Kokoşş Hatunlar Kulübü

oyyyy bamyam benim ballı kurabiyem çikilota tadında gelinim maşallah çokda tatlı parisim özlenmezmi o yaaa

emiyor dimi parisim süt izninde var

kilo verdinmi parisim durum ne :))

emiyorr...akşama kadar aç aç beni bekliyoo biberon almıyoo.. kaşıkla beslemeye çalışıyo annem ( onlada ne kadar doyarkii..kilo verecek diye korkuyorum ..off mandişim offfffffff

kilo vermiştim 54le hamile kalmıştım en son 57 idimm. ama geçenlerde bi tartıldım 59 olmuşum tekrar :)) ama bu moral bozukluğuyla gider yine kilolar o orada yiyemedikçe bende burada yiyemiyorum (

parisim annen bebek bakımında usta bence içini rahat tut bir şekilde besliyodur gelinimi hem fotolarında hiçde öyle zayıflamışa benzemiyor her geçen gün toplanıyor maşallahhh

üzülme bak sen mutlu olursan sütün tatlı olur gelinimde tatlı tatlı beslenir kendini sıkma kuzum

bende 54 le kaldım 59 oldum şuan parisim doğum sonrası kilo vermek kolay mı sen nasıl verdin o kadar

inşallah mandişş.. bende akşamları elimden geldiğince beslemeye çalışıyorum...

valla ben hemen verdim kilo.. benim bünyem çok müsait kilo almayada vermeyede..ben hiç rejim falan yapmadım zaten yapamayızdaa bol bol yemen lazımki ilk zamanlar çok sütün olsun....
benim büyük ihtimalle doğumda gitti kilonun çoğu..bide bende hamileyken sadece göbek vardı popo falan aynıydı oralardan hiç almamıştım kilo..göbüşte inince görenler doğum yaptığıma inanamıyo :))

darısı başıma ozaman :))

eve gidince özlemiş oluyormu seni tanıyor dimi gülücüklerde başlamıştır

ayy bi gülücükler atıyo mandişim bi görsenn bi şımarıyoo tanıyo beni...sıpaaa gülünce gözleri minicik kalıyo

ayyy şımarık kuzum

sana benziyor parisim ama eşinede benziyor aslında bambaşka bişiy herkesin bir güzelliği almış gibi

dün gibi aslında hamile kalmak için parise çıktığın günler bak şimdi kucağında büyüdü de

aynı babası yaa. bana benzettiğin içinde çok mutlu oldum hayatımmmm

dimi yaaa ne günlerdii ahh parisler ahhh
darısı sana mandişimmmm seninde o günlerini göreceğiz Allahın izniyle inşallahh

nan paris deyınce gozlerın nasıl oynuyor saga sola böhöhöh
herhalde ne sandın
yaz geldı sıcak
hergun parıs bızdeduş bahane parıs şahanee
hoşbulduk canımmmmm

güzeldir benim nickimm
kızın mı var senın
resımlrını görebılsem keske
Allah bağışlasın
çalışan anne olmak kesınlıkle zordur
hikayeside senin bildiğinden :)))

uww bende doğru düşünmüşüm içimden o zaman

günaydınkızlar

Rabbım şehit analarına sabırlar versın
kımın düğün davteyesı kald gerı kımının 9 aylık bebeği
ne dıyım Rabbım başlarına geçırsın plnlarını

aynı babası yaa. bana benzettiğin içinde çok mutlu oldum hayatımmmm

dimi yaaa ne günlerdii ahh parisler ahhh
darısı sana mandişimmmm seninde o günlerini göreceğiz Allahın izniyle inşallahh

İNŞALLAH PARİSİM
benziyor ama sana da sen benzetmiyormusun

gunaydın kızlar nasılsınızz?

benm agzım yıne bırsuru yarayla dolu cnm cok acıyor

ama asıl guzl olan dun oglum hıc emzık ıstemedıııı sasrdm olece uyuyakaldııııı arabsyla oynrknnn ınss bugecede böle devam ederr

üzüntüden çıkmıştır güneş dikkat et soyma kremle ki iz kalmasın

oğluşun iyi sanırım artık neşeside gelmiş bak oyunda oynuyor

güneş ben pazarları bu program ızlıyorum dadı dıye
ıstersen bı ızle
cok öğretıcı
kadın emzık bıberon gıbı şeylerı cocukların bırakması ıcın gıttığı evlerde
partı verıyoo
sonra kutulara atarsanız ve bıdaha ıstemezsenız sıze hedıye vercem dıo
ve ıstemıyorlar
cok öğretıcı cok hoş bı program
bazen bakıyorumda cok tembel anneler var
mesela 4 yaşına gelmış cocuk hala emzıklı bıberonlu onları bıraktrdı düzgün uyku saatlerı ve düzenlı beslenme cızelgesı yaptı uydu cocuklar maşallah
bı ızle ıstersen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…