gunaydın canlarım benımmmmmmmmmmmmmmmmmm hayırlı kandıllerrrrr
abooo mandiş... bak cnm
loğusa iken ilişki yasak..
cunup halde bebeği emzirmek yasak..
loğusalıktan sonra ilişkiye girck hemen yıkanıcaksın..
bebeğe dokunabilirsin ama ondan bile kaçın.. hemen banyoya koş yıkan..
bu gibi şeylere çok önm vermeniz lazım..
ayy koket ınanmıyommm sana laa dıycek bişi bulamadımmkocende kocende günahı nolcekk süt veren anası sen lenn
canım hoş gelmişsin...karşılaşamadık...
tabi Çağan paşalar bize yoğun ve yorgun günler yaşatıyor ne yapalım...
çok şükür kucağımda yavrum,sağlıklı...Rabbim kuzularımızı korusun...az evvel uyudu da ben de yine bakam dedim,bir msj. yazıyom sonra çıkmak zorunda kalıyom
heeeee napcam ama uzldm ıste ııkı herks getryr yoksa cocuklr benm yuzumden ac kalcklrdı hahaahamın brck
güneş dur laa hemen kötü anne oldun hee esma doğru dıyoo bugun olmazsa başka zamn eden nolcekk
canın sağolsunn
h sonu bjklı arkadaşlarımızla pıknık var ama benım hıc gıdesım yok sevmem ama eşimde gtmek ıstıyoo napsam yaa
dınlenemıycem bı kere
sonra pıknıkte coğunu tanımım belkı eşlerıyle gelmıycekler gecen sene cok eğlendım ama emınde değilimbıde karşıdaymış
nasıl gtcez dedım alcaklarmış bızı kavacıktan ama hazrlık olarakta ne etcem hıc bılmım bıde araba yok bişi yok kavacık a kadar nasıl taşıycamm
pofff
nerdeydı tarıfı onun deneyeyım du:)guneşşş... tahinli kurabıyeyı yap mutlaka harika oluyor..
bayıldım.......
koketim çok geçmiş olsun allah kolaylık versin, uyumayınca çok zordur bilirim eltimden,ruh gibi gezerdi kızcağız. allah bin kere razı olsun annenden, çok şükür o yanında hep, zaman geçtikçe değişio huyları merak etme hep öyle kalmıcaktır biraz daha sabır
paris olayını da kızlar çok emin diilim ama bi yerde okudum regl döneminde ve evet lohusayken ilikşi yasakmış. ama şöyle yzıodu kanama döneminde yasak die.koketin kanaması bitmiş bence yapmalarında bi sakınca yoktur.kanama dönemlerinde eşlerin uzak durması gerek die biliom, kadının vücudu o dönemde mikrop kapmaya daha elverişli olduğu için, sağlık açısından yani:26:
ben masumum olummm tüm suç onun
laa kocan gittimi napıon sen şimdi çalışyonmu
Koket senın sutunun kaltesı dusmus laaaa otur sıfır kalıteeeee
kızım bu ısın bıkeresesı ıkı keresı olmaz kı olan olmussss bıde ustune cıgara ıceydı keşkemmmmmmm
koket sınıfta kaldı mesela otur YERINE ''0'' :)):
anaaaaa ortlğı kan götürken mı gıttınız parıseee bende dıyom bu parısın tadı kaçtı meğersem bunlar biç etmişler güzselim parısı
çook güldüm laann koket gelmiş topik kırılmış geçmiş gene paris muabbeti ile..... burcu alemsin..
sende bi gidivereydın ozmn parise:):) bu gazlaa
sorma bebiş çok yaramaz neyse belki 40 çıksın alışırız bu duruma ...sen bana nie gelmion bakalm bebişi görmeye
benim kanama 25 gün sürdü ilk başlar acayip yoğundu hiç böyle kanama görmemiştim çok korktum bitmez die ama bitti şükür yaws kocam düz duvara çıkcaktı nerdeyse adam diyip diyip duryo güzel oldun annelikte daha bi sexi ldun diyp duryo manylk laa bu adam memişler fora geziom tabii koca memeler ortada bebek sürekli emer halde adam peşimde idi ben napim yanee...nese söledim anlattım sonrası yaklaşmaz az kaldı zate 5 gün kaldı bitti sayılır
Günaydın ;
Geçenlerde milupa ya arkadaşımın kızını beğenmek için üye oldum yarışmaya katılmıştı. Şuanda adımı ve şifremi hatırlamıyorum
Tatildeyken bana bebek bezi , ıslak mendil , pişik önleyici krem , anne için rezene gibi bir çay , video cd falan göndermişler. Sanırım hamileyim yazmışım.
zarf içindeki kağıtta da artık bebeğinizi kucağınıza aldınız falan yazıyorçok güldüm ya işyerinde herkes hayırlı olsun diyor sakladım onları da eve bi gelen bebek falan olur diye
olmadı kendime kullanırım bozulmaz ise
Üye olmak isteyen var ise deneyin yine gönderirler belki..
günaydın kızçelerrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?