Kokoşş Hatunlar Kulübü

Canım vala kimseye çokta güvenmemek lazım.
Ben konu olunca kimseye güvenmem eşimde yapabilir birgün diyordum ama içimden asla yapmaz diyordum.
Ama yaptı sana faceden mesaj yollamıştım hatırlıyomusun?
Kendine msn açmış yeni onu buldum msn patlatmayı biliyomusun die sorucaktım. bu sadece yakaladığımdır belkide başka birileride olmuştur
Ama sen bence belli etmede temkinlide olunmalı.
Bide şunuda anlatım biz eşimle eniştemi yakaladık bir kızla sarmaş dolaş
Bir restourantta aradım eniştemi kapının önünden nerdesin die arabamın lastiği patlamıştı tamircideyim dedi ya bende tamircinin önündeyim
Bi gelsene dedim.
Geldi falan filan işte bişey söyleyemedim ablamada diyemedim.
O zaman eşim yolda giderken ablan çok cefakar bir kadın enişten nasıl yapr ellerim titriyor sinirden araba kullanmıyorum die 1 saat bekledi gözleri doldu ağlamaklı oldu
Sonra dana aynı şeyi kendi yaptı.

hatırlıyorum canım kaza olayını, o dönem "helal olsun kıza" diye nekadar takdir etmiştim seni.
Eşin buna rağmen ya ne olursa olsun, okadar evde seviyorum ediyorum diyen sarılan, öpen erkek nasıl yapar böyle bir şey..
birde sonra "ben seni aldatmadım ki" ye bağlıyolar onlara göre sadece cinsel birliktelik aldatmak
eden kendine eder, bundan sonra istesen de o eski hevuk olamazsın, bunun faturası da ona kesilecek..
takipte ol sen yine, inş bir daha yanılmaz.. çok sinir oldum yaaa

Şimdi alında sürekli laf vurmam gerekirken onu daha çok kahrediyorum çok ii davranarak sevdiği yemekelri yaparak.
Yapmıycagımı düşündüğü şeyleri yaparak psikolojisini bozuyorum.
Kolay kolay acısı çıkmaz bunun elimden çekeceği var yavaş yavaş tüketicem onu
O beni bitirdi yanına kar kalmıycak

çok üzüldüm... Rabbim bir daha yaşatmasın... inan ki diyecek hiç bir şey bulamıyorum...

bu arada herkese selam kısçeler...
hepinizi öpüyorum...

haklısın babana bile güvenmeyecekmişsin bu devirde. kimin nerede sırtından vuracağı belli olmuyor..
sende onca eşine bak eşin kaza geçirince sana maşallah ne güzel bakıyor eşine falan dedim. Allah kuvvet versin diyordum.
sonra bi anda boşanmak istiyorum dediğinde de inan şok oldum. yok ya bu kız yalnış anlattı falan dedim inanmadım. sizi bol aşkla geçiniyor falan sanıyordum...
bundan sonra eşin ağzı ile kuş tutsa yaranamaz.. peki ne yapacaksın bunun geleceği de var. ne biiyim bi çocuk mocuk olsa.. daha zorlaşacak hayat ve hiç güvenmediğin bir eş. :44:
Hayat senin için çok daha zor olabilir inşallah canım herşey düzelir

Bide utanmadan sana ablan için teselli vermiş. ne denir bilmiyorum .. kafasını gözünü kırasım var

neylerine güveniyolar anlamıyorum ki hepsinin köküne kibrit suyu

hevuk yaaa :26: :26: :26:
önce kokiş, sonra senn
nassıl korkuyorum, nassıl paranoyak oluyorum duydukça böyle olayları
ya bu erkeklerin amacı ne yaa???
heyecan mı deniyor bu aradıkları şeyin adına..!!

slm kızlar nasılsızn bugn ztn huzrsuz uynamstm yazılrını okuyunca daha bır mutsuz oldum cok uzuldum hevukcm yazını okuyunca sasrdm sonra yanlsmı hatrlıyorm hevukun kocaıs kaza gecırmsıtı o ona nasıl bakmkstı dedımmkıı yanls hatrlamadıgımı anladım . cok uzldum ama sogukkanlılıgınla olaya bakıs acın hosuma gıttı en azndn send eona bır seklde acı cektrceksn yanııı durusnla gucunu gosterıyorsun bır sekılde ıste bız napcaz baksana guvensek bır drt guvenmesek bır dert korkuyrm bend eboyle seylerı duydukca.allah yardımcın olsn bır daha yasamazsn ıns boyle seylerı esınde zaten pişman olmstrrr bı anlık boslugu sanrm sadece yazısrk aldatmaysa

hevuk bebgım cok saol ALLAH herkese nasıp etsın İNŞALLAHHHHH bebk sağlıklı hayırlı

bu arada cok uzuldıum nannnn gebertecem bunları haaaa ben sıze zamnında buüllklerını keslım dıyordummmm

maşallah imrendimmmm

evet canımmmm ama hep aklımdasın bugün görüşürüz de eski günleri yaad ederiz

spedyyy bebgım bende senı osledım herkesı osledımmm

tuğba esma böcük alyammm nektar spedyyy doguran hatunlarrıııı herkesı osledımmm bu arada bı kaçak daha var o nerdekı yaaa haber varmı hıccccc melodıden bahsedıyorum goren varmı

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…