kıme neye kokoş denırrr kı :)
Ya kızlar ordan bi okuyun üfleyin beni ya bu ne gudubetsizlik.
Trabzona geliyorduk yoldan benzin aldık su dolmuş meğer 7 den beri saniyideyiz
Oerdanda benzincide 8 e kadar burda kalıcağız araba yı kiralamıştık mahvoldu 3 gün sonra çıkıcak
Börümcemin sözü var o nedenle geliyorduk ne olacak bizim bu halimiz
slm hanımlar...
ben geldimmm...
ne var ne yok bakalım...
hihi bizimde ayın 17 sinde tanışma yıldönümümüz. 11 yıl oluyor.
ilk defa tanıştığımız yerde kutlayacaktık ama nasip olmadı yine
biz hep ogün popkek alıp yeriz günün anlamı çünkü.
ilk tanıştığımız gün bana popkek ikram etmişti.
her sene yaparız birkaç defa unuttu canına okudum bakalım bu sefer ne yapacak.
güneşim canım benim karşılaşamıyoruz seninle de diğer kızlarla olduğu gibi...ama inanın hep aklımdasınız...
güzel günler diliyorum hepinize...ve eşinle sen canım...mutlu,umut dolu,sağlık ve bereketin eksik olmadığı bir yuvada nice yıllarınızı kutlayın arkadaşım...yıldönümünüz kutlu olsun...
veeeee...buraya bakın kızlar...
http://www.kadinlarkulubu.com/hazir...haziran-anneleri-dogurdu-90.html#post25400937
günaydınlarrr
speddy öncelikle başınız saolsun ölen kim bilmyorum ama..
abinede çok geçmiş olsun...
rutubet önleyici nemtutmu aldınız cnm?
sağol canım ölen çok uzaktan amcamın damadının babannesi ama damadı çok seveirz annemlerde burada olmayınca biz gidelim dedik kısmet olmadı.
Evet. bizim evde geçen ramazan da mantolama falan yapıldı bahsetmişimdir belki bu sene havasızlıktan ve nemden yine gardolabın arkası koku yaptı bizde gardolabn arkasına köpük yaptık.
cevahirde onu görünce de alalım deneyelim dedik taş gibi yuvarlak bişey nem aldıkça altına su bırakıyor
evet cnm eşimde aldı yine benimde ama açmadık daha..diğer evimde 2 günde eriyodu su gibi akıyo:)
ben diğer evde unutmuşum o mavi kapları o kaplarıda pahalı onun bi ara gidip sormam lazım inş atmamışlardır..
sende kullandın yani peki işe yaradı mı biz 2 gündür koyduk yarım çay bardağı falan su çıkmş. o taş eriycek herhalde
neyin içine koydunuz cnm??
valla yaradımı yaramadımı hatırlamıyorum açıkçası cnm ama ona para dayanmaz 2-3 güne bi eriyince :)
aman dikkat edin canım Allah korumuş sizi farketmişsiniz.
kazasız belasız gidip dönün inşallah
hoşgeldin canım sen naslsın
küçücük bir anı insanı nasıl mutlu ediyor dimi.
gelince anlat bakalım naptınız aldı mı popkekini...
senin o oğlunu yerim heetüylü kollarını da yerim onun.
burcuhayal, böcük günaydın güneşim evlilik yıldönümüz kutlu olsun nice birlikte aşk dolu yıllara
bende işte ;
cuma günü erken çıktım. 2 falandı işte. evdeydim saat 5e kadar ütü yaptım.
sonra banyoyu fırça ile duvarlarını falan temizledim. ama acayip yoruldum. baza altındakileri düzenledim. gardolap içindeki kapitone mi ne onları yıkadım.
2 vakumlu poşet almıştım onlara yorganlarımı koydum. öldüm sanki... 2 film izledik akşam kocamla güzel dinlendim
cumartesi de yine geç kalktık cenaze için hazırlanıyordum camiye gidicektik.kuzen aradı abin motor kazası geçirmiş diye hemen hastaneye gittik
çok şükür çok kötü bişeyi yoktu ama bacağı açıktı diikiş attılar işte sonra onu kuzenle annemin yanına yolladık bizde cevahire gittikoraya gidince alışveriş yapıyoruz mutlaka
nem önleyici bişy aldık işe yaramaz dedik ama güzele benziyor bakalım inş sorunumuzu çözerakşamına da 2 görümcem 1 kuzen bize geldiler bizde kaldılar gece 4 te yattık krep falan yaptık gece yarısı
sabah erken kalktık görümcemin oğlunun mevlüdü vardı hadi koştur oraya bütün gün hizmet et gelen herkes gelin sen misin sorusuna cvp ver sohbet et yordu beni kendime gelemedim hala
ne uzun yazmışım dertleşmeye ihtiyacım var sanırım
BİŞEYİN içine koymadık yatak odasında gardolabın yanında öyle minik bişey değil. 25*25 bir kutu içinde iki yuvarlak taş düşün. altına nem aldıkça su akıtıyor. 2*3günde de bitmiycek gibi.
çok az su çıkmş daha tahmini 15 * 20 gün falan gider sanırım
canım gecmıs olsun,,,, basınız sağ olsun
hayırlı olsun.,,,,,,
ayy ne cok sey yapmıssınız
tamam cnm anladım onlar ayrı satılıyo ek olarak onada para vermişsinizdir kabına..
ben o kapları unuttum işte eski evde şimdi neyin içine koyucaz bulamadık:=)
aman dikkat edin canım allah korumuş sizi farketmişsiniz.
Kazasız belasız gidip dönün inşallah
Hoşgeldin canım sen naslsın
küçücük bir anı insanı nasıl mutlu ediyor dimi.
Gelince anlat bakalım naptınız aldı mı popkekini...
Senin o oğlunu yerim heeTüylü kollarını da yerim onun.
burcuhayal, böcük günaydın güneşim evlilik yıldönümüz kutlu olsun nice birlikte aşk dolu yıllara
bende işte ;
cuma günü erken çıktım. 2 falandı işte. Evdeydim saat 5e kadar ütü yaptım.
Sonra banyoyu fırça ile duvarlarını falan temizledim. Ama acayip yoruldum. Baza altındakileri düzenledim. Gardolap içindeki kapitone mi ne onları yıkadım.
2 vakumlu poşet almıştım onlara yorganlarımı koydum. öldüm sanki... 2 film izledik akşam kocamla güzel dinlendim
Cumartesi de yine geç kalktık cenaze için hazırlanıyordum camiye gidicektik.Kuzen aradı abin motor kazası geçirmiş diye hemen hastaneye gittik
çok şükür çok kötü bişeyi yoktu ama bacağı açıktı diikiş attılar işte sonra onu kuzenle annemin yanına yolladık bizde cevahire gittikOraya gidince alışveriş yapıyoruz mutlaka
nem önleyici bişy aldık işe yaramaz dedik ama güzele benziyor bakalım inş sorunumuzu çözerAkşamına da 2 görümcem 1 kuzen bize geldiler bizde kaldılar gece 4 te yattık krep falan yaptık gece yarısı
Sabah erken kalktık görümcemin oğlunun mevlüdü vardı hadi koştur oraya bütün gün hizmet et gelen herkes gelin sen misin sorusuna cvp ver sohbet et yordu beni kendime gelemedim hala
Ne uzun yazmışım dertleşmeye ihtiyacım var sanırım
cnm saolll
sizede gecmıs olsun ayrıca basınz saolsun cenaze demıssın ...
bi ara müsait olunca uğramak lazım iştede çalışınca heryere yetişilmiyo iştekoçtaşa gidip alın hemen canım yakında yok mu ? sen neredeydin hatırlamıyorum gerçi
bi ara müsait olunca uğramak lazım iştede çalışınca heryere yetişilmiyo işteters kalıo bana biraz koçtaş
anladım haklısın bize çok ters olmamasına rağmen kısmet olmayınca gidilmiyor.kaç gündür erteliyorduk sonunda gittik. inşallah nem önleyici işe yarar bi daha sıkıntı yaşamayız ya
havasızlıkla,küfle,nemle uğraşmak inanılmaz zor
zor olmazmı cnm sinir oluyorum nereye gitsem peşimde rutubet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?