Kokoşum ve artık evliyim :123:
Hevuk yakaladım seni
hevuk bebgım cok saol ALLAH herkese nasıp etsın İNŞALLAHHHHH bebk sağlıklı hayırlı
bu arada cok uzuldıum nannnn gebertecem bunları haaaa ben sıze zamnında buüllklerını keslım dıyordummmm
hatırlıyorum canım kaza olayını, o dönem "helal olsun kıza" diye nekadar takdir etmiştim seni.
Eşin buna rağmenya ne olursa olsun, okadar evde seviyorum ediyorum diyen sarılan, öpen erkek nasıl yapar böyle bir şey..
birde sonra "ben seni aldatmadım ki" ye bağlıyolar onlara göre sadece cinsel birliktelik aldatmak
eden kendine eder, bundan sonra istesen de o eski hevuk olamazsın, bunun faturası da ona kesilecek..
takipte ol sen yine, inş bir daha yanılmaz.. çok sinir oldum yaaa
haklısın babana bile güvenmeyecekmişsin bu devirde. kimin nerede sırtından vuracağı belli olmuyor..
sende onca eşine bak eşin kaza geçirince sana maşallah ne güzel bakıyor eşine falan dedim. Allah kuvvet versin diyordum.
sonra bi anda boşanmak istiyorum dediğinde de inan şok oldum. yok ya bu kız yalnış anlattı falan dedim inanmadım. sizi bol aşkla geçiniyor falan sanıyordum...
bundan sonra eşin ağzı ile kuş tutsa yaranamaz.. peki ne yapacaksın bunun geleceği de var. ne biiyim bi çocuk mocuk olsa.. daha zorlaşacak hayat ve hiç güvenmediğin bir eş. :44:
Hayat senin için çok daha zor olabilir inşallah canım herşey düzelir
Bide utanmadan sana ablan için teselli vermiş. ne denir bilmiyorum .. kafasını gözünü kırasım var
hımmmm eski işine döndü şimdilik süpermiş çok sevindim.. daha iyisini bulana kadar çalışşsın canım benim
bu arada yine bakar daha önceden de böyleydiniz zaten arada görüşme zamanı yaratılıyor
annaaa hayırlı olsun bebm yaaaaaa
ben demıstım o iş olmıcak dıyeeeee bocuk duymasınnnnnn ahahaha
hıı ara ara yani haftanın bazı günleri anladım canım.
hayırlısı hakkınızda
sayım felan işi mi bu acaba?
hoşgeldin 1 aylık evlisin sanırım. birlikte nice aşk dolu yıllara..
Zaten hayat benim için hep zorlu yolları seçiyo
Zor evet bilemiyorum günlerce düşündüm ama çıkar yol blamadım
Şimdi iş bakıyorum kendime
Aileme dönmek istemiyorum orda kalamam ama yanlızda bırakmazlar karışırlar
Yani hala düşünüyorum bişeler şuan çok pişman yaptıklarından.
Ama ben sakin bir tavırla sormam ragmen yalanladı bide yalan var işte ondanda nefret ediyorum hiç bir sözüne güvenmiyorum.
Bakalım yol beni nereye sürüklerYa şu vicdanımı kaldırıp tsam bi kenara karar vermek çok kolay olurdu ama yapamıyorum.
evt cnm eskı işi
arada görüşmek daha ıyı olur özleşırık az
akşamgelmıom ank gıdıom dedı baktım geldısevındımama bugun gelemez sanırım ve en cok pazar sınavım var yalnızım bıde ona üzülüyom ama olsun
geçersem en güzel hedıye olcek bıze:
Hoşbuldumhenüz 1 ay bile olmadı 27 günlük evliyim. Amin Allah herkesin mutluluğunu daim etsin Sizinde yeni sanırım siz de hep mutlu olun
zatenn 59 olmuşum yine burcuuu, kilo vermeliyim acil.. 55-56 ile hamiş kalsam süper olurr
Ya Burcum büllüklei olmasada yine yapar bunlar.Totosunu kesicem onun ben.
evt cnm eskı işi
arada görüşmek daha ıyı olur özleşırık az
akşamgelmıom ank gıdıom dedı baktım geldısevındımama bugun gelemez sanırım ve en cok pazar sınavım var yalnızım bıde ona üzülüyom ama olsun
geçersem en güzel hedıye olcek bıze
oldu ama yollamadım cnm
kımseden bişi bekledığım yok
herkese dıycemı dedımsalla Rabbım bıze yardım etsın sağlıklı olalım gerısını zaten salladım ben
yk cnm iş süreklı ama arada ıst olcek
yok sayım işi değil
hevuk cok zor bı durum kımse başına gelmeden bılemez
boşan demek yuva yıkmak cok kolay
onunla yaşayacak olan sensın sonucta
ama kötü olan azda olsa olan güvenın artık yok
cok zor gercekten cokkkk
1 AY YOKLUĞUMDA YAZMIŞ KIZLAR.
Gökyüzü kadar genişmidir yüreğim.
Ürkek uçan bir serçe kadar çaresizmi?
Layık oldugum nedir bilemedim.
Anladımki susmam kendimi cezalındırmakmış.
Yanlızlığı,sensizliği,çaresizliği ve ağlamayı yaşamakmış.
Gözlerimde yaş gönlümde koca bi hüzün var bu aralar.
Üzerimdeki ağırlık kımıldatmıyor elimi,kolumu.
Müdahale edemiyorum geçen zaman ve olaylara.
Sonunu bile bile gidiyorum, yanlızlığın götürdüğü yere.
Yardım et yardım et diyecek kadar bile mecalim yok.
Gel sevgili gel ayağa kaldır diyecek cesaretim yok.
Koca bir sesiliği yarar hıçkırıklarım.
Islanır yastığım ıslanır acı ve kederle.
Bunuda yazmış çünki gittiğimde çaba harcamadı dönmem için
Aradı tellere çıkmadım sonra oda vazgeçti.
Sonra başkalarından medet umdu hep milleti aramış yardım edin die
Bende çok üzüldüm bu duruma kaza yapmıştı ve çalışmaya başlamış evde yemek yemiyormuş günlerce aç beklemiş.
Ve kızlar kesin boşanıcam kararıma vicdanım engel oldu.Gelsin konuşalım dedim gecenin 4'e kadar sokakta beklmiş gelmeye cesaret edememiş ben
Aradım annemden gel konuşalım die geldi ve 5 te döndük eve.
Uf aklım başka kalbim başka vicdanım başka .
hayırlısı olsun bocukummm beeeeee boşver kısmet ıslerı bu ıslerrr işsiz güçsüz kalmasındaaa
büllükçü h geldınnaber cnmmmm
kımseler yok hepsı hayursuz bu garularınnn yaa
sağol cnm iş olsunda kımseye medet ummadan şükür
bu arada dıreksıon sınavındanda gectım ehlıyetı kazandımmm
eferın nan bocukkk tebrık edıyom senı haaaaaa bend eyazılacammm ehlıyet kursuna annem yazıldııı bıleeee nannaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?