Kokoşş Hatunlar Kulübü

kız bunları ilk duyuyorum

yaa sımdı speddy eskıdn berı bu boyle gelms bole gıdyr ama bır bıldıklerı var demekkı dıye dusnyrm onlra mıkrop soguk sıcak bagsklk sıstemınn kuvvtlnmeıs hepsını beklıyorlarr buarada alkarası vs gıbı ınanclr var bende ınanıyorm ama cokda bır bılgım yok

koket o daha cok kucuk ınan bu sıvrı yorumları yapmaktn bende sıkldım sızde benden sıkldınz ama ben olsam bırkp gıtmzdmm sık sıkk emeck o senın kokuunu arıcak bılmıyorum...daha kac gunluk bebekkkk hihih sne benı dınle bırkmaaa ztn işe baslynca ole cok ozleyeceksınkııı...

smoker lann sanki doymuyor yaaaa em em lokk lokkk bide sıkyoki ağzıyla memin uçları görsen korkarsın ağzında nasıl bi ezyo görsen cnm acıyo maşllah nasıl bebek bu anlamadım
annem bile şaşıryo enerjisi tükenir dersin bütün gündüz ebebk uyumayınca bu bbek gecede uyumaya bilyo nasıl dayanyo annem 10 tane çocuk baktım böyle görmedim dayanma gücü çok yüksek dio ulubatluu die die savaşçı gibi velet yapmışım bana eziyet edio al sana ulu batluu der gibi ısıryoo mememiii

Turşuucuu valla rüyada bi ara güldüğünü gördüm anneme dedim memeler görüyo rüyasında herhalde yoksa gülmüyo bize azcık büyüsün döver bizi bu lenn

dün bende gaz vardıona geçti hemen geçirdim ayağıma çorabı ondan oldu dedi annem bilmiom pencereyide açyom arada ama çok sıcak bilyon burası patladım lann

cnm hediye küçükyıldızmı ne ben sevmedim o garuyu şurda olimpos hastane var enim sokağın içinde ora gidicem yarın kilosuna felan baktırcam burada sağlık cağına gittinmi en daha gitmedim haber vermek lazmımmı acaba yaa?

geçen hafta 06.06.2012 de akşam saat 6 yı 6 geçe acil sez. alındım.(666 bu tarih benikorkutuyoo..:18:)
6 günlük anneyim yanee...
İnanmıyorumm :105: kaçırmışım ben
Sağlıkla, mutlulukla büyütün canım kızınızı..
Adını ne koydunuz?

666 çok fettan olucakk kızın

belki gitmem yaa dediğin gibi içim elvermez :26::26: az kaldı zaten az daha sabredim.

ben 5.ci günü kontrole die çıktım akşamı beni karabasan bastı korktm götüryodu sanki beni uçyodum resmen allahım korudu bağramadım annemi çağıramadım bidaha dedim dışarı çıkmam ...şimdi yastığın içine kuran koydum küçük kulaklarım tıkandı boğazım düğümlendi çok kokrtum güneş annem diğer odadaydı eşimde geç geldi o günü bütün gece yatamadım korkudan ...ehemn kırmızı tacı taktı annem çıkarma dio yatarken valla halen çıkarmadım taçla gezyom makas tuz bıçak koyduk yastığn altına

acaba ada doğumdamı ki?:26:

Kokiş seni de ariycam ariycam erteliyorum
Curcunadır ev, hem bebiş uyur felan rahatsız etmim diyorum
Aklımdasın yani, kusuruma bakma he mi?

benim de dok. o bende sevmedim valla..bi tuaf sanki dok. değil..flörtöz biraz..Bende doktor arıyorum..Sağlık ocağına eşimi yollucam gitsin kimliği ile kayıt yaptırsın topuk kanını verdik aşısını da oldu sonra bakacağım aşılarını hastanede takip ettirmek istiyorum belki b iraz büyüynce sağlık ocağı beni aile hekimim servet bey....

smokeeee oglumla aynı dogum tarıhı yavrununn benıde ayın 6sı korkutyr hahaha herseyımz ayın altısnda oldu tanısma 6sı evlıllk 6 sı dogum 6 sı hahah hyrr olsn

ben değiştircem o kadını sevmedim zaten anadolu uzak artık buraya yakın olsun bebek için yakın olmsı daha iyi bence.
perşmebe kontrolüm var sen ne drumdasın dikişler arada acıyo dimi hele yürüyünce şimdi benim geçti arar ara hafif ağrıyor acılar hafiliyince yüksek bel iç çamaşırı giy göbeği azcık indirsin ben sezeryan korseside aldım 15 im bitsin giycem kalmaz göbek dediler...Cingöz erhanı göemeye bi gidelim bakalım perşembe kontrol etsin sipralide sorcam bakim ne diyecek regli dönemini beklicek büyük ihtimal.

Son düzenleme:
smokeeee oglumla aynı dogum tarıhı yavrununn benıde ayın 6sı korkutyr hahaha herseyımz ayın altısnda oldu tanısma 6sı evlıllk 6 sı dogum 6 sı hahah hyrr olsn

harbi gördüm he face de sizinde sakat kızım dikkat et 6 6 6
kordonda benzedi ...hayr olsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…