Mandişim inşallah seviyorsundur arkadaşını..
Beni şimdiye kadar kimseye benzetmediler..
mandısım napan yavrummm
polis vurdu polısede oglann annesı ıhbar ettısaol cnm ama geçmiyir yaaa bu oğlannn yapıyo heppp:)
ya kim öldürdü o kadının çocuğunu bende sonunu gördüm:=)
olen akrabanız ama dedende hasta olemı mı?
polis vurdu polısede oglann annesı ıhbar ettı
cnm hayr da artık cok yaslılarr hepsıyle bırbırımıze cok duskunuz anane de babane buykbaba hala bırevde yedık ıctık heppp bızede ayrı duskunlrdır ama dedemleede ayrı bır bag var aramzda hanı gor uzaktsnnn ozluyoruz demek sıtedıler anlıcan
ayyy mandısımm evlesınlerde anasınkını görsunlerrrr
onlar görsün diye benimde belim bükülcek burcum görmesinler demiyorum yavaş yavaş görsünler her ay bir iki tane yeterli :)))
hahhhhaa mandalınammmm bak bakalım basları goge erecekmııı ahhhh bekarlık ahhhh
çok severim hevuk arkadaşımı candan dosttur iyi kalpli melek gibidir kuzum benim
böcük bilmem ama uzatıyorlar buralarda kaçmak çok kolay o yüzden suç oranımız yüksek :))))
benim anlamadığım hoca öğretmen okadar okumuş o yaşagelmiş ne yani başınamı vurduda kaçırdın bekle iki yıl daha öyle al götür kızı şimdi neden yaşını bekle mesleğini kendini yakma nedir bu acele yani cahil biride değil
ben demiyorum ah bekarlık aksine iyiki evlenmişim ohh bekarken ev işi yemek hep bendeydi pehhh hele pazar alışverişi iğğğ iyiki evlenmişim hepsinden kurtuldum
sımdı yemeklerı alışverısı kım yapıyor
kocam yapıyor hamiş olmadan önce yemekleri beraber yapıyorduk artık hepsini o yapıyor
sn şimdi buldun rahatı doğurmassın da he ohhhhhhhhhhh
olurmu sipidim doğururum bebiş bakarım ee bebiş bakmakta kolay değil :)))
doğur bakalım sonra yemeklerde sana kalsın çocuk bakmakta ev işleri de.
sanırım bugünlerin tadını çıkartmak lazım
kocam yapıyor hamiş olmadan önce yemekleri beraber yapıyorduk artık hepsini o yapıyor
anaaaaaa senden garu olmassss
sipidim hamiş olmadan öncede ev işleri bana ait değildi ki sadece yemekleri beraber yapardık eşimle birde cam silme işi benimdi diğer işler eşimin sil süpür toz al çamaşır yıka bulaşık hepsi eşimin benim olan cam silme yemek yapmanın yarısı sofra kurma kaldırma ütü bunlarada ucundan yardım ederdi zaten şimdi yemek kokularından mutfağada girmiyorum camda silemiyorum ütü sadece bana kaldı :))
ohhh tam tatile çıktın yani...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?