Kokoşş Hatunlar Kulübü

cnm arkaya pencerene demir yaptırsan dışarıya yazın kurutsan hiç diilse?makaralı demirler var

spedy zor oluyordur senin için aslında evin içine çamaşır asmamk gerekiyormuş ama kışın bende salona asıp camını açık bırakıyorum.

tünaydın hanımlar

hoşgeldin nasılsın ?

spedy zor oluyordur senin için aslında evin içine çamaşır asmamk gerekiyormuş ama kışın bende salona asıp camını açık bırakıyorum.

evde 1 günde kuruyor yazın kurutma açısından sıkıntım olmuyor ama bize zararlı işte kurutma makinesi araştırıyor gittikçe bakıyorum falan

kızlar bende skı evde cok cektım nemden kuften rutıubeytten kokudaann offff bazamın altı yemeyesıl olmustu artık yaa camsır kurumuza etmez ayyy sımdıkı evım ÇOK ŞÜKÜR gunes alıyor sıcak

kızlar bende skı evde cok cektım nemden kuften rutıubeytten kokudaann offff bazamın altı yemeyesıl olmustu artık yaa camsır kurumuza etmez ayyy sımdıkı evım ÇOK ŞÜKÜR gunes alıyor sıcak

siz kurtulmuşşsunuz canım..
bizim öyle aman aman yeşermedi sadece kokusu işte beni rahatsız ediyor. onlardan da Allahın izniyle yavaş yavaş kurtuluyorum

bende 5 sene rurbetli evde oturdum. ayyy felaketti yaaaaa.
hala çekyatım kokuyor az da olsa. içine koyduğum kıyafetler alıyor kokusunu
silsemde geçmiyor. çıkan kıyafetleri yıkıyorum.

bende 5 sene rurbetli evde oturdum. Ayyy felaketti yaaaaa.
Hala çekyatım kokuyor az da olsa. Içine koyduğum kıyafetler alıyor kokusunu

evde sürekli bi çamaşır dolu birde dışarı asamıyorsun biri kuruyana kadar öbürleri kirleniyor bir odamda sürekli bi çamaşır kurutma hali kapılarda asılı aynen öyllee off valla sıkıldım ama ev bakıyorum bende kurtulucam kafama göre ev bulur bulmaz

slm kızlar
o kadar yoğunmkı wc lerımı bıle ertelıyrumkafayı yıycem
yenı sistemlere gecmış sıgorta şirketlerı zaten zordu sımdık polıçe polıçe ayrıldı hasarlar
bır sıgorta şirketının 2 sıstemı var
adam bana tc mı soruyoo artık onu bıle yanlış dıom yaao kadar şifre kullancı adı olursa tabı yerımm
yardım edınnnnnnnnn
pofff

çıkım bennnişler beklıyyoo

slm kızlar
o kadar yoğunmkı wc lerımı bıle ertelıyrumkafayı yıycem
yenı sistemlere gecmış sıgorta şirketlerı zaten zordu sımdık polıçe polıçe ayrıldı hasarlar
bır sıgorta şirketının 2 sıstemı var
adam bana tc mı soruyoo artık onu bıle yanlış dıom yaao kadar şifre kullancı adı olursa tabı yerımm
yardım edınnnnnnnnn
pofff

çıkım bennnişler beklıyyoo

bende 5 sene rurbetli evde oturdum. ayyy felaketti yaaaaa.
hala çekyatım kokuyor az da olsa. içine koyduğum kıyafetler alıyor kokusunu

zor gerçekten Allah daha beterinden korusun .

nerelerdesin gittiniz mi pikniğe

oh ne güzel bende işteyim. akşama ne yapsam diye düşünüyorum eşimin maçı var tek kaldım geziyim bari dedim

nerede geziceksin canım tek başına yollamam seni bilesin :)
benim eşim de gece çalışıyor bu hafta ben de sokağa çıkıyorum komşuların yanına

sipidicim tatil sırası bende biz de gidiyok 2 hafta sonra

bazen böyle maça gidiyor bende hoooppp dışarı tek gezmekte keyifli oluyorr

nereye gidiyorsunuz bakalım. git oh ne güzel Ramazan geliyor bizim için tatil durmuş olacak :26::26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…