Kokoşş Hatunlar Kulübü

kıme neye kokoş denırrr kı :)

SEN VER bakalım bu sorunn cevabı bellıkı bılıyorsun:):)

gunaydın hatunlrrr

adaer cnm saolll

heyaa bende memıs gordum hhıhıh benm ole bır fotom vardı sıldm artık bende bıle yok kız keske sılmeyeydımmmm yahuuu

aman dikkat edin canım Allah korumuş sizi farketmişsiniz.
kazasız belasız gidip dönün inşallah

slm hanımlar...

ben geldimmm...

ne var ne yok bakalım...

hoşgeldin canım sen naslsın

küçücük bir anı insanı nasıl mutlu ediyor dimi.
gelince anlat bakalım naptınız aldı mı popkekini...

senin o oğlunu yerim hee tüylü kollarını da yerim onun.

burcuhayal, böcük günaydın güneşim evlilik yıldönümüz kutlu olsun nice birlikte aşk dolu yıllara

bende işte ;

cuma günü erken çıktım. 2 falandı işte. evdeydim saat 5e kadar ütü yaptım.
sonra banyoyu fırça ile duvarlarını falan temizledim. ama acayip yoruldum. baza altındakileri düzenledim. gardolap içindeki kapitone mi ne onları yıkadım.
2 vakumlu poşet almıştım onlara yorganlarımı koydum. öldüm sanki... 2 film izledik akşam kocamla güzel dinlendim

cumartesi de yine geç kalktık cenaze için hazırlanıyordum camiye gidicektik. kuzen aradı abin motor kazası geçirmiş diye hemen hastaneye gittik
çok şükür çok kötü bişeyi yoktu ama bacağı açıktı diikiş attılar işte sonra onu kuzenle annemin yanına yolladık bizde cevahire gittik oraya gidince alışveriş yapıyoruz mutlaka
nem önleyici bişy aldık işe yaramaz dedik ama güzele benziyor bakalım inş sorunumuzu çözer akşamına da 2 görümcem 1 kuzen bize geldiler bizde kaldılar gece 4 te yattık krep falan yaptık gece yarısı
sabah erken kalktık görümcemin oğlunun mevlüdü vardı hadi koştur oraya bütün gün hizmet et gelen herkes gelin sen misin sorusuna cvp ver sohbet et yordu beni kendime gelemedim hala

ne uzun yazmışım dertleşmeye ihtiyacım var sanırım

günaydınlarrr

speddy öncelikle başınız saolsun ölen kim bilmyorum ama..

abinede çok geçmiş olsun...

rutubet önleyici nemtutmu aldınız cnm?

günaydınlarrr

speddy öncelikle başınız saolsun ölen kim bilmyorum ama..

abinede çok geçmiş olsun...

rutubet önleyici nemtutmu aldınız cnm?

sağol canım ölen çok uzaktan amcamın damadının babannesi ama damadı çok seveirz annemlerde burada olmayınca biz gidelim dedik kısmet olmadı.

Evet. bizim evde geçen ramazan da mantolama falan yapıldı bahsetmişimdir belki bu sene havasızlıktan ve nemden yine gardolabın arkası koku yaptı bizde gardolabn arkasına köpük yaptık.
cevahirde onu görünce de alalım deneyelim dedik taş gibi yuvarlak bişey nem aldıkça altına su bırakıyor

günaydın kızlar.
adacım yerim ben o ellerini kuzum benim.
spedy gelince diyorsun da canım ben döndüm işe başladım sen geride kaldın sanırsam.
başınız sağolsun kardeşne de geçmiş olsun.

bende haftasonu evi süpürüsp sildim ütülerimi yaptım. çamaşırlarımı yıkadım kaldırdım.
ev çabucak tozlanıyor sürekli siliyorum artık.
dün akşamda düğüne gittik ilk kez oğlumu da götürdüm. şaşkın şaşkın baktı kucağımdan inmedi hiç. babasına ve annanesine gitti ama hemen bana geldi.
veeeeeeeeee artık bana anne diyor papağan gibi. çok mesudum.

evet cnm eşimde aldı yine benimde ama açmadık daha..diğer evimde 2 günde eriyodu su gibi akıyo:)

ben diğer evde unutmuşum o mavi kapları o kaplarıda pahalı onun bi ara gidip sormam lazım inş atmamışlardır..

sende kullandın yani peki işe yaradı mı biz 2 gündür koyduk yarım çay bardağı falan su çıkmş. o taş eriycek herhalde

sende kullandın yani peki işe yaradı mı biz 2 gündür koyduk yarım çay bardağı falan su çıkmş. o taş eriycek herhalde

neyin içine koydunuz cnm??
valla yaradımı yaramadımı hatırlamıyorum açıkçası cnm ama ona para dayanmaz 2-3 güne bi eriyince :)

neyin içine koydunuz cnm??
valla yaradımı yaramadımı hatırlamıyorum açıkçası cnm ama ona para dayanmaz 2-3 güne bi eriyince :)

BİŞEYİN içine koymadık yatak odasında gardolabın yanında öyle minik bişey değil. 25*25 bir kutu içinde iki yuvarlak taş düşün. altına nem aldıkça su akıtıyor. 2*3günde de bitmiycek gibi.
çok az su çıkmş daha tahmini 15 * 20 gün falan gider sanırım

canım gecmıs olsun,,,, basınız sağ olsun

hayırlı olsun.,,,,,,

ayy ne cok sey yapmıssınız

tamam cnm anladım onlar ayrı satılıyo ek olarak onada para vermişsinizdir kabına..
ben o kapları unuttum işte eski evde şimdi neyin içine koyucaz bulamadık:=)

canım gecmıs olsun,,,, basınız sağ olsun

hayırlı olsun.,,,,,,

ayy ne cok sey yapmıssınız

aynen canım teşekkür ederim amin diyim bende
çok şükür koşturmaca geldi ve geçti

tamam cnm anladım onlar ayrı satılıyo ek olarak onada para vermişsinizdir kabına..
ben o kapları unuttum işte eski evde şimdi neyin içine koyucaz bulamadık:=)

koçtaşa gidip alın hemen canım yakında yok mu ? sen neredeydin hatırlamıyorum gerçi

cnm saolll
sizede gecmıs olsun ayrıca basınz saolsun cenaze demıssın ...

bi ara müsait olunca uğramak lazım iştede çalışınca heryere yetişilmiyo işteters kalıo bana biraz koçtaş

anladım haklısın bize çok ters olmamasına rağmen kısmet olmayınca gidilmiyor. kaç gündür erteliyorduk sonunda gittik. inşallah nem önleyici işe yarar bi daha sıkıntı yaşamayız ya
havasızlıkla,küfle,nemle uğraşmak inanılmaz zor

zor olmazmı cnm sinir oluyorum nereye gitsem peşimde rutubet

zor olmazmı cnm sinir oluyorum nereye gitsem peşimde rutubet

aynen canım öyle biz duvarlara geçen sene mantolama yaptırdık parkenin altına soğuk önleyici kaplattırdık.
duvarda çok şükür sıkıntımız yok ama gardolap bu sefer koku yaptı küfte yok havasızlık kokar ya öyle kötü bir koku tek tek koklayıp yıkadım yine.
gardolaba da plaka köpük kapladık nem rutubet çekmesin koku yapmasın diye inş işe yarar öyle bir şey sizde yapabilirsiniz
bizim en büyük sıkıntımız çamaşırı evin içinde kurutuyoruz. boş bir odamız var orada bebek düşünene kadar böyle idare edicez sonra kurutma makinesi alcaz. inşallah çözüm bu olur ancak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…