Kokoşş Hatunlar Kulübü

ben geldimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm:122::122::122::122::122::122::122::122::122::122:

totom acıyo kabızım yardım edin laa doğumdan sonra böylemi oliiii anam wc den korkar oldum biber var sanki dötümde...

ben yıkandım hemde kaç kez laa

benim çağan çok zor ada yaaa eşkiya gibi

ama öyle tatlı ki bu bebişler insan kızamıyor son enerjime kadar dayanıyorum tükeniyorum öyle uyuyor

ben senin bebişi görmedim resim koy albüme de bakıyım

heeeee napcam ama uzldm ıste ııkı herks getryr yoksa cocuklr benm yuzumden ac kalcklrdı hahaah

guneşşş... tahinli kurabıyeyı yap mutlaka harika oluyor..

bayıldım.......
nerdeydı tarıfı onun deneyeyım du:)

sorma bebiş çok yaramaz neyse belki 40 çıksın alışırız bu duruma ...sen bana nie gelmion bakalm bebişi görmeye

benim kanama 25 gün sürdü ilk başlar acayip yoğundu hiç böyle kanama görmemiştim çok korktum bitmez die ama bitti şükür yaws kocam düz duvara çıkcaktı nerdeyse adam diyip diyip duryo güzel oldun annelikte daha bi sexi ldun diyp duryo manylk laa bu adam memişler fora geziom tabii koca memeler ortada bebek sürekli emer halde adam peşimde idi ben napim yanee...nese söledim anlattım sonrası yaklaşmaz az kaldı zate 5 gün kaldı bitti sayılır

ben masumum olummm tüm suç onun

laa kocan gittimi napıon sen şimdi çalışyonmu

kesın cnmm adam ıstedı vermekte canın ıstıyordu demıonnn

yok gtmedı ben çalışıp ona bakıom hala
kabız olmuşsun hacı gecmıs olsunnnn

güneşş laa yeter üzülme varmış zaten cok cok sen başka zaman edersınn

Kızlar nabıyonuz?

Len kokişşş, çok özledim ben senii
Kuzun da iyimiş, akşamları okuyorum topiki.. huysuz olsun o önemli değil, sağlıklı olsun da
Paris olayına hiç değinmiycem zaten kızlar topa tutmuş seni
Nezaman başlıyosun işe?

Son düzenleme:
tatilde adet geciktirici kullandımç.
ilk kez bu kadar memnun kaldım. bıraktım 2 gün sonra hastalandım. phh beeeeeeeeeeeee

Koket senın sutunun kaltesı dusmus laaaa otur sıfır kalıteeeee

kızım bu ısın bıkeresesı ıkı keresı olmaz kı olan olmussss bıde ustune cıgara ıceydı keşkemmmmmmm

koket sınıfta kaldı mesela otur YERINE ''0'' :)):

anaaaaa ortlğı kan götürken mı gıttınız parıseee bende dıyom bu parısın tadı kaçtı meğersem bunlar biç etmişler güzselim parısı

çook güldüm laann koket gelmiş topik kırılmış geçmiş gene paris muabbeti ile..... burcu alemsin..

kız dur bi kırkı çıksın bi rahat nefes al, benle mi uğraşcan bebişle mi geldiğimde.bi kahveni içerim yani, onu yapmaya vaktin olsun bebişin azcık toparlansın hep aklımdasın

adam o manzara karşısında azmasın da naapsın yazık yaklaşamıo da
5 gün sonryı nası iple çekiodur o şimdi

Günaydın ;

Geçenlerde milupa ya arkadaşımın kızını beğenmek için üye oldum yarışmaya katılmıştı. Şuanda adımı ve şifremi hatırlamıyorum
Tatildeyken bana bebek bezi , ıslak mendil , pişik önleyici krem , anne için rezene gibi bir çay , video cd falan göndermişler. Sanırım hamileyim yazmışım.
zarf içindeki kağıtta da artık bebeğinizi kucağınıza aldınız falan yazıyor çok güldüm ya işyerinde herkes hayırlı olsun diyor sakladım onları da eve bi gelen bebek falan olur diye
olmadı kendime kullanırım bozulmaz ise

Üye olmak isteyen var ise deneyin yine gönderirler belki..

cnm daha devamı gelcek paketleırn ona gore 1 yas dogum gununee kadr yolluyorlarrr... mum falan balon gelmıstı bize hehehe

gunaydın hatunlar herkese nasılsınızzz?

ben yıne ıyı deılım tam dılımın ucund yıne yara var konusamıyorum.. agzımda bıkac yerde daha var hepyara cıkar ama bu baska son 1.5 aydır agzımdakı yaralr hıc gecmedıı bırı kapanırrken yenısı basladıııı neden oluyor bole anlamadım adet donemımee yakın olurr onu anladım sınrlıykendee olur ama bukadar olmaması lazım dııııcok canım yanıyor yaa sabaha kdr uyuyamadım malum dılımın ucu dısıme carpıyor offf

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…