Kokoşş Hatunlar Kulübü

hevuk bebgım cok saol ALLAH herkese nasıp etsın İNŞALLAHHHHH bebk sağlıklı hayırlı

bu arada cok uzuldıum nannnn gebertecem bunları haaaa ben sıze zamnında buüllklerını keslım dıyordummmm

Ya Burcum büllüklei olmasada yine yapar bunlar.Totosunu kesicem onun ben.

Ya canım öyle ben onca kahrını çektim.Kadınlar cefakar o o haliyle bide bunu yaptı.
Seviyorum die peşimde dolanıyordu evet ama sevdiğine inanmıyorum artık.
Ona göre bi boşluktu(neyin boşluğuysa herzaman yanında oldum anneme bile 4 ayda bir gidiyordum 20dakikalık mesafe)
Bana göre aldatma asla afetmiyceğim bişey ama yinede haline acıdım döndüm beli kırık
Yanlız başına kaldı arkadaşları can ciğer olanlar bile dönme haketti dedi ama işte yinede döndüm.
Bide yoklugumda şiirler yazmış buraya yazarım ismimle bide üniteye resimlerimi dizmiş heryerine bakıp bakıp ağlamış.
Çocuk gibiler ya Allah akıl versin ne diyim.

Zaten hayat benim için hep zorlu yolları seçiyo
Zor evet bilemiyorum günlerce düşündüm ama çıkar yol blamadım
Şimdi iş bakıyorum kendime
Aileme dönmek istemiyorum orda kalamam ama yanlızda bırakmazlar karışırlar
Yani hala düşünüyorum bişeler şuan çok pişman yaptıklarından.
Ama ben sakin bir tavırla sormam ragmen yalanladı bide yalan var işte ondanda nefret ediyorum hiç bir sözüne güvenmiyorum.
Bakalım yol beni nereye sürükler Ya şu vicdanımı kaldırıp tsam bi kenara karar vermek çok kolay olurdu ama yapamıyorum.

1 AY YOKLUĞUMDA YAZMIŞ KIZLAR.

Gökyüzü kadar genişmidir yüreğim.
Ürkek uçan bir serçe kadar çaresizmi?
Layık oldugum nedir bilemedim.
Anladımki susmam kendimi cezalındırmakmış.
Yanlızlığı,sensizliği,çaresizliği ve ağlamayı yaşamakmış.

Gözlerimde yaş gönlümde koca bi hüzün var bu aralar.
Üzerimdeki ağırlık kımıldatmıyor elimi,kolumu.
Müdahale edemiyorum geçen zaman ve olaylara.
Sonunu bile bile gidiyorum, yanlızlığın götürdüğü yere.
Yardım et yardım et diyecek kadar bile mecalim yok.
Gel sevgili gel ayağa kaldır diyecek cesaretim yok.
Koca bir sesiliği yarar hıçkırıklarım.
Islanır yastığım ıslanır acı ve kederle.

Bunuda yazmış çünki gittiğimde çaba harcamadı dönmem için
Aradı tellere çıkmadım sonra oda vazgeçti.
Sonra başkalarından medet umdu hep milleti aramış yardım edin die
Bende çok üzüldüm bu duruma kaza yapmıştı ve çalışmaya başlamış evde yemek yemiyormuş günlerce aç beklemiş.
Ve kızlar kesin boşanıcam kararıma vicdanım engel oldu.Gelsin konuşalım dedim gecenin 4'e kadar sokakta beklmiş gelmeye cesaret edememiş ben
Aradım annemden gel konuşalım die geldi ve 5 te döndük eve.
Uf aklım başka kalbim başka vicdanım başka .

evt cnm eskı işi
arada görüşmek daha ıyı olur özleşırık az
akşamgelmıom ank gıdıom dedı baktım geldısevındımama bugun gelemez sanırım ve en cok pazar sınavım var yalnızım bıde ona üzülüyom ama olsun
geçersem en güzel hedıye olcek bıze
annaaa hayırlı olsun bebm yaaaaaa

ben demıstım o iş olmıcak dıyeeeee bocuk duymasınnnnnn ahahaha

oldu ama yollamadım cnm
kımseden bişi bekledığım yok
herkese dıycemı dedımsalla Rabbım bıze yardım etsın sağlıklı olalım gerısını zaten salladım ben
hıı ara ara yani haftanın bazı günleri anladım canım.
hayırlısı hakkınızda
sayım felan işi mi bu acaba?

yk cnm iş süreklı ama arada ıst olcek
yok sayım işi değil

hevuk cok zor bı durum kımse başına gelmeden bılemez
boşan demek yuva yıkmak cok kolay
onunla yaşayacak olan sensın sonucta
ama kötü olan azda olsa olan güvenın artık yok
cok zor gercekten cokkkk

Allah kuluna kaldıramayacağı yükü asla vermezmiş. buna her zaman inandım canım.
demek ki senin yükün de buymuş.. güzel şeyler düşün en iyisini yapmışşsın 1 şans daha vermişsin..
şimdi ölç tart biç bakalım neler oluyor , değişim var mı yok mu ?
hakkınızda hayırlısı olsun baksana yokluğun da şiirler bile yazmış olumlu düşünelim inanıyorum ki seni kendine yeniden aşık edecek :123:

çok sevindim aman çalışssın da azcuk yalnız olun gözünü seviyim.
tek gidersin ne olcek sınava

hayırlısı olsun bocukummm beeeeee boşver kısmet ıslerı bu ıslerrr işsiz güçsüz kalmasındaaa

ne kotu dımı aklın baska kalbın baska sey dıyor bı yanında gurur bır yanında vıcdan AFFETMEK erdem dır kımı zaman ınan ınsan basına glemyınce anlamıyor ALLAH kımsenın basına vermesın tabı o ayrı ama yasmadan ahkam kesenlerden olmak ıstemıyorum.Tbıkı unutmayacaksın bunu ne yazıkk kı aklının bır koseınde kalacak hepp kımı zman sebesız kavgalra neden olacak bu aklının bır kosesınde kalan sey.Şimdi o aklı sıra elınden gelenı yaptıgını sanacak unutturmak ıcın ama bunu unuturmak ıcın elinden hıc bırsey gelmez mağlesef.sen sans vermeyı tercıh ettın bence buyıklugnu gosterdın bır dne derım ben ama vıcdanın kendıne olan saygını azalttıgını hıssetgınde beynının sesını dınlersın o vakıt.

yaaa en cok kızdıgım seyde ne bılıyormusunuz bu modren zamanların ıhanetı internet msn facee de takılan ve yakalanan erkeklerın yuzde doksanı sanal kısıye ılanı ask muhabbetlerı yapıp sırnasırlar yaklanıncada "aramızda bırsey gecmedıkı sadece yazıstık" dıyıp ozur dılerler bu erkekler hep bı tensel temas oldugunda ıhanet ettıklerını sanarlar kus beyınlılıer .halbukı bız kadınların canını en cok duygusal yaklasımlar yakar. bız onların bedenını değil, kalbını paylaşmaktan korkarız ama onların aklı baska yerde yaa bunu bır turlu anlamazlar!!!

hayırlısı olsun bocukummm beeeeee boşver kısmet ıslerı bu ıslerrr işsiz güçsüz kalmasındaaa

büllükçü h geldınnaber cnmmmm

kımseler yok hepsı hayursuz bu garularınnn yaa

sağol cnm iş olsunda kımseye medet ummadan şükür

bu arada dıreksıon sınavındanda gectım ehlıyetı kazandımmm

eferın nan bocukkk tebrık edıyom senı haaaaaa bend eyazılacammm ehlıyet kursuna annem yazıldııı bıleeee nannaaa

eferın nan bocukkk tebrık edıyom senı haaaaaa bend eyazılacammm ehlıyet kursuna annem yazıldııı bıleeee nannaaa

mersı bacumm
bende kendımı tebrık edıommmhee hıc cesaretım yokken en cesaretlı ben cıktımmmannen alıosa sende al lenn utan kendınden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…