Kokoşş Hatunlar Kulübü

hehe bende 20 sındn sonra cıktm dısarı aslında ama olede cocugu bırkp cıklmz eecoguda o ortmlara sokmak olmazzz yınede sen bılırsın...

hehe hehe burcuyu unutmuşsun izinde o galiba ama...
burcu asgumda ızınde bıkacgun sanrm tasnma ısyle ılgılenıyr oda ev tasıcktı

allah yardmcın olsn tek basınada zor benm 20gun annem yanmdydı ama sonrasında gıttı odaaa:):) yarı kırk cırdık bızde

Ya kızlar eskidendi o çıkmama heryer tenhaymış
Aslında çıkmak lazım bebeik güneş görsün kasları güçlensin.
Ablam doğum yaptı 10 günlük filandı gezmelere gittik ama akşam ezanı okunmadan döndük.
Smoker canım senin bebeğinde hayırlı olsun hayırlı evlarlardan olsunlar inşallah Koketin ve senin bebeğin.
Ada kızda inşallah hayırlısıyla doğum yapar. İnsanın aklı kalıyo valla
Sürekli gelip bakıyorum..

bend ecıktım ettım tabıkı ztn 3 gun kontrole vs gıdyrsn ama koket zevk ıcın eglence ortamına gıtcek hehehe ben olsam cocugmla evd eotrrdm ne onu yalnz bırkrdm baskasıyla nede o ortama sokrdımmm dıye dusnerek soledımmm:)

Bizdede tuzlanır bal sürülür
ama bence gerçek ben hiç terlemiyorum terde kokmuyorum.
Birde birde bişey yaprağını banyo suyuyla kaynatıyolar o suyla yıkıyolar cildi güzel olsun die adını unuttum hee defne..
Birde karınca yağı sürüyolarmış mahrem yerkere tüyler çıkmasın die yada yeni doğmuş fare böğğkkkTeyzeme sürmüşler vee teyzemde 1 tane tüy yok hiç olmamış.
Birde Annnemle dayıma ayı yağı yedirmilker sağ tarafından iri yarı ve çok güçlüler ikisi

siz hangi kızıldereli kabilesindensiniz laa...
ilk defa duydum haa şaşırdım...

saol cnm darısı başına enerjik bi zamanında yap bi bebiş enerjini tüketiyo valla :26::26:

kaynananın bi espirisi yok annem tek başına koşturyo herşeyi bildiği için yoksa napardım bilmiyorum....

senin kaynanan gitmiki? kız ek kalmasaydın 40 çıkarsalardı barii

ayy ben tek kalsaydım kaçardım smoke valla çok zor tek başımabakamazdım ben hiç bebek bakmadım lennn

dün gece çok gazı vardı gece dörde kadar uğraştık kıpkırmızı sesi kısılıncaya kadar ağlıyo zeytin yağ sürdük kimyon denedik yok rezene felan durmadı bitürlü ne denediysek olmadıı çok emzirmiştim ebnde varken ona geçti herhalde :26::26::26:

ağlıcaktım artık haline çok üzüldüm çok içli ağlıyor hiöç gülmüyo benim oğlum yaaa turşu surat hakkaten şuan 10 dk uyuttum kalker şimdi uyurken bile yüzünü buruştururmu bi bebek yaa

lannn??? sen doğum yaptın mı kii :26: :26: :26:

bebeği uyutursam giderim diom ama yarım saate uyanır yine pek düzgün değil uykuları bazen bi bakmışsın 2 saat uymuş bazen bi bakyom tüm gündüz uyumuyor bebek buzmaan kadar gazı yoktu dün gece hep gaz sancısı çekti mniğim nasıl ağladı uğraştık ne yaptıysak durmadı annem oyladı bol bol da yatırdık nasıl anlamadım yorgun düştü yattı ...
bugün daha iyi maşallah

20 sinden sonra çıkım diom ama çok sıcak olmaya başladı buralar bakalım evde haps olmaya devam işte

benim annem giderse ben mahfolurum yapamam yıkayamam giydiremem altını değiştirmek ve emzirmek dışında bişi bilmiom ben ...

annem bu yaz burda hiç gitme hayelleri kurmasın ben yapmam korkarım elleri ayakları minicik nasıl yaparım amanın

laa hevukk nerelerdesin laaa bizim bugün 12.ci günümüz dedim bari 20si olsun ama hevuk ben balkonda güneşe çıkardım bebği dediğin gibi kasları güçlensin die sabah güneşine çıkaryorum hergün olmasada arada.

ben bi çksam dışarı eve gelmem laa ne ezanda dönmesiii

canım iş başa düşünce insanın yapamayacağı yok alt değiştirme süt verme gaz çıkarma hemen öğrendim bende bilmiyodum
1...40 çıkarma ovv onlar kalsada ben istemem bide benim kw şaşkın laa eşimi çaldılar heralde bir yerden hiç bişi görmemiş gibi apıştı kaldı..
allah allah gaza erken başlamış 15 günlük olduktan sonra başlar diyolar ama gerçi nerdeyse 15 gün oldu senin..benimki babaya gülüyo 5 günlük bebe güler mi demeyin ona güler gibi yapıyo bana da sütçü kadın muamelesi bas yaygarayı beslen..Turşu surat..

kontrole 5.ci gün gittik sonrası hep evdeydim zaten arabayla içeri sonra eve dışarıda gezmedim yani...

cumartesi teyzeleri cafeye gitcek laann eşimn tabiiş bakarsan plaj sıcak ve bol müzükli ortam dışarda dursan olmazakşma içerde oturum dedim ama bebeği götürmeyi düşünmüyorum aslında güneş o daha 40 na kadar çıkmasın diyorum :26::26::26:

ben gidim 1 saat bebek uyurken sonra eşim bıraksın diyorum ama bebeğin durumuna bakcam uyumazsa gidemem otururm kır dizini otur derler aynen öyle

ayy benim turşunun iki kaşının arasında bir doğum lekesi var kırmrzımsı zamanla geçer dedi doktoru geçen tiplerden miş ..Olur bu yeni doğanda dedi ona takıldım biraz geçmesede problem değil küçük ama böyle pempe bir leke ...
koket çoçuk doktorun kim?

metsil ne yaws?

evet güzel bir doğumda acıları sonra yaşadım cnm bide uykusuzlk cabası ...Slikon die emmesini istemiyorum bari dedim 3 ay olsun memeyi bıraksında istemiyorum şimdi oyüzden karşı çktım aslında çok mik ağzı yazık dedim cokk cokk onu emmesi :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…