Kokoşş Hatunlar Kulübü

cıkss ben kuzun ıcın zledım senı hihihhi nerdesn nan arada sen yaz gıden gelmıyorr koketten hbr alan varmı buaradaaa huhuuu

slm kızlr mudrler var arada acıp yazıyrm böylee ama yakalanmayayımmbaree..

opuyore hepınızııı

evet canım neden olmasın ellaleme vercegıme tanıdıgım bırınne yarardı hıc olmasa
neyse yapcek bısey yok verecez halılları

nek bebgeğim nasılsın kuzummm kocanla aran nasıl duzeldınız mı
Burcum, düzeldik canım.. onun üstüne daha kaç defa tartıştık barıştık bile çok aksiyonlu bir ilişkimiz var
ama artık yatak ayırmıyoruz tabii
sen nasılsın canımm ?

topik ölmüş resmen yaa :26: eskiden okumaya yetişemiyodum burayı

Son düzenleme:
günaydın kızlarrr
kahvaltımı edımgelerımmm
kımse yokk ama olsunn:::::)
bugun belkıde patronla balık ekmek yemeğe gıderız egzoz pulu alma bahanesıyle
ordan alınoo emınomunden benıde götrcekk yuppı

canım........

Napıyım bende tasındım cok fena bı ısmıs yorgunluktan oluyorum resmennnn yaaa

laa ben 4 senedir kk ya üyeyim ilk defa bu kadar zeki esprili ve kafa insanların olduğu bir topiğe rastladım ben izinden dönene kadar dağılmasa topik diyodum..yaprak dökümü olmuş bile...:18:
doğuma 30 kilo ile girdim 15 i doğumda giitti kaldı kaldı 15 oooffsss keşke bu kadar yemeseydim ..
tercübeli anneler güneş esma melodi alya bu sıpa bütün gün memede 10 11 gibi sütüm bitiyo yaa gece az mama veriyorum nasıl yapsam da artsa bu süt ilk zamanlar fışkırıyodu şimdi o emiyo emdikçe bitiyo kilo alımıda çok değil az alıyo...en azından gazımız yok anası gibin altdan üstden zort zort ...
başka bir sıkıntımız yok allaha şükürde bu 15 kilo ve süt azlığı ilk günden beri kızıma ben bakıyorum üstesinden geliyorum da şu sütde şofur foşur akaydı iyiydi..sabah üstüm başım ıslanıyo akşam nenemin memelerine dönüyo rezervler..çareler arıyorum öneriniz var mı..
sizi çook öpüyorum bu arada...
burcu yeni evin hayırlı olsun
böcük kocan gitti mi kız
alya dan bi haber yok mu
esma beni hiç sormuyo yaa beni sefmiyo mu artık
güneş öperim
brck naber kız iyi gidiyormuş hamişlik maşallah okudum
melodi dönmemiş daha
speedy mandiş hevuk sizede merhabalar..
nek bu arada ekşi de okudum arya ak yürüyen oluyormuş... (spolierimsi ) gıcıklık yaptım he heh hee jagen hager de kılıç hocasıymış ya altıma ettim laa suratını değiştirincene...
kesin atladığım birileri var ama kusura bakmasınlar...
adayı diğer topikten takip ediyom ben...
koket le de telden görüşüyorum zatiii..

Son düzenleme:
smok h geldın cnmm
ayy soğan neyım cok süt yapar derler ama anneler tabı daha ı bılır tatlım
onlar sana sımdık yazar sımdık dersem kaç saat sonra bılmembu garularda hayt yok
benımde ay sonu bırz yoğunumm
onun dışında sıkıntı yok
hee eşim gtmedı sanırım ağustosa kaldı cunku hac umre olayından dolayı vizelerde bı yavaşlama olmuş zaten araplar yavaştan alan ınsanlarmışş
bakalım hayrlısı
gecıcı iş bakıoo
dua ette bulsun cnmm dualarınıza ıhtıyacım var
onun dışında sıkıntı yok
Allah bugunlerımızı aratmasın
hava harıka ben harıka ölee işteee

meleğını yrımıze kokla

selam kızlar nasılsınızzz...

burcum arayamadm bacumm yahu merkda ettım senı az sonna msn e gelcm sana anltcm

kız smok mıllet ya dogurdu ya tatıle gıttı kımsecıkler yok op tabı benı benı opmeyecnde kımı opcen zuhaha

buarada sut ıcın bol sekerlı hosaflr ıc bulgur pilavı ye sutun yetryrdr vardrda sana ole gelıyordurrr cok aglmdkca mama verme yaa yanı banada ole gelrdı sutum yok gıbı ama cocuk buluyor ordA BISILER BUARADAA DAHA YENI BEBIS SUREKLLI EMECK TABIKI SAAT BASI 20 DK BIR 2 SAATE UZARSA EMME ME DURUMU ZORLA SEN EMDIRCEN SIK SIKK EMZIR SEN... SONRA ZTN AZALCAK SANA SUAN SIKINTI VERDESE BU İŞ .. sabretmek zorundaısn bu arada koketle sen gorusyrsn ama bız haber alamdk nedn gırmıyormus topike kıme kızms kusmus sor bakım bızede yaz:):)
slm sole ona...

nasıl cumleler kurmusum ole yahuuu neyse kafam guzel ıdare edın hehe

Son düzenleme:
böcükcüm dua ederim tabii sabah namazında hemde benim kız pek mutasıp ezanı dinlemeden uyumuyor...
güneş koket biraz rahatsızdı ateşlenmiş doktora gitti bir daha arıyamadım bende, 3 defa arıyom mesaj atıyom anca dönüyo bana derdi benle aynı süt vermek bütün gün...yetdimi yetmedimi onun derdinde sürekli ben hep taciz ediyom onu anca biraz bunalmış galiba...
ne biliyim ağlamıyo aslında cadı ama sanki bana yetmiyo gibi geliyo...
bu turşunun tırnaklarını kesip eldivenleri çıkardık saçını çekiyo bırakamıyo basıyo bağırıyo sanki ben çektim babası kılıklı...
dur koketi bir arıyım...

aaa ateslenmısmı tuh..

yahu stres yapmayın ınanın hıc gecmıcek gıbı gelıyor AMA BI BAKIYORSUN NORMALE DONMUSSUNZ BEND EEMZIRMEYI COK SVEERDIM. HE BEN BILE BAZEN BUNALIYORDUM OMUR SOMUYORDU RESMEN BENI AMA OLSUN EHEHHE:dd: GUZLDI

bende seviyom ya çok güzel bir duygu emdirmek..bütün gün aynı koltukda koltuk çöktü bu arada oturup emziriyorum ama bir iki saat ayrılmıyo benle işi bitince sıkılmış limon gibi oluyom..
kokert açmıyo uyuyo galiba...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…