Kokoşş Hatunlar Kulübü

Mandişim inşallah seviyorsundur arkadaşını..
Beni şimdiye kadar kimseye benzetmediler..

mandısım napan yavrummm

iyidir burcum senden naber

sabahtan beri 4 davetiye geldi teker teker evlenin diyorum hepsi aynı ay içinde olurmu ya şimdi birde telefon etti arkadaşım yarın yerindemisin davetiyemi getircem diye dedim mümkünse son davetiye olsun :))

saol cnm ama geçmiyir yaaa bu oğlannn yapıyo heppp:)
ya kim öldürdü o kadının çocuğunu bende sonunu gördüm:=)
polis vurdu polısede oglann annesı ıhbar ettı

olen akrabanız ama dedende hasta olemı mı?

cnm hayr da artık cok yaslılarr hepsıyle bırbırımıze cok duskunuz anane de babane buykbaba hala bırevde yedık ıctık heppp bızede ayrı duskunlrdır ama dedemleede ayrı bır bag var aramzda hanı gor uzaktsnnn ozluyoruz demek sıtedıler anlıcan

haaa anladım canımmmmm okeyy
aslında buyuklrı gıdıp gormek gerek ya sonradan bısey olunca ınsan cok uzukyor

bu arada adını ferha koydum dızısıne neler oldu ole yaaaa

öğretmen zaten normal deılkı
arkadaşlık ettığı bayanı dınledımm abowwyenı bebes olduğundan kadınlarla gezmış adam bu
normal bı öğretmen deıl ızledığım kadarı ıle
bıde abısı dr bunun
45 yaşındakı abısına 18 yasındakı kızı kuma getrtmışler
yanı napsalar bana normal gelıo
okumakla iş bıtmıyoo bı laf vardır ya eşşek semr meselesı öle

doğur bakalım sonra yemeklerde sana kalsın çocuk bakmakta ev işleri de.

sanırım bugünlerin tadını çıkartmak lazım

sipidim hamiş olmadan öncede ev işleri bana ait değildi ki sadece yemekleri beraber yapardık eşimle birde cam silme işi benimdi diğer işler eşimin sil süpür toz al çamaşır yıka bulaşık hepsi eşimin benim olan cam silme yemek yapmanın yarısı sofra kurma kaldırma ütü bunlarada ucundan yardım ederdi zaten şimdi yemek kokularından mutfağada girmiyorum camda silemiyorum ütü sadece bana kaldı :))

ohhh tam tatile çıktın yani...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…