- 14 Ocak 2011
- 6.437
- 1.066
- 248
bazen böyle maça gidiyor bende hoooppp dışarı tek gezmekte keyifli oluyorr
nereye gidiyorsunuz bakalım. git oh ne güzel Ramazan geliyor bizim için tatil durmuş olacak :26::26:
güvendeysen no problem :)
eneze gidicez yazlık kiraladık.orda senelicez evliliğimizi
ben orda da tutmaya çalışıcam orucumu, mecbur bizim ya kırkpınar sonrası izinleri böyle ayarlamışlar:26::26:
sıkıntı yok canım Rahatımdır evlenmeden önce de böyle deli dana gibi geziyordum
kısmet canm tutabilirsen orada tutarsın belki daha serin olur oralarilk yılınıza da tatilde gireceksiniz ne güzel nice mutlu yıllara size de
selam hanımlar mutlu günler
ayy alemsin
tşk ederim canım hediye alamıcam ama küçük notlar yazıp öyle bir sürpriz yapim diyorum şaşırsın
selam mandiş
aslm yutiz sınav nasıldı
günaydınnn
ne sıkıcı bıgün yahuu
sipid resımler facede cnm bakabılınnn
ayy alemsin
tşk ederim canım hediye alamıcam ama küçük notlar yazıp öyle bir sürpriz yapim diyorum şaşırsın
[/COLOR][/B]
olsun bu sene başbaşa tatilde geçirin seneye hediyeli geçirirsiniz daha çok uzun yıllar var
çok çok iyi geçmedi,kimi bölümü kolaydı kimisi çok zordu..daha sorulara da bakamadım nasıl gelicek netlerim hiç bir fikrim yok umarım bana yeticek bir puan alabilirim
hello kızlarr nasılsınızz?
kımler var kımler yok bakalı yrn amelyt olcamm nasıpsee
:):)gıremeyebılırmm yrndn sonra gercı telfondnbakarm ama ztn kımsecıkler yok bura
geçmiş olsun resimleri görmüşsün sonunda
iyileş hemen gel fazla izin alma yatma
yaaa saol ama demem olee hehe yatmak ıstyrm bolbol ama 10 gun bıle gozleırne batyrr cocuk uzntudn aglıck butun işler bana kaldıı telfon bak cay demleee bılme neee
delı yaaa ztn cay ısınıı ortk yapıyordukkk yanı bana yapstrmstı erkk dıye oh olsn bı 10 gun daha rapor alcam ama nolck bılmem :)
resmlerı gordum ama sımdıde bocukk fece ye eklemıss te allam gercı bocugude eklemstm feceden dur bakm nıye kabul etmemss
oh ne iyi gelir he havadan yıllık izinden kesilmeyen bir 10 gün iyice tadını çıkart canım vallahi doya doya yat dinlen bak özendim he şimdik. ne ameliyatı bende oluyum.
kız ole deme bast bır amelyat ama yıned ekorkuyorum
burun amelyatı sınus ve konka işte burun etlerım alınck uzun zmandr burundan nefes alamıyorum rahtlayacm ınsallahhh
evet abim de olmuştu kısa ve basit bir ameliyat.
merak etme korkma da ne olduğunu anlamıyorsun bile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?