Kokoşş Hatunlar Kulübü

huhuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu oglumun paylasım gunydu ben pasta yapmayıda almayıda unuttum dun aksam eve gıdınce cok hastalandım yemek bıle yıyemedım erkndn uyuyakalmısım...

sabahta alırız dıyordum unutmusummm offyaa böle anne varmı peff cok kızdım kendımee ceza verdım okula pazrtesııı pasta gondercmmmkendım yapıp haha

eminmmm hiç kıskanmadın

ben resim görmeden çatladım la orta yerimden

görmdın mı senn
ben gördmde yorum edemedım
içim gıttı laaa
bız çalış köle çalış
ama dün patron dedı eşinle senı nereye yollayım dıoo
azcık daha zamanı var dıdım sağolsunn
cnm valla ara ara devam etmekte sağanak şekilde

yanmalarım tam gaz devammm

işte ilaçlarla geçiştirmeye çalışıyorumda çokta fayda etmiyir

gecer ınş cnm ne dıyımm
Allah yardımcın olsun

ben gece rüyamda erık ydımm ama nasıl bı erıkse öğürdüm durdummm:120:ve mıdem ınanılmaz yandı ölekı uykumdan uyadım
ve garıp olan bı adam bana o erığı yememem gerektığını söyledı
valla cok karışıktı rüya sankkı bı yanlışım olmuşta bırı benı uyarıyooohayırdır ınş

sağol cnm rüyan hayırlara çıksın:26:

buğğcuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu sen barı yaz beeneeeee nerdesınnnnn:):)

buğğcuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu sen barı yaz beeneeeee nerdesınnnnn:):)

şimdi okudum cnm..

rahatsızdım de ara kreşi şekerim..

sonrada yaparsın ne olcakk

hemen kötü anne ilan ettin kendini

insan her zman müsait olmayabilir..

amın brck

güneş dur laa hemen kötü anne oldun hee esma doğru dıyoo bugun olmazsa başka zamn eden nolcekk
canın sağolsunn

h sonu bjklı arkadaşlarımızla pıknık var ama benım hıc gıdesım yok sevmem ama eşimde gtmek ıstıyoo napsam yaa
dınlenemıycem bı kere
sonra pıknıkte coğunu tanımım belkı eşlerıyle gelmıycekler gecen sene cok eğlendım ama emınde değilimbıde karşıdaymış
nasıl gtcez dedım alcaklarmış bızı kavacıktan ama hazrlık olarakta ne etcem hıc bılmım bıde araba yok bişi yok kavacık a kadar nasıl taşıycamm
pofff

böcük senden garu olmaz

böcük senden garu olmaz

hakket olmaz mı
huzursuzum yaa hayattan mı soğudum ne yemek yapasım bıle olmuoo
yapıyom ama hanı o ıstekle deıl kocem aç kalmasın ben yemıom zaten pek
noldu bılmım
sanırım olaylardan dolayı özellıkle iş meselesı canımı sıkıoo ne edım yaa
pıknık denız cekıcı gelmıoo
patron yollayım dıo ben gtmıom tatıle o kadar

Son düzenleme:
şimdi okudum cnm..

rahatsızdım de ara kreşi şekerim..

sonrada yaparsın ne olcakk

hemen kötü anne ilan ettin kendini

insan her zman müsait olmayabilir..
ya hazır alcaktımmm sabahh alırm demıstım unuttum yahuu:)

tuh ama aradım kresı ogretmennn gerek yok dıger cocuklr getırdı fazla fazla var dedı ama telfı etcm dedım pazrtesı kendım yaparım haftaıcı yaapmyrm vakıt olmyuor evde iş cok bır pazrtesı kendım yapamda gorsunlerr marıfetımı böhühühühüh

guneşşş... tahinli kurabıyeyı yap mutlaka harika oluyor..

bayıldım.......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…