cnm arkaya pencerene demir yaptırsan dışarıya yazın kurutsan hiç diilse?makaralı demirler varaynen canım öyle biz duvarlara geçen sene mantolama yaptırdık parkenin altına soğuk önleyici kaplattırdık.
duvarda çok şükür sıkıntımız yok ama gardolap bu sefer koku yaptı küfte yok havasızlık kokar ya öyle kötü bir koku tek tek koklayıp yıkadım yine.
gardolaba da plaka köpük kapladık nem rutubet çekmesin koku yapmasın diye inş işe yarar öyle bir şey sizde yapabilirsiniz
bizim en büyük sıkıntımız çamaşırı evin içinde kurutuyoruz. boş bir odamız var orada bebek düşünene kadar böyle idare edicez sonra kurutma makinesi alcaz. inşallah çözüm bu olur ancak
cnm arkaya pencerene demir yaptırsan dışarıya yazın kurutsan hiç diilse?makaralı demirler var
bahçendemi yok cnm?benimde bodrum bahçeme asıyorum
bizim ev yüksek bodrum diye geçiyor öyle asabileceğim yerim yok. camlarımız normal cam seviyesinde ama malesef
tünaydın hanımlar
spedy zor oluyordur senin için aslında evin içine çamaşır asmamk gerekiyormuş ama kışın bende salona asıp camını açık bırakıyorum.
kızlar bende skı evde cok cektım nemden kuften rutıubeytten kokudaann offff bazamın altı yemeyesıl olmustu artık yaa camsır kurumuza etmez ayyy sımdıkı evım ÇOK ŞÜKÜR gunes alıyor sıcak
bende 5 sene rurbetli evde oturdum. Ayyy felaketti yaaaaa.
Hala çekyatım kokuyor az da olsa. Içine koyduğum kıyafetler alıyor kokusunu
silsemde geçmiyor. çıkan kıyafetleri yıkıyorum.
bende 5 sene rurbetli evde oturdum. ayyy felaketti yaaaaa.
hala çekyatım kokuyor az da olsa. içine koyduğum kıyafetler alıyor kokusunu
silsemde geçmiyor. çıkan kıyafetleri yıkıyorum.
slm kızlar
o kadar yoğunmkı wc lerımı bıle ertelıyrumkafayı yıycem
yenı sistemlere gecmış sıgorta şirketlerı zaten zordu sımdık polıçe polıçe ayrıldı hasarlar
bır sıgorta şirketının 2 sıstemı var
adam bana tc mı soruyoo artık onu bıle yanlış dıom yaao kadar şifre kullancı adı olursa tabı yerımm
yardım edınnnnnnnnn
pofff
çıkım bennnişler beklıyyoo
günaydın bugün kimse yok ben açıyım bari dedim.
nasılsın
iyiyim sipidicim sen nasılsın
kahvaltımızı ettik tembellik yapıyoruz :)
oh ne güzel bende işteyim. akşama ne yapsam diye düşünüyorum eşimin maçı var tek kaldım geziyim bari dedim
nerede geziceksin canımtek başına yollamam seni bilesin :)
benim eşim de gece çalışıyor bu hafta ben de sokağa çıkıyorum komşuların yanına
sipidicim tatil sırası bende biz de gidiyok 2 hafta sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?