli gelip bakıyorum..
neden çıkılmıyor peki ? merak ettim şimdi
cnm bizdede tuzlanır bebek esma bilir bide reyha ile zeytin yağı sürülür sürdük miss koksun teri kokmasın die yapılır ama benim sıkıntım yapacağı şelere değil bi tuttturdu emzik die bir haftadır aynı şeyi tekrarlıyo geçen eşimin yanındada dedi sen o emziği koymazsan hiç uyuyamıcan t-rahta edmicen benim lafıma gelcen döndüm sinir geldi artık ama : ters bi şekilde ASLA O EMZİĞİ KOYMICAM ZARARLI SLİKON ŞEYİ EMSİN İSTEMİYORUM KOYMICAMM Die bastırdım eşim sustu ama hiç anladını sanmıyorum yine tekrarlıcak yine tekrarlarsa dicem: anne neden aynı şeyi tekrarlıyosun salakmıyım ben anladım aa vermek istemiyorum bu inat değil sadece sağlık açısın minik dicem yeter yaaa....
kadın bi haftadır emzik die sayıklıo yaaa eşimde dönüp demzmi yalnızken anneme ters davrandını gördüm dedim yoo ben aSLA TERBİYESZİLİK ETMEM ANNENE AMA SÜREKLİ AYNI ŞEYİ TEKRARLIYO BİR HAFTADIR SABRIMDA TÜKENDİ LÜTFEN SENDE ÜSTÜME GELME SİNİR OLYORUM BİLYOSUN EMZİK İSTEMİYORUM BİTTİ DEDİM dio yaşlı iyi davran iyi davranyom zaten ala ala bişi dediğim yok daha gün içinde yaptığı şeler bile var ben umursamıyom görmezlikten gelyom ama sabrım tükenyooo yaniii kıyamet yakındır
Bizdede tuzlanır bal sürülür
ama bence gerçek ben hiç terlemiyorum terde kokmuyorum.
Birde birde bişey yaprağını banyo suyuyla kaynatıyolar o suyla yıkıyolar cildi güzel olsun die adını unuttum hee defne..
Birde karınca yağı sürüyolarmış mahrem yerkere tüyler çıkmasın die yada yeni doğmuş fare böğğkkkTeyzeme sürmüşler vee teyzemde 1 tane tüy yok hiç olmamış.
Birde Annnemle dayıma ayı yağı yedirmilker sağ tarafındaniri yarı ve çok güçlüler ikisi
siz hangi kızıldereli kabilesindensiniz laa...
ilk defa duydum haa şaşırdım...
canım gözün aydın geçmiş olsun.allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin.oğlun çok tatlı maşallah
doğum hikayeni okuyunca tırstım .işallah bu hamileliğimde bebeğimi sağlıkla kucağıma almak nasip olursa büyük ihtimal banada sezaryan diyecekler.
allahım yardımcı olsun kaynana anne bir arada olunca iş daha zor olur.
kız koket haline şükret ben kendim bakıyom gecede gündüzde kimse yok annen kw den yanında miss benim turşu surat bu yeni lakabı bu arada uyuyo ben uyuyom o uyanıyo ben kalkıyom her şeyiyle ben ilgileniyom ben daha uzunca bir süre çıkamam galiba dışarı
çok küçükler sıcak soğuk mikrop nazar..Daha yeni yeni adapte oluyorlar o yüzden sanırım...
hehe bende 20 sındn sonra cıktm dısarı aslında ama olede cocugu bırkp cıklmz eecoguda o ortmlara sokmak olmazzz yınede sen bılırsın...
burcu asgumda ızınde bıkacgun sanrm tasnma ısyle ılgılenıyr oda ev tasıcktı
allah yardmcın olsn tek basınada zor benm 20gun annem yanmdydı ama sonrasında gıttı odaaa:):) yarı kırk cırdık bızde
Ya kızlar eskidendi o çıkmama heryer tenhaymış
Aslında çıkmak lazım bebeik güneş görsün kasları güçlensin.
Ablam doğum yaptı 10 günlük filandı gezmelere gittik ama akşam ezanı okunmadan döndük.
Smoker canım senin bebeğinde hayırlı olsun hayırlı evlarlardan olsunlar inşallah Koketin ve senin bebeğin.
Ada kızda inşallah hayırlısıyla doğum yapar. İnsanın aklı kalıyo valla
Sürekli gelip bakıyorum..
saol cnm darısı başına enerjik bi zamanında yap bi bebiş enerjini tüketiyo valla :26::26:
kaynananın bi espirisi yok annem tek başına koşturyo herşeyi bildiği için yoksa napardım bilmiyorum....
senin kaynanan gitmiki? kız ek kalmasaydın 40 çıkarsalardı barii
ayy ben tek kalsaydım kaçardım smoke valla çok zor tek başımabakamazdım ben hiç bebek bakmadım lennn
dün gece çok gazı vardı gece dörde kadar uğraştık kıpkırmızı sesi kısılıncaya kadar ağlıyo zeytin yağ sürdük kimyon denedik yok rezene felan durmadı bitürlü ne denediysek olmadıı çok emzirmiştim ebnde varken ona geçti herhalde :26::26::26:
ağlıcaktım artık haline çok üzüldüm çok içli ağlıyor hiöç gülmüyo benim oğlum yaaa turşu surat hakkaten şuan 10 dk uyuttum kalker şimdi uyurken bile yüzünü buruştururmu bi bebek yaa
bend ecıktım ettım tabıkı ztn 3 gun kontrole vs gıdyrsn ama koket zevk ıcın eglence ortamına gıtcek hehehe ben olsam cocugmla evd eotrrdm ne onu yalnz bırkrdm baskasıyla nede o ortama sokrdımmm dıye dusnerek soledımmm:)
bende 3. gün dayanamayıp verdim emziği bi zararını görmedim yararını çok gördüm ama şimdide nasıl bıraktırıcam diye düşünüyorum
ben kızıma gaz için metsil kullandım hayatımı kurtardı resmen ne pahalı bitkisel ilaçlar kullandık ama 4 tl lik damla hayatımı kurtardı
kokişim gözünaydın tekrar cnm aynı benim yaşadıklarımı anlatmışsn benimde spinal olmuştu valla tekrar yaşadım o anları resmen allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah..
emzik konusunda bende ilk başta istemedim cnm ilk 3 ay bizim kız reddetti zaten ama ben işe başlayınca mecburen zorla zorla kabul ettirdim çok düşkün değil uyuyacağı zaman tutar uyuyunca çıkarır zaten ama anne yanında olmadımı mecbur oluyor bende boş boş çekiyor diye gıcık oluyordum ama naparsın hayat şartları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?