Kokoşş Hatunlar Kulübü

beni ananlar olmuş duygulandım lannn bende sizi özledim aklımdasınız ama giremiyom emzir alt aç uyut gaz çıkar sonra sil baştan,,, ama hayatımın hiç bir dönemi bu kadar az uyuyup bu kadar mutlu ve huzurlu olmamıştım....
kendinize ii bakın,,,

ben senı cok özleıdm kuzunu kokla teyzelerı yerıneyerım mokluyuuu

günaydın kızlarrr

Brck, gittin mi kuzum dr, nasılmış bebişin? sen nasılsınn?

Herkese günaydınn

Günaydın nekimmm iyiyim sen nasılsın bitanem.diğer topike yazmıştım burayada yazayım kuzum kopyalıyım

Teyzeleri salı akşam doktora gittik...

Çikolata yedim girmeden önce ama oğlum inat etti sanırım oynamadı pek ona rağmen:)

doktor ultasonla baktı tamamen arkasını dönmüş:)Renkli açtı yok karnıma tıklattı tıklattı yok bi yandanda gülüyoruz hep birlikte:)dönsene dio doktor görelim yüzünü.öksür dedi yok yok yok:)

Soluna doğru yan yat dedi doktor tamamen yan döndüm öyle baktı karnıma :)Yok gene dönmedi baya bi uğraştık çok hafif döndü yan olarak:)

Küstü sanırım oğlum bize...Eşime dedim sana küstü sanırım bazen annesini üzdüğün için:)Doktorda dio babaya trip atıyo sanırım:)

Eve geldik karnımı okşuyo konuşuyo oğlum canım oğlum die:)

Bebeğim şuan iyi kızlar şükür..biraz suyu fazlaymış...şekerli şeyler mi yiyosun şekerin kaçtı dedi yok dedim normal hepsi.hamurişi falan çokmu dedi hayır dedim.neyse az

olmasında suyu fazlada olmasın ama:)

Ayrıca kilosuna şok oldum kızlar ben sürekli yediğimi çıkarıyorum genelde..aşırıda iştahlı değilim 800 gram falan bekliyodum.oğluşum tam 1 kilo ve 35 cm

Dedim hocam bana sürekli sen nasıl 7.ayına girdin karnın küçücük bebeğini besleyemiyomusun ye diyolar dedim.çok moralim bozuluyo dedim.gayet iyisin kaç kilo aldın dedi..

5,5-6 gibi dedim.Çok normal dedi onlar seni kıskanıyolardır dedi güldü:)

Bebeğimin iyi olduğunu duydum ya artık laf edenlerin ağzına tıkıcam bütün lafları

debbie macomber ın 3.kıtabınıda bıtırmek üzereyımm bahçemde yeşeren umutlar adı
h sonu kıtapcıya gıttım 4.kıtabı cıkmış onuda aldım
ben yazara yetışemıyorum maşallah tabı arada başka şeylerde okudum
ınş 4.son olur seri bıter

bende karışık dıyem
dün eşime dayısı pasaporttu götrmesını söylemış bgn götrcek vize için önce cok sevındım ama sonra msjlarını okudum facede yazmış dayısı ben 6 ay bekledım belkı sende 2 ay beklersın demış
bunu acep baştan berı süren zaman için mı dedı yoksa vızeden sonra mı bılmım
canım sıkıldı işte

kıs bocuk hayırlısı olsun ya ole dua et

benımde cok ısım var evde offff nası yetişcem bılemıyorummmm

kıs bocuk hayırlısı olsun ya ole dua et

benımde cok ısım var evde offff nası yetişcem bılemıyorummmm

hep öle dıyorum cnmm

bıter bıter ben bıtrdım bı sıl süpür tmm şimdık
akşamları pertım cıkıoo evde pek iş etmıyom ve son zamanlarda yemekte etmıyom ne kolaysa onu edıom

Brck, canım çok sevindim bebişinin iyi olmasına :)
kilosuna da maşallah sen de takılıp, stres yapma artık kendine bebişim zayfı diye

nek burcu brck nasılsınız bakemmm

iyim böcük, çalışıyoruz işte. sen nasılsın demiyorum, yazmışsın canın sıkkın.
Burcuya katılıyorum, hayırlısını dile, dua et.. herşey olucağına varır üzülsen de üzülmesen de :)

öle cnm ama ıster ısteemez sıkılıyorum yaklaşık 3 aydır beklıyoruz zaten bıde 2 ay beklersın ben 6 ay bekledım dıye yazınca cnm sıkıldı tabe
bellı olmaz ınş en kısa sürede sonuç alırız
olur yada olmas

hep öle dıyorum cnmm

bıter bıter ben bıtrdım bı sıl süpür tmm şimdık
akşamları pertım cıkıoo evde pek iş etmıyom ve son zamanlarda yemekte etmıyom ne kolaysa onu edıom

canım tasınma ıcın dıyom ben bugun gıdecem herseyı toplıycam bısey bırakmıcam yarıbda obur evı temızlıycem halkılar yıkanacak ama metresı 4 tl dedıler pahallımı sence

nek bebgeğim nasılsın kuzummm kocanla aran nasıl duzeldınız mı

hahahaaaa burcum bu sene o yüzden mandlinalar çoktu desene olsun kuzum duayı kabul eden senin niyetini ime ettiğini ne demek istediğini biliyor çok teşekkür ederim burcu derlerki insanın insana duası kendine ettiği duadan daha çabuk tutar inşallah hevukumada tüm isteyenlerede tez zamanda verir Allah

Son düzenleme:
canım tasınma ıcın dıyom ben bugun gıdecem herseyı toplıycam bısey bırakmıcam yarıbda obur evı temızlıycem halkılar yıkanacak ama metresı 4 tl dedıler pahallımı sence

senın işin daha zor tabee
keşke yakın olsak laa
kocemde boş taşırdı cok meraklı zatı

4 tl pahalıymış laa normal halılar 3 3,5 sagiler 4 tl senınkıelr normal mı
bıde temız yıkıyorsa cokta düşünme derım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…