cnm daha devamı gelcek paketleırn ona gore 1 yas dogum gununee kadr yolluyorlarrr...mum falan balon gelmıstı bize hehehe
HADİ canım böyle devamlı gelecek mi işyerindekiler beni kesin hamile zanneder o zaman
böcük burcuhayal hoşgeldiniz
burcu hosgeldın canımm...
evet tatlım geleck hehehe 6 ayda bır gelıyor toplamda 3 paketmı ne yaaaD: hehehe
kızlar bu aradaaa dun cocugun pastasını unutmustum sabah aksAMINAADA cocuga okuldan su tabancası ıstemısler onu almaya forbest dıye bır yer var oraya gırdım oglumun okul cantasını dolaba koydularrr ...cıkısta otobusu gordum ona yetıseyım derken cocugun cantası aklıma hıc gelmedı eve geldım gece hazırlıcam canta arıyorum sonradan aklıma geldıkı cocguun cantasını unutmusum ordayahu ne unutkanlık bu bendekı
buarada bır ılac buldum onu almaya gıdyrmm
haaahaaaa hoş bulduk canımcımmmm bende doldurayımmı acaba
SPEDY hoşgeldin canım. resimler face demi buraya da eklesene canım.
şu milupa paketinde bi bana gelmedi hamile olmayana bile gelmiş. ben beğenmedi uyuslarhihihi.
SMOKER ADA BEBELERİNİZ İNŞALLAH İYİDİR.
hepsini mis gibi kokluyorum.
hoş bulduk canımnın içiiiiii bazen bende bole oluyorum canımm acaba vıtamöın eksıklıgmı ne bende anlamadım
meloşşş hosgeldınnnn
oglun nasıl senın benmkı oksuruklu hep toprlayamdı alıstık böle
meloşşş hosgeldınnnn
oglun nasıl senın benmkı oksuruklu hep toprlayamdı alıstık böle
al tabi yahu
hoşbuldum canım sen nasılsın nasıl geçti tatiliniz denk gelemedik seninle...
milupadan istemedim ben kendileri göndermiş üye olan herkese sende ol istersen. dene şansını
valla nasıl geçti anlamadık 2 hafta kaldık orda. iznimi bölüp apar topar çağırdılar. ilk hafta rüzgarlıydı denize pek giremedik.
2. hafta düzeldi biraz benim halam geldi. oğlumu soktuk kıyıda.
bişey anlamadan geldik şöyle yüzemedim bile. ama işler bitince tekrar gidicez inşallah.
canım milupaya üyeyim zaten ama bana hi,ç bişey gelmedi. hatta 2 kere mail attıom cevap bile gelmedi. sadece mailime her ay mail geliyor bakmıyorum bile. bebelac a geçmekle en iyisini yapmışım.
saol cnm bayramda gıdersın yıne artık dımıhoşbuldum canım. nasıl olsun kuzum şehir hayatına alışmaya çalışıyor. çocuğu gece uyutup yola çıkıyoruz gözünü bir açıyor köydeyiz.
gelirken yine uyutuyoruz gözünü bir açıyor evdeyiz.
keçileri köpekleri anlatıyor hala yavrum.
kıyamam ben oğluşuna canım benim. bu alerji ne biçim bişey ya minicik bebelerde de oluyor poffff!
geçmiş olsun ömürtoşa.
valla nasıl geçti anlamadık 2 hafta kaldık orda. iznimi bölüp apar topar çağırdılar. ilk hafta rüzgarlıydı denize pek giremedik.
2. hafta düzeldi biraz benim halam geldi. oğlumu soktuk kıyıda.
bişey anlamadan geldik şöyle yüzemedim bile. ama işler bitince tekrar gidicez inşallah.
canım milupaya üyeyim zaten ama bana hi,ç bişey gelmedi. hatta 2 kere mail attıom cevap bile gelmedi. sadece mailime her ay mail geliyor bakmıyorum bile. bebelac a geçmekle en iyisini yapmışım.
hımmm halana kötü denk gelmiş keşke ona göre ayarlasaydın yada ilaç falan alsaydın bişey anlamamışsın.. vucud olarak dinlenmişsindir ..
ben mamadan çok anlamam ama ileriye tecrube oluyor bana da gönderdikleri kitap çok güzel
spedyyyy resımlerını beklyoruz kk da canımmmmm
2,3 resmim var telefonda onları atayım.. diğerleri evde 220 Resim
diğerleri çok zor
Resim eklerken tek tek boyut küçültüp düzenliyorum yaaaaaa facen yok mu yaw istediğin gibi bak
tamam beklıyorum canım ama dıgerlerınıde beklyorum haaaaaaaaaaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?