lannn??? sen doğum yaptın mı kii :26: :26: :26:
Bizdede tuzlanır bal sürülür
ama bence gerçek ben hiç terlemiyorum terde kokmuyorum.
Birde birde bişey yaprağını banyo suyuyla kaynatıyolar o suyla yıkıyolar cildi güzel olsun die adını unuttum hee defne..
Birde karınca yağı sürüyolarmış mahrem yerkere tüyler çıkmasın die yada yeni doğmuş fare böğğkkkTeyzeme sürmüşler vee teyzemde 1 tane tüy yok hiç olmamış.
Birde Annnemle dayıma ayı yağı yedirmilker sağ tarafındaniri yarı ve çok güçlüler ikisi
bebeği uyutursam giderim diom ama yarım saate uyanır yine pek düzgün değil uykuları bazen bi bakmışsın 2 saat uymuş bazen bi bakyom tüm gündüz uyumuyor bebek buzmaan kadar gazı yoktu dün gece hep gaz sancısı çekti mniğim nasıl ağladı uğraştık ne yaptıysak durmadı annem oyladı bol bol da yatırdık nasıl anlamadım yorgun düştü yattı ...
bugün daha iyi maşallah
20 sinden sonra çıkım diom ama çok sıcak olmaya başladı buralar bakalım evde haps olmaya devam işte
benim annem giderse ben mahfolurum yapamam yıkayamam giydiremem altını değiştirmek ve emzirmek dışında bişi bilmiom ben ...
annem bu yaz burda hiç gitme hayelleri kurmasın ben yapmam korkarım elleri ayakları minicik nasıl yaparım amanın
canım iş başa düşünce insanın yapamayacağı yok alt değiştirme süt verme gaz çıkarma hemen öğrendim bende bilmiyodum
1...40 çıkarma ovv onlar kalsada ben istemem bide benim kw şaşkın laa eşimi çaldılar heralde bir yerden hiç bişi görmemiş gibi apıştı kaldı..
allah allah gaza erken başlamış 15 günlük olduktan sonra başlar diyolar ama gerçi nerdeyse 15 gün oldu senin..benimki babaya gülüyo 5 günlük bebe güler mi demeyinona güler gibi yapıyo bana da sütçü kadın muamelesi bas yaygarayı beslen..Turşu surat..
ayy benim turşunun iki kaşının arasında bir doğum lekesi var kırmrzımsı zamanla geçer dedi doktoru geçen tiplerden miş ..Olur bu yeni doğanda dedi ona takıldım biraz geçmesede problem değil küçük ama böyle pempe bir leke ...
koket çoçuk doktorun kim?
İnanmıyorumm :105: kaçırmışım bengeçen hafta 06.06.2012 de akşam saat 6 yı 6 geçe acil sez. alındım.(666 bu tarih benikorkutuyoo..:18:)
6 günlük anneyim yanee...
yaa sımdı speddy eskıdn berı bu boyle gelms bole gıdyr ama bır bıldıklerı var demekkı dıye dusnyrm onlra mıkrop soguk sıcak bagsklk sıstemınn kuvvtlnmeıs hepsını beklıyorlarr buarada alkarası vs gıbı ınanclr var bende ınanıyorm ama cokda bır bılgım yok
koket o daha cok kucuk ınan bu sıvrı yorumları yapmaktn bende sıkldım sızde benden sıkldınz ama ben olsam bırkp gıtmzdmm sık sıkk emeck o senın kokuunu arıcak bılmıyorum...daha kac gunluk bebekkkk hihih sne benı dınle bırkmaaa ztn işe baslynca ole cok ozleyeceksınkııı...
kızlar iyi akşamlar...
bugün öğlen pikniğe gittim...
tam patlıcan salatası hazırlandı mis gibi etler pişti mangalda hadi oturup yiyeceğiz derken...dur dedim wc ye gidem rahat rahat yiyeyim sonra...
gidiş o gidiş...sonrasında bende ne iştah ne bir şey...
nişanım geldi kızlar
yakalaya yakalaya beni piknikte yakaladı...
iyiki bir gece önceki kıbrıs seferinde yakalamadı çok şükür
annemler de gelmişlerdi yanımıza...annem rahatlattı sağ olsun,hemen dr.mu aradım...sorun olmadığını sancımı falan sordu,yok hiçbir şey yok dedim...
bebeğin hareketlerini dinle,sancı olmaya başlayıp belli ve sık aralıklarla oluşursa hemen hastaneye geç dedi...
neyse oturdum sofraya ama ne yiyebilirsin aklım paşamın hareketlerinde...
kafaya taktım sanırım yok hiç hareket etmiyor bu sıpa...hemennnnnn hastaneye,suyumuz iyi,kalp atışları burada...100 gr. daha almış...her şey yolunda,nst ye bağlanalım bir de hımmmm sancıda yok...o halde eve git ve dinlen...
eve geldik...bizimkiler bana pasta almışlar...onu kestim,yedik vs...sonra annemler gittiler...annem duş falan alacak,evde bir kaç yapması gereken şeyi halledecek birazdan da eşim gidip onu buraya getirecek...bende kalacak ne olur ne olmaz diye...
dr.un demesine göre kızlar her an gelebilirmiş...bu gece,sabaha karşı,yarın akşam....
eeee ne diyelim hoş gelsin,sefa gelsin...
cnm hediye küçükyıldızmı ne ben sevmedim o garuyu şurda olimpos hastane var enim sokağın içinde ora gidicem yarın kilosuna felan baktırcam burada sağlık cağına gittinmi en daha gitmedim haber vermek lazmımmı acaba yaa?
İnanmıyorumm :105: kaçırmışım ben
Sağlıkla, mutlulukla büyütün canım kızınızı..
Adını ne koydunuz?
666çok fettan olucakk kızın
Kokiş seni de ariycam ariycam erteliyorum
Curcunadır ev, hem bebiş uyur felan rahatsız etmim diyorum
Aklımdasın yani, kusuruma bakma he mi?
benim de dok. o bende sevmedim valla..bi tuaf sanki dok. değil..flörtöz biraz..Bende doktor arıyorum..Sağlık ocağına eşimi yollucam gitsin kimliği ile kayıt yaptırsın topuk kanını verdik aşısını da oldu sonra bakacağım aşılarını hastanede takip ettirmek istiyorum belki b iraz büyüynce sağlık ocağı beni aile hekimim servet bey....
kızlar foto ekledim bu doğduğu günkü hali şimdi çıkıyom görüşürüz süt zamanı...
smokeeee oglumla aynı dogum tarıhı yavrununn benıde ayın 6sı korkutyr hahaha herseyımz ayın altısnda oldu tanısma 6sı evlıllk 6 sı dogum 6 sı hahahhyrr olsn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?