Kokoşş Hatunlar Kulübü

cnm aslında denemedgm ılac gargara kalmdı yıllrdr cekerı bu sıkıntıyı alıstım gecn hafta egıtım zamanı strese gırmmstm kayganayala falandaa o hafta ılaclara verdıgm parann haddı hesabı yok hıcbırı ıse yaramadı bole bole cekıyorum napalım

senın için fesat hıcte onu sormadım aslında
sıcakta daha ıyı laaa sonra banyoo ohh mısss

her türlü

burcu maydonos barı alsın o zamanbence yapar bşiler be
sen ne etcen onu de

hahha delüüüü ızmır sıcagında emınım hıc ıstemzdınn yapış yapış

paris hoşgeldinnn
normal mi doğurdun senn?
hoşbulduk canımm
evet normal doğurdum

evet canım bitane karakızım var benimm..
feysin varsa ekliyimde bak kızımın resimlerine buraya yüklemek çok üşendiriyor beniii
çalışan anne olmakda çooook zorr dün 6,30 evdeydim 7,30 da kızım uyududı hiç ilgilenemedim gecede uyandı emdi hemen uyudu

İNŞALLAH PARİSİM
benziyor ama sana da sen benzetmiyormusun

yok mandişim ben kendime hiç benzetemiyorum.. atrafımdaki insanlarda ben hariç konuya komşuya herkese benzettiler

gunaydun bacaılarımm nasılsınız bugun evlılık yıldonumumuz

burcummm nice nice uzun yıllara inşallahhhhhhhhh

bu arada paris demişkene ben hiç parise gitmek istemiyomm..doğumdan sonra normalmıkii isteksizlikk. herifim çok isyaan ediyoooo

Son düzenleme:

geçmiş olsun güneş tekrar

yok bacım bunlar gider isterse afrikanın sıcakları olsun her türlü

karakız değil çikolata tadında ballı kaymaklı kurabiye benim gelinim

durun yaa ne konu komşusu gelinim bana benziyor :))

paristebirgece allah bağışlasınn cnm
maşallah nasıldı doğum zormu?
Amin canım çok sağol.. sanada kolay doğumlar diliyorum canım :))

doğumum kolaydı ama benim biraz karışık erken doğum oldu..33. haftamda 5cm açığım varmış haberim yokmuş tesadüf öğrendim..hemen hastaneye yatırdılar ilaçla iğneyle durdurdular 35. haftaya kadar geldik..35. haftadada gece suyum gelince doğuma aldılar beni..ama ne sancı var ne bişi.. bekledik sancı gelicek diye gelmedi.. verdiler suni sancıyı..açılmam olduğu için çok ama çok şanslıydım 3 saat falan bi sancı çektim.. doğum anıda kolay oldu şükürler olsun.2 ıkınmamda hemencicik doğdu kızım :))

sende normal doğummu istiyorsun canım
evet parisim tanıtcam kendimi zamanı gelince konu komşuya :)))

ayy ne kadar güzel yaaa
kaç kilo doğdu bebişin?
hayır cnm normal istemiyorum yapamam ben korkuyorum mecbur sezeryan olcak
okadar cesaret yok bende

canım naberrrrr bebiş nasıl foto koy gorek
sağol canım....
dur o zaman bi albüm yapimm

ayy ne kadar güzel yaaa
kaç kilo doğdu bebişin?
hayır cnm normal istemiyorum yapamam ben korkuyorum mecbur sezeryan olcak
okadar cesaret yok bende

2870 doğdu canım 49cm boyu vardı :))

ben biraz cesaretliyim sanırım..suni sancı fena bişiydi.. ama 2.ye hamile kalsam yine normal doğururum diyorum :)))

rüyamda bebek gördüm kızlar doğurmuşum haberim yok:)
ama bu haftalarımda doğurmuşum kız bebekti annemin kucağında altında bez bağlı..
diyorum çokta ufak doğmamış falan.ama çok tatlıydı ona bakıp iç çekiyorum hayran kalıyorum.
hayırlara çıksın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…