beni ananlar olmuş duygulandım lannn bende sizi özledim aklımdasınız ama giremiyom emzir alt aç uyut gaz çıkar sonra sil baştan,,,ama hayatımın hiç bir dönemi bu kadar az uyuyup bu kadar mutlu ve huzurlu olmamıştım....
kendinize ii bakın,,,
senın işin daha zor tabee
keşke yakın olsak laa
kocemde boş taşırdı cok meraklı zatı
4 tl pahalıymış laa normal halılar 3 3,5 sagiler 4 tl senınkıelr normal mı
bıde temız yıkıyorsa cokta düşünme derım
Burcum, düzeldik canım.. onun üstüne daha kaç defa tartıştık barıştık bilenek bebgeğim nasılsın kuzummm kocanla aran nasıl duzeldınız mı
Burcum, düzeldik canım.. onun üstüne daha kaç defa tartıştık barıştık bileçok aksiyonlu bir ilişkimiz var
ama artık yatak ayırmıyoruz tabii
sen nasılsın canımm ?
topik ölmüş resmen yaa :26: eskiden okumaya yetişemiyodum burayı
canım........
Napıyım bende tasındım cok fena bı ısmıs yorgunluktan oluyorum resmennnn yaaa
böcükcüm dua ederim tabii sabah namazında hemde benim kız pek mutasıp ezanı dinlemeden uyumuyor...
güneş koket biraz rahatsızdı ateşlenmiş doktora gitti bir daha arıyamadım bende, 3 defa arıyom mesaj atıyom anca dönüyo bana derdi benle aynı süt vermek bütün gün...yetdimi yetmedimi onun derdinde sürekli ben hep taciz ediyom onu anca biraz bunalmış galiba...
ne biliyim ağlamıyo aslında cadı ama sanki bana yetmiyo gibi geliyo...
bu turşunun tırnaklarını kesip eldivenleri çıkardık saçını çekiyo bırakamıyo basıyo bağırıyo sanki ben çektim babası kılıklı...
dur koketi bir arıyım...
aaa ateslenmısmı tuh..
yahu stres yapmayın ınanın hıc gecmıcek gıbı gelıyor AMA BI BAKIYORSUN NORMALE DONMUSSUNZ BEND EEMZIRMEYI COK SVEERDIM. HE BEN BILE BAZEN BUNALIYORDUM OMUR SOMUYORDU RESMEN BENI AMA OLSUN EHEHHE:dd: GUZLDI
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?