Kokoşş Hatunlar Kulübü

Kuzum miraya çorba getirtcek yer arıyordum netten
Şu miraya söle o görmedi beni sen gördün annemmm anlatt ona benii çatlasııınnn

niye ben görmedim nann seni göster nan kendini aç çabuk açıl saçıll...

Burcu nası hazal güzelmi gideri varmı kızzzz şişman mı benim gibi kurumu???

dalga geçme nannnnnnnnnnnnn yazı bizeeeeeeeeeeee

İzlemiştim onuda en son birtane daha izlemiştim zombili ama adını unuttum dünyada sadece 4 5 kişi kalıyo zombilewrle mucadele ediyorlar filan güzel oluyorlar..
Görürsem onlar bana dokunmadan ben ölürüm heralde zaten

Kuruyum ben kıssss zayıfım sen gibimmm

34 bedendin dimi sende ben gibi güzelsin ozman çubuk krakersin ben gibi.... bende görcem çabukkkkkkkkkkkkkk
Sen ne giydin kıss bugün

ayy ben çok kokoşum bugün yükseeeeeeeeeeeeeekkk topuklu kahveli kremli keten akkabı siyah pantolon dar üstüne dantelli kahveli bluzzz fiyongu var yanda..üstüne kahve hırka takı takmadım gözümede sürme çektim simyahhhhhhhhhhhhh

selammm alissss nbrsin yafrummmm ne giydin kızz yeni işyerindee??

üffff hiç güzel diildi bugünüüm gittim bekledim ve geri döndüm çok yoğunlarmış yarın gelcekmiş miş miş immm

siyah kumaş altına siyah sopuklu, üstümde gri yarasa kol önü pırıltılı bi bluz vardı.ama cnm bi baktım da sadece klasik giyinen yok kot falan da serbestttt tam benlikkkkk

sen nasılsın anlaşılan mink topuklu bulma telaşındasın aslında az topuklu ayakkabı pek yok yaa şöle 4-5 cm falan var sanırım en az. bi de dolgu topuk gibi olanlar var

Eee bende görmedim seni sende koyy bakemmmm

bulamıycam zaten bizim 5MM baktım yoktu hepsi 5 cm...özdileğe gitcem çıkışta...güzel özenmişsin olsun sen yenisin daha biraz klasik giyy kot giyenler arada kaytaranlar diye bilyorum burdada bazen yapanlar var...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…