laa ben 4 senedir kk ya üyeyim ilk defa bu kadar zeki esprili ve kafa insanların olduğu bir topiğe rastladım ben izinden dönene kadar dağılmasa topik diyodum..yaprak dökümü olmuş bile...:18:
doğuma 30 kilo ile girdim 15 i doğumda giitti kaldı kaldı 15 oooffsss keşke bu kadar yemeseydim ..
tercübeli anneler güneş esma melodi alya bu sıpa bütün gün memede 10 11 gibi sütüm bitiyo yaa gece az mama veriyorum nasıl yapsam da artsa bu süt ilk zamanlar fışkırıyodu şimdi o emiyo emdikçe bitiyo kilo alımıda çok değil az alıyo...en azından gazımız yok anası gibin altdan üstden zort zort ...
başka bir sıkıntımız yok allaha şükürde bu 15 kilo ve süt azlığı ilk günden beri kızıma ben bakıyorum üstesinden geliyorum da şu sütde şofur foşur akaydı iyiydi..sabah üstüm başım ıslanıyo akşam nenemin memelerine dönüyo rezervler..çareler arıyorum öneriniz var mı..
sizi çook öpüyorum bu arada...
haber yok mu
brck naber kız iyi gidiyormuş hamişlik maşallah okudum
laa ben 4 senedir kk ya üyeyim ilk defa bu kadar zeki esprili ve kafa insanların olduğu bir topiğe rastladım ben izinden dönene kadar dağılmasa topik diyodum..yaprak dökümü olmuş bile...:18:
doğuma 30 kilo ile girdim 15 i doğumda giitti kaldı kaldı 15 oooffsss keşke bu kadar yemeseydim ..
tercübeli anneler güneş esma melodi alya bu sıpa bütün gün memede 10 11 gibi sütüm bitiyo yaa gece az mama veriyorum nasıl yapsam da artsa bu süt ilk zamanlar fışkırıyodu şimdi o emiyo emdikçe bitiyo kilo alımıda çok değil az alıyo...en azından gazımız yok anası gibin altdan üstden zort zort ...
başka bir sıkıntımız yok allaha şükürde bu 15 kilo ve süt azlığı ilk günden beri kızıma ben bakıyorum üstesinden geliyorum da şu sütde şofur foşur akaydı iyiydi..sabah üstüm başım ıslanıyo akşam nenemin memelerine dönüyo rezervler..çareler arıyorum öneriniz var mı..
sizi çook öpüyorum bu arada...
burcu yeni evin hayırlı olsun
böcük kocan gitti mi kız
alya dan bi haber yok mu
esma beni hiç sormuyo yaa beni sefmiyo mu artık
güneş öperim
brck naber kız iyi gidiyormuş hamişlik maşallah okudum
melodi dönmemiş daha
speedy mandiş hevuk sizede merhabalar..
nek bu arada ekşi de okudum arya ak yürüyen oluyormuş... (spolierimsi )gıcıklık yaptım he heh hee jagen hager de kılıç hocasıymış ya altıma ettim laa suratını değiştirincene...
kesin atladığım birileri var ama kusura bakmasınlar...
adayı diğer topikten takip ediyom ben...
koket le de telden görüşüyorum zatiii..
böcükcüm dua ederim tabii sabah namazında hemde benim kız pek mutasıp ezanı dinlemeden uyumuyor...
güneş koket biraz rahatsızdı ateşlenmiş doktora gitti bir daha arıyamadım bende, 3 defa arıyom mesaj atıyom anca dönüyo bana derdi benle aynı süt vermek bütün gün...yetdimi yetmedimi onun derdinde sürekli ben hep taciz ediyom onu anca biraz bunalmış galiba...
ne biliyim ağlamıyo aslında cadı ama sanki bana yetmiyo gibi geliyo...
bu turşunun tırnaklarını kesip eldivenleri çıkardık saçını çekiyo bırakamıyo basıyo bağırıyo sanki ben çektim babası kılıklı...
dur koketi bir arıyım...
böcükcüm dua ederim tabii sabah namazında hemde benim kız pek mutasıp ezanı dinlemeden uyumuyor...
güneş koket biraz rahatsızdı ateşlenmiş doktora gitti bir daha arıyamadım bende, 3 defa arıyom mesaj atıyom anca dönüyo bana derdi benle aynı süt vermek bütün gün...yetdimi yetmedimi onun derdinde sürekli ben hep taciz ediyom onu anca biraz bunalmış galiba...
ne biliyim ağlamıyo aslında cadı ama sanki bana yetmiyo gibi geliyo...
bu turşunun tırnaklarını kesip eldivenleri çıkardık saçını çekiyo bırakamıyo basıyo bağırıyo sanki ben çektim babası kılıklı...
dur koketi bir arıyım...
gider yavrum gider hiç endişe etme...brck saol yarısı gitti ama kalanı nasıl gidecek göreceğiz kilonun...kaynananın kocası lord oda kontes muhitlerini bırakamıyolar...
gider yavrum gider hiç endişe etme...
ama siz böle dedikçe acaba gerimi yollasam bebemi diyorum
uykusuzluğa hiç gelemem.doktora gidim vazgeçtim bunu yollayın diyem
maşallah kızın çok tatlı..herşeye değerler bence yahu...
kocan napıyo sıkılıyodur göbeğinde yok adam çizicek yer de bulamıyodur
ben de dayanamazdım brck 1 saat eksik uyusam başıma ağrılar girer di 12 den önce kalkmazdım hafta sonları ama 2 saat uyusam çok uyumuş gibi sersem oluyom alışırsın yani..
kocam çizecek yer bulamadı daha haha hahahhkocam benim yüzüme bakmıyo desem yeri var varsa yoksa kızı ikinci plana atıldım ...
h geldın meloş kolay gelsın işini kolayla gel anltt
bıdaha ne zmn tatıle cıkcan o kadar tatıl yaptın ne ettın
paşa nasıl anlattt
smkkk yaa ben senın meleğıne beğendım cok cekıcı valla cok tatlu her bebeğe ısınamam ben ama senınkıne kaynadım kızzzz
esma senın paşanın rsımlerıde yakıyy face bak bak doyulmuyoo
bıde benım kk dan edam var paşası kuzayy oda cok yakışıklı yaaaa
günaydınlarrr selammmm ben geldimmm özledimmmmmmm napıyonuz gızlarrrrrrr
ben çok şey ettim annatcam da oooooo uzun sürer güncel annatim
benim azra kuzu yine hasta oldu ishal kusma bende aynı düzeldik şükür
azra 1 gün hastahanede kaldı serum vs öldük öldük gece sabaha kjadar kustu bide koce yoktu yannızdım korktum çokkk
onla mı uğraşım kendimlemi pazar gece oldu böle ayhh atlattık şükürrrr
kardeşim askere gidiyor perşembe ona çok üzülüyor ağlıyorummm dua edin lütfen kızlarrrrr
ole işte evdeyim şu an küçük tatil mi kaçamaklar mı yaptım desem bol bol gezdimmmm ama işten çıktığımdan beriii sizi çokkkk özledim
bucum güneşimle konuşduk hep ara ara sizleri çok seviyom optümmm gelirim yine
smok laa kuzun çok datylu valla maşallahhhhhhhkendi, resminide koy haaaaaaaa
günaydınlarrr selammmm ben geldimmm özledimmmmmmm napıyonuz gızlarrrrrrr
ben çok şey ettim annatcam da oooooo uzun sürer güncel annatim
benim azra kuzu yine hasta oldu ishal kusma bende aynı düzeldik şükür
azra 1 gün hastahanede kaldı serum vs öldük öldük gece sabaha kjadar kustu bide koce yoktu yannızdım korktum çokkk
onla mı uğraşım kendimlemi pazar gece oldu böle ayhh atlattık şükürrrr
kardeşim askere gidiyor perşembe ona çok üzülüyor ağlıyorummm dua edin lütfen kızlarrrrr
ole işte evdeyim şu an küçük tatil mi kaçamaklar mı yaptım desem bol bol gezdimmmm ama işten çıktığımdan beriii sizi çokkkk özledim
bucum güneşimle konuşduk hep ara ara sizleri çok seviyom optümmm gelirim yine
smok laa kuzun çok datylu valla maşallahhhhhhhkendi, resminide koy haaaaaaaa
bak kujum bol bolHehehhe taze resimler onnar
gunaydın guzularr işlerim cok burdan yazayım dedım gelcm azcık toparlayımmm alyam hosgeldınnnn artık gıtmemm mumkunse ara ara ugra burcu msn accm bırzdn ıslerımı toprlım guzuuu
bocuk
gunaydın guzularr işlerim cok burdan yazayım dedım gelcm azcık toparlayımmm alyam hosgeldınnnn artık gıtmemm mumkunse ara ara ugra burcu msn accm bırzdn ıslerımı toprlım guzuuu
bocuk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?