Kokoşş Hatunlar Kulübü

nan erkek bebk hayırlı derler aslında kız bebek ıcın sıkıntılı haber derler ama sen hamiş oldugun ıcın bole ruyalar gorman normal bence

eevet ya hamsler cok sık gorur ben doguryrdum emzırıyordumm ruyalrmda dusun o dereceee kokusu burnmda oluyordu sabah uyandıgımda nıtekım dogurdum aynı anlrı yasadım hehehe goruntu bıle aynıydı yavrum

paris maşallah yaaa kara kızın çok güzellll
rabbim uzun ömürler versin
sağol canımm sende sağlıkla sıhhatle al kucağına inşallahh

gördum canım, MAŞALLAH cok dadlu ben sana benzettım aslında esınle sana benzıyor karısık ıkınızdende almıs

ayy çok sevindim banada benzetmenizeee sağol burcumm darısı sana olsunn inşallah

kıs maydonozu dun aldımm laaaa tuh keşkem almasydımm ne bılıym yaaa ne edecem boşver azcıkda o yapsın

sen 5 te cıkıp bişi etmezsen maydonus bıle cok sana

len hemen dedıkodu edıysnız hee
az gelen faturalarımı kıskanıonus demı
sırlarımı dedım dınleyen yokkı
sızden garu olmass

burcuu adını ferıha koydumm yenısezonda devam etckms hazal kaya sız tabıkı sanırımmm aynen senınn dedıgın olackk senaryodaa hahahah:):)

sen 5 te cıkıp bişi etmezsen maydonus bıle cok sana

Len hemen dedıkodu edıysnız hee
az gelen faturalarımı kıskanıonus demı
Sırlarımı dedım dınleyen yokkı
sızden garu olmass

sen de benım 5te cıkmama taktın sende bulaydın bole ıs napam ben yenı tasıncam eve iş yerımdee ohhhhh çatlada patlaaaa 5 dkya evımde olcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…