beni ananlar olmuş duygulandım lannn bende sizi özledim aklımdasınız ama giremiyom emzir alt aç uyut gaz çıkar sonra sil baştan,,,ama hayatımın hiç bir dönemi bu kadar az uyuyup bu kadar mutlu ve huzurlu olmamıştım....
kendinize ii bakın,,,
Brck, gittin mi kuzum dr, nasılmış bebişin? sen nasılsınn?
Herkese günaydınn
nek burcu brck nasılsınız bakemmm
bende karışık dıyem
dün eşime dayısı pasaporttu götrmesını söylemış bgn götrcek vize için önce cok sevındım ama sonra msjlarını okudum facede yazmış dayısı ben 6 ay bekledım belkı sende 2 ay beklersın demış
bunu acep baştan berı süren zaman için mı dedı yoksa vızeden sonra mı bılmım
canım sıkıldı işte
kıs bocuk hayırlısı olsun ya ole dua et
benımde cok ısım var evde offff nası yetişcem bılemıyorummmm
Brck, canım çok sevindim bebişinin iyi olmasına :)
kilosuna da maşallahsen de takılıp, stres yapma artık kendine bebişim zayfı diye
iyim böcük, çalışıyoruz işte. sen nasılsın demiyorum, yazmışsın canın sıkkın.
Burcuya katılıyorum, hayırlısını dile, dua et.. herşey olucağına varır üzülsen de üzülmesen de :)
hep öle dıyorum cnmm
bıter bıter ben bıtrdım bı sıl süpür tmm şimdık
akşamları pertım cıkıoo evde pek iş etmıyom ve son zamanlarda yemekte etmıyom ne kolaysa onu edıom
Brck, canım çok sevindim bebişinin iyi olmasına :)
kilosuna da maşallahsen de takılıp, stres yapma artık kendine bebişim zayfı diye
iyim böcük, çalışıyoruz işte. sen nasılsın demiyorum, yazmışsın canın sıkkın.
Burcuya katılıyorum, hayırlısını dile, dua et.. herşey olucağına varır üzülsen de üzülmesen de :)
merhaba kızlarrrrrrrrrrrrrrrrr
hoş geldın mandısım nasılsın bebeıscık nasıl kıs varaya hanı sen bebek ıstmeye baslamıstın ya ozanadan berı sana ve hevuka dua ettım her duamda bıde adınıda bıymıyom duada mandalının hayır sağlıklı cocugu olsun dıye dua edıyordum
canım tasınma ıcın dıyom ben bugun gıdecem herseyı toplıycam bısey bırakmıcam yarıbda obur evı temızlıycem halkılar yıkanacak ama metresı 4 tl dedıler pahallımı sence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?