Kokoşş Hatunlar Kulübü

bazen böyle maça gidiyor bende hoooppp dışarı tek gezmekte keyifli oluyorr

nereye gidiyorsunuz bakalım. git oh ne güzel Ramazan geliyor bizim için tatil durmuş olacak :26::26:

güvendeysen no problem :)
eneze gidicez yazlık kiraladık.orda senelicez evliliğimizi
ben orda da tutmaya çalışıcam orucumu, mecbur bizim ya kırkpınar sonrası izinleri böyle ayarlamışlar:26::26:

güvendeysen no problem :)
eneze gidicez yazlık kiraladık.orda senelicez evliliğimizi
ben orda da tutmaya çalışıcam orucumu, mecbur bizim ya kırkpınar sonrası izinleri böyle ayarlamışlar:26::26:

sıkıntı yok canım Rahatımdır evlenmeden önce de böyle deli dana gibi geziyordum

kısmet canm tutabilirsen orada tutarsın belki daha serin olur oralar ilk yılınıza da tatilde gireceksiniz ne güzel nice mutlu yıllara size de

günaydın kızlar
facesi olan var olupta bakamayan var.
şurda albüm yapsanız olmaz mı nan!

ayy alemsin
tşk ederim canım hediye alamıcam ama küçük notlar yazıp öyle bir sürpriz yapim diyorum şaşırsın

selam hanımlar mutlu günler

selam mandiş

günaydınnn
ne sıkıcı bıgün yahuu
sipid resımler facede cnm bakabılınnn

akşam bakarım buradan giremiorum yaaa
nasıl geçti piknik umutsuzdun keyifli miydi bari

ayy alemsin
tşk ederim canım hediye alamıcam ama küçük notlar yazıp öyle bir sürpriz yapim diyorum şaşırsın

[/COLOR][/B]

olsun bu sene başbaşa tatilde geçirin seneye hediyeli geçirirsiniz daha çok uzun yıllar var

çok çok iyi geçmedi,kimi bölümü kolaydı kimisi çok zordu..daha sorulara da bakamadım nasıl gelicek netlerim hiç bir fikrim yok umarım bana yeticek bir puan alabilirim

inşallah istediğin yere atanacak kadar alırsın puan zaten fazlasına gerek yok dimi :)

hello kızlarr nasılsınızz?
kımler var kımler yok bakalı yrn amelyt olcamm nasıpsee
:):)gıremeyebılırmm yrndn sonra gercı telfondnbakarm ama ztn kımsecıkler yok bura

geçmiş olsun resimleri görmüşsün sonunda
iyileş hemen gel fazla izin alma yatma

yaaa saol ama demem olee hehe yatmak ıstyrm bolbol ama 10 gun bıle gozleırne batyrr cocuk uzntudn aglıck butun işler bana kaldıı telfon bak cay demleee bılme neee

delı yaaa ztn cay ısınıı ortk yapıyordukkk yanı bana yapstrmstı erkk dıye oh olsn bı 10 gun daha rapor alcam ama nolck bılmem :)

oh ne iyi gelir he havadan yıllık izinden kesilmeyen bir 10 gün iyice tadını çıkart canım vallahi doya doya yat dinlen bak özendim he şimdik. ne ameliyatı bende oluyum.

resmlerı gordum ama sımdıde bocukk fece ye eklemıss te allam gercı bocugude eklemstm feceden dur bakm nıye kabul etmemss

oh ne iyi gelir he havadan yıllık izinden kesilmeyen bir 10 gün iyice tadını çıkart canım vallahi doya doya yat dinlen bak özendim he şimdik. ne ameliyatı bende oluyum.

kız ole deme bast bır amelyat ama yıned ekorkuyorum

burun amelyatı sınus ve konka işte burun etlerım alınck uzun zmandr burundan nefes alamıyorum rahtlayacm ınsallahhh

kız ole deme bast bır amelyat ama yıned ekorkuyorum

burun amelyatı sınus ve konka işte burun etlerım alınck uzun zmandr burundan nefes alamıyorum rahtlayacm ınsallahhh

evet abim de olmuştu kısa ve basit bir ameliyat.

merak etme korkma da ne olduğunu anlamıyorsun bile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…