Kuzum miraya çorba getirtcek yer arıyordum netten
Şu miraya söle o görmedi beni sen gördün annemmm anlatt ona benii çatlasııınnn
Eşimde öyle yaa hayırrr diye bagırıyo sonra koşarken ses çıkarır gibi sesler çıkarıyo nefes alışları hızlanıyo
Bende heyecanla bekliyorum sonra skinleşince uyandırıp soruruyorum yakaladımı diye
O da yok yakalayamadı elimle ittim kısa boylu çirkin adamdı diyo ama hala uyuyo cevap verirken
Bern baya makaraya sarıyorum..
niye ben görmedim nann seni göster nan kendini aç çabuk açıl saçıll...
Burcu nası hazal güzelmi gideri varmı kızzzz şişman mı benim gibi kurumu???
hazalcugummm sesın cıkmıyor yavrummmmm
Zombilerin ölümleri farklı değilll hepsinde sadece kafasından vurduğunda ölüyor bütün izlediğim zombiler o şekilde ölüyor kafasından vurmazsan ölmez sana gelmeye devam ederrrr tabana kuvvet kaçarsın artıkınYada the walking dead'de farklı bir şey yapmışlardı zombilerin rarasından geçmeleri gerekiyordu zombiler hep leş kokuyorlar üzerleri kan oluyor bunlarda her yerlerine leş kokmak için kan falan sürdüler et parçaları koydular geçtiler zombiler farketmedi ama tabee yağmur yağınca bütün planları mahvolmuştu yağmura yakalanmamak lasımmm
selammmmm
selammm alissss nbrsin yafrummmm ne giydin kızz yeni işyerindee??
kızlar bende kuruyum hiç kilo alamam
Bende süslüleri seviyorum canım ama yoktu başka hepsi çok yüksek topukluydu malesef şansına küssss yoksa biliyorsun benden kaçmassss
topuğu az olan süsü bol olan bidene bulcam...
bende öyleydim 25den sonra göreceksin kuruluğu :)
Kuruyum ben kıssss zayıfım sen gibimmm
Sen ne giydin kıss bugün
canımcım ben 25 geçeli çokkkkk oldu iki doğum yaptım kızlar büyüdü
Babet| Gelinlik Babetleri | Ayakkab Sat | Bayan Ayakkab, izme, Babet , Orjinal Ayakkablar, Tm Markalar Spot Fiyatlara, Online Ayakkab Sat Maazas ne aradığını bilmiyorum ama belki fikir verir.
selammm alissss nbrsin yafrummmm ne giydin kızz yeni işyerindee??
34 bedendin dimi sende ben gibi güzelsin ozman çubuk krakersin ben gibi....bende görcem çabukkkkkkkkkkkkkk
ayy ben çok kokoşum bugün yükseeeeeeeeeeeeeekkk topuklu kahveli kremli keten akkabı siyah pantolon dar üstüne dantelli kahveli bluzzz fiyongu var yanda..üstüne kahve hırka takı takmadım gözümede sürme çektim simyahhhhhhhhhhhhh
üffff hiç güzel diildi bugünüüm gittim bekledim ve geri döndüm çok yoğunlarmış yarın gelcekmiş miş miş immm
siyah kumaş altına siyah sopuklu, üstümde gri yarasa kol önü pırıltılı bi bluz vardı.ama cnm bi baktım da sadece klasik giyinen yok kot falan da serbestttttam benlikkkkk
sen nasılsın anlaşılan mink topuklu bulma telaşındasınaslında az topuklu ayakkabı pek yok yaa şöle 4-5 cm falan var sanırım en az. bi de dolgu topuk gibi olanlar var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?