- 11 Mart 2008
- 56.597
- 4.466
- 873
spedyyy bebgım bende senı osledım herkesı osledımmm
tuğba esma böcük alyammm nektar spedyyy doguran hatunlarrıııı herkesı osledımmm bu arada bı kaçak daha var o nerdekı yaaa haber varmı hıccccc melodıden bahsedıyorum goren varmı
ben doğurmadım ama en çok beni özledin sanırım ismimi 2 kz yazmışşsınsweedy ile speedy karışıyopr
melodi yavrum int yokmuş ama gelecekmiş en son öyle duydum
ben doğurmadım ama en çok beni özledin sanırım ismimi 2 kz yazmışşsınsweedy ile speedy karışıyopr
melodi yavrum int yokmuş ama gelecekmiş en son öyle duydum
haaa doguranlarıı tek tek yazmıyım dıye ole yazdım kusummmm
ahahha evet swedy yazacaktımmmmm hıımmm bayagdır gormuyorum
biliyorum canım.. doğurmuş kadar oldum
dr gittin mi gebelik öncesi ,
kıs dun dıdım yaaaa kontrol oldum temız cıktı dıyeeee ahahahahaha smaer testııı ama ılac sonrası kontrole gel dedı ama haftay gıderım bıde sağ tupte az bısey genısleme var dedı korktum yaaa baska bı aradasıma daha sordum doktor oda dedı takma kafna bartıyorlarrr esımde baskı yapıyor benısss dıye bu aralar bılmıyorum ya korkuyom nan ben
bitmedi mi ilacın daha..aksatma git işte gerekirse her gün git bi görün
sen zaten benı bıdaha yollıycan haaa kararlısınnnn ılaclar bıttııı ya adet gor temızlen gel dedı gordum temızlendımm ammaaa haftaya gıderım yaaaa İNŞALLAH
canlarimmm cigerlerim yeni isim cok yogn netim ypk pcde cunku ana pcdeyim
virus falan olmadin diye bu makinanin nete baglanmadi yasak zor sartlar altinda yaziorum cepten...
hepinixi cpk ozledim brck dogurmudss sefindmmm nekkkk
bebek yapiormusss cok mutku oldumm..
bocukummm... nadilsin ehliyet nasil gidiyorr..
gunesimle gorusuyorum zaten... hepinizi cok optmmm
böcüklaaaa sen nıye benle konusmyon haaaa gecen de geldım bı slm bıle vermedın haın garuuuuuuuuuuuuuuu
yok len ne taşınması gezcekk dolaşck işi bu:)
sipidim kocenden dolayı sen bılın o iş aramışlar gerı gıttı bakalım hayrlısı asgarı ucret ama napak bunada şükür ssk var yemek var gezcekte
az görüşcez tabı bu arada
bugun bıde edırne yapcak öleebende bekar takılcamm
manyakk garu nerdesın sen
knt alcam ararım senı bugun olmadı msj okk
yazılıyı gectım yuksek puanlarla pazarda sınavım var
ınan cok yoğunum cnm 2de cıkıp dıreksıon dersıne gıdıyorum işlerı halletmem lazım şuandada cıkmam lazım
ınş haftaya daha sık gelcemm
öptummmmm
kocem işe başladı bugun çanakkalede akşam yalnızdım böle olck zor olcek ama napakk
byy
hevukkkk
anam böcük katara gitmiyomuydu senin koca? :26:
çanakkale yeni bi mevzu galiba..
taşınacakmısınız oraya?
ne sıklıkta gelecek..
işi ne?
bişe yazmış kaçmışsın he
hıı ara ara yani haftanın bazı günleri anladım canım.yok len ne taşınması gezcekk dolaşck işi bu:)
sipidim kocenden dolayı sen bılın o iş aramışlar gerı gıttı bakalım hayrlısı asgarı ucret ama napak bunada şükür ssk var yemek var gezcekte
az görüşcez tabı bu arada
bugun bıde edırne yapcak öleebende bekar takılcamm
ben demıstım o iş olmıcak dıyeeeee bocuk duymasınnnnnn ahahaha
zatenn 59 olmuşum yine burcuuu, kilo vermeliyim acil.. 55-56 ile hamiş kalsam süper olurrkızlarrr napyorsunuz
nektarımm bı elinde kurabıye bı elinde meyva suyu habıre yıyonnn hamısss oluncada bole yemeye devam edersn şişersin haaaaaaaaaaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?