- 5 Ocak 2008
- 68.593
- 17
- 308
selam kızlar naber?
Burda havalar düzelemedi birtürlü bugün çok rüzgar vaedı denizde ve su soğuktu.
Oğlum buna rağmen hemen atladı suya ve çıkarınca kıyamet koptu.
Bayıldı suya, ama soğuk olduğu için fazla duramadık.
Evede erken geldik zaten. Benim zamanım çokda eşim bugün gidiyor.
Denizin tadını çıkartamadık beraber.
Güneş bikinili foto çekinirim. Halam geleceği için karnım şiş.
çekilince koyarım albüme.
Böcek garusu çok güldüm yorumuna
Evet tayt 10 tl. üstü bol şalvar gibi çok rahat.
Evimi 5 gün boyunca temzileyip mis gibi yaptım. Ama dönene kadar ne olur bilmem.
Evde kocem olacak erkek ne kadar temizlerse o kadar.
Artık cumartesileri evdeyim işimi hallederim.
Beni beğenmene gerek yok cimri garu, beni beğenen beğenmiş zaten.
Herkesi öpüyorum.
Not: O kadar mesaj yazıyorum pek cevap yazan yok.
selam kızlar naber?
Burda havalar düzelemedi birtürlü bugün çok rüzgar vaedı denizde ve su soğuktu.
Oğlum buna rağmen hemen atladı suya ve çıkarınca kıyamet koptu.
Bayıldı suya, ama soğuk olduğu için fazla duramadık.
Evede erken geldik zaten. Benim zamanım çokda eşim bugün gidiyor.
Denizin tadını çıkartamadık beraber.
Güneş bikinili foto çekinirim. Halam geleceği için karnım şiş.
çekilince koyarım albüme.
Böcek garusu çok güldüm yorumuna
Evet tayt 10 tl. üstü bol şalvar gibi çok rahat.
Evimi 5 gün boyunca temzileyip mis gibi yaptım. Ama dönene kadar ne olur bilmem.
Evde kocem olacak erkek ne kadar temizlerse o kadar.
Artık cumartesileri evdeyim işimi hallederim.
Beni beğenmene gerek yok cimri garu, beni beğenen beğenmiş zaten.
Herkesi öpüyorum.
Not: O kadar mesaj yazıyorum pek cevap yazan yok.
Günaydınlar kızlarrr nasılsınızzz
melodi ne güzel tatilin tadını çıkarın dikkat et paşanı hasta etme..
kızlar kafayı yemek üzereyim evimi karınca ordusu bastı..heryerdelerr yatak odamın çekmecelerine bile girmişler eşimin atletlerinin içinde geziyolardı:)akşam çekiyom süpürgeyle gene çıkıyo ordu şeklinde:)yaa okadar çoklarki anlatamam.korkuyorum bizi yicekler die:)
raid karınca yemi aldım içinde 2 tane var ama daha almam gerek o yetmez çünkü..varmı önerisi olan?yuvaları nerde bilmiyorum.
kızlar kafayı yemek üzereyim evimi karınca ordusu bastı..heryerdelerr yatak odamın çekmecelerine bile girmişler eşimin atletlerinin içinde geziyolardı:)akşam çekiyom süpürgeyle gene çıkıyo ordu şeklinde:)yaa okadar çoklarki anlatamam.korkuyorum bizi yicekler die:)
raid karınca yemi aldım içinde 2 tane var ama daha almam gerek o yetmez çünkü..varmı önerisi olan?yuvaları nerde bilmiyorum.
ısınır inşallah ya çocukta heveslenmiş güzelce tadını çıkartır.
bende yarın akşam çıkıyorum yola Allahın izniyle
eczanelerde toz sarı kutu bi karınca ilacı var harika. bir şey.
günaydın millet dün 7 de kuaföre gittim 9 da çıktım çok şükür bu derdim de bitti tatile son 2
s
ohh geri sayımda başlamış çoktan
stresimi dün attım artık tatil modundayım.
işlerimin yoğunluğu da biter yetiştirebilirsem harika olucak
nereye gitcektiniz sipidi
yetiştirirsin sen
BEN İLK kez böyle bir şey gördüm ya izinli olurlar
ama 3 manikür yapan var 3 ü de salı günü izin yapması saçma..
bence çok sinir oldum akşam saçını başını yolucam
Günaydın kokişler
Brck'ım annem hep karıncaların toplaştığı yere tüz serper ama çamaşırların, dolapların içine konmaz ki :26:
anca mutfak tezgahında felan etkili olur o, ilaç alman lazım evet biraz daha :26:
evet süpürgeden çıkma ihtimaller çok yüksek ki ardı arkası kesilmiyo bina içindeki ayakkabı dolabımı görmen lazım deli gibiler ordan oraya...eczanede sadece raid var cnm 2 tablet 9 tl.ben a 101 den aldım az önce 2 tablet raid 5.45 mi neydi o bile pahalı gelmiştiki eczanede daha pahalı..toz falan yok sanırım eczanedesüpürgeden tekrar çıkar ki onlar sinekler üzerinde denemiştik çok eskiden kötü tecrübelere sahne oldu önce yuvasını yada geliş yönünü bulman lazım bir süre izlesen hangi yönden geliyorlar o tarafa doğru takiple bulursun ve sipidinin dediği ilaç yol güzargahına çıktıkları yere çıkma olasılığı olan yerlere döktünmü iki sürmez biterler sonra ilacı temizlesen de gelmiyorlar sanırım ilaçta çok tehlikeli değil çünkü evdeki çiçeğimin toprağını istila etmişlerdi o ilacı çiçeğin dibine boca ettim üstünede su döktüm iyice işlesin toprağa diye geçen sene oldu bu olay hala çiçeğim yaşıyor ve bir karınca bile yok
hayır ankarada da oleydı kuafor bılmemem nesıne uye olanlara mı ole oluyor bılmıyoum ama genelde ole
günaydın bebeğim nerelerdesin senn..Günaydın kokişler
Brck'ım annem hep karıncaların toplaştığı yere tüz serper ama çamaşırların, dolapların içine konmaz ki :26:
anca mutfak tezgahında felan etkili olur o, ilaç alman lazım evet biraz daha :26:
ayyyyy cok huylanırım nan karıncadan lımona gelmez dıye bılyomda lımonda yatak odasına konmaz ılaçla bacım evde şeker meker dokuldumu onada gelir cunku
burada yok öyle ama keyfe kapatmış bunlar
günaydın bebeğim nerelerdesin senn..
tezgahta yok sanırım yada varsada tezgah koyu die anlamadım:)
kızlar karıncaların nerden geldiğini çözemedimki kapı diplerindeler hep...binanın içindede var...yok bişi dökülmedi ama hala anlayamadım yaaa..çekmece içlerine bile girmişler azmış gibiler
sarımsaklı ayvalığa gidicez
hayır ankarada da oleydı kuafor bılmemem nesıne uye olanlara mı ole oluyor bılmıyoum ama genelde ole
evet süpürgeden çıkma ihtimaller çok yüksek ki ardı arkası kesilmiyo bina içindeki ayakkabı dolabımı görmen lazım deli gibiler ordan oraya...eczanede sadece raid var cnm 2 tablet 9 tl.ben a 101 den aldım az önce 2 tablet raid 5.45 mi neydi o bile pahalı gelmiştiki eczanede daha pahalı..toz falan yok sanırım eczanede
hımmm bılmem bızım bıurdada bı mahalle kuaforu oda salı gunlerı kapatıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?