Kokoşş Hatunlar Kulübü

sefanız olsun melodi inşallah havalar düzelirde kuzun hasta olma tehlikesi olmadan keyifle girer denize

Günaydınlar kızlarrr nasılsınızzz

melodi
ne güzel tatilin tadını çıkarın dikkat et paşanı hasta etme..

kızlar kafayı yemek üzereyim evimi karınca ordusu bastı..heryerdelerr yatak odamın çekmecelerine bile girmişler eşimin atletlerinin içinde geziyolardı:)akşam çekiyom süpürgeyle gene çıkıyo ordu şeklinde:)yaa okadar çoklarki anlatamam.korkuyorum bizi yicekler die:)
raid karınca yemi aldım içinde 2 tane var ama daha almam gerek o yetmez çünkü..varmı önerisi olan?yuvaları nerde bilmiyorum.

Son düzenleme:

ısınır inşallah ya çocukta heveslenmiş güzelce tadını çıkartır.
bende yarın akşam çıkıyorum yola Allahın izniyle

eczanelerde toz sarı kutu bi karınca ilacı var harika. bir şey.

günaydın millet dün 7 de kuaföre gittim 9 da çıktım çok şükür bu derdim de bitti tatile son 2

süpürgeden tekrar çıkar ki onlar sinekler üzerinde denemiştik çok eskiden kötü tecrübelere sahne oldu önce yuvasını yada geliş yönünü bulman lazım bir süre izlesen hangi yönden geliyorlar o tarafa doğru takiple bulursun ve sipidinin dediği ilaç yol güzargahına çıktıkları yere çıkma olasılığı olan yerlere döktünmü iki sürmez biterler sonra ilacı temizlesen de gelmiyorlar sanırım ilaçta çok tehlikeli değil çünkü evdeki çiçeğimin toprağını istila etmişlerdi o ilacı çiçeğin dibine boca ettim üstünede su döktüm iyice işlesin toprağa diye geçen sene oldu bu olay hala çiçeğim yaşıyor ve bir karınca bile yok

ohh geri sayımda başlamış çoktan

Günaydın kokişler

Brck'ım annem hep karıncaların toplaştığı yere tüz serper ama çamaşırların, dolapların içine konmaz ki :26:
anca mutfak tezgahında felan etkili olur o, ilaç alman lazım evet biraz daha :26:

ayyyyy cok huylanırım nan karıncadan lımona gelmez dıye bılyomda lımonda yatak odasına konmaz ılaçla bacım evde şeker meker dokuldumu onada gelir cunku

nektarım nerdesın kısssss avatar değişmiş tanımadım haaaaaaaaaaa

evet süpürgeden çıkma ihtimaller çok yüksek ki ardı arkası kesilmiyo bina içindeki ayakkabı dolabımı görmen lazım deli gibiler ordan oraya...eczanede sadece raid var cnm 2 tablet 9 tl.ben a 101 den aldım az önce 2 tablet raid 5.45 mi neydi o bile pahalı gelmiştiki eczanede daha pahalı..toz falan yok sanırım eczanede

günaydın bebeğim nerelerdesin senn..
tezgahta yok sanırım yada varsada tezgah koyu die anlamadım:)
ayyyyy cok huylanırım nan karıncadan lımona gelmez dıye bılyomda lımonda yatak odasına konmaz ılaçla bacım evde şeker meker dokuldumu onada gelir cunku

kızlar karıncaların nerden geldiğini çözemedimki kapı diplerindeler hep...binanın içindede var...yok bişi dökülmedi ama hala anlayamadım yaaa..çekmece içlerine bile girmişler azmış gibiler

Son düzenleme:

senı yemeye gelmişlerdirrrrr sızın gıbı azmıslar haaaa

sarımsaklı ayvalığa gidicez

çok güzel yer orası insanarıda çok şeker inşallah güzel geçer tatiliniz bnol bol enerji depolar gelirsin

hayır ankarada da oleydı kuafor bılmemem nesıne uye olanlara mı ole oluyor bılmıyoum ama genelde ole

buralarda yok öyle şey 7*24 açıklar randevu alırsan yada bayram arifeleri filan sabaha kadar açıklar :)

aktarlarda olabilir ben haşere ialçaları satan yerler var oralardan almıştım zirai ilaçlar satan yerler öyle pahalıda değildi koca kutu 5 tl var yada yoktur diye hatırlıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…