- 5 Ocak 2008
- 68.593
- 17
- 308
korunma hatsafha da ama yine de belli olmaz. ne biliyim işte
Allah korusun öncelikle tabiki de kaderimiz de varsa napak ?
o zaman korkma cnm
hemende bebe olmuoo zaten şans bırazda:)
he atacak değilizz ayy nasıl süper olur yaaaama demı
belli olmaz kimler nasıl korunduğu halde hamile kalıyor
ben korunmuyorum bilegününe denk gelir falan diye korkuyorum
Merhabaa kızlarrr. Napıyosunuzz ?? Benn Saçlarıma maşa yaptım. Güzellce bir makyaj yaptımm. Kokularımı sürdümmm. cicili bicilide giyindimmm
günaydın sipidimmm
garu kalkmış zabanan bıde süslenmış
ahhh ahh nsıl uykum var bugun konuşamadıkça ptronla uyyamıom yaa
bıraz uysam ne ıyı olurdu
valla naan ben de normalde saçımı toplar çıkarım bu sabah bende süslendim
sabah kalktım saçımı açtım arada hatta yılda 1 kullandığım düzleştirici ile düzelttim
makkaj yaptım :103::103: bi güzel akşam dayıma gideceğiz bugün de
yine akşam olsun diye bekleyeceğim hiç çalışasım da yok
5 haftalık görünüyo ama benim hesaplamalarıma göre 3.5 haftalık..5 haftalık gözüküyor ama normalde bu hafta da görülür gibi geliyor
ama gözükmez diyorlarsa hamile olanlar daha iyi bilir bekle boşa alttan muayene olma
biz de hemen olmuyo diyoduko zaman korkma cnm
hemende bebe olmuoo zaten şans bırazda:)
he atacak değilizz ayy nasıl süper olur yaaaama demı
ah ah meloş olsa da pinti diye çatsa sana şimdiivalla benım hıc onlara halim olmazsabah zor kalkmıyorum ama yeterınce erken kalkıyorum kahvaltı falan ancak
süslenmek aklıma gelmez
kıtap okurum ama
bende düzleştırıcı aldım ama cok uzun saçlarım kollarım cok ağrıoo kocem yapıyoo arada ama en ıyısı 5 tl ver kuaföre gt derım
elektrık faturamda 45 tl gelmıştı alt tarafı 2 kez yaptımşok oldum bu ay hıc yapmadım 30 tl geldı
valla benım hıc onlara halim olmazsabah zor kalkmıyorum ama yeterınce erken kalkıyorum kahvaltı falan ancak
süslenmek aklıma gelmez
kıtap okurum ama
bende düzleştırıcı aldım ama cok uzun saçlarım kollarım cok ağrıoo kocem yapıyoo arada ama en ıyısı 5 tl ver kuaföre gt derım
elektrık faturamda 45 tl gelmıştı alt tarafı 2 kez yaptımşok oldum bu ay hıc yapmadım 30 tl geldı
5 haftalık görünüyo ama benim hesaplamalarıma göre 3.5 haftalık..
zaten alttan baktırmicam ki, ultrasonda baksın
biz de hemen olmuyo diyodukhemen de oluverdi walla
ah ah meloş olsa da pinti diye çatsa sana şimdii
8 de kalktım bende erken kalkamam süslenmek için zor yani ancak önemli bir toplantı olacak ancak o zaman kalkarım..
30 dk hem giyindim hem süslendim hem de kahvaltı yaptık.
düzleştirici mi alalı 3 sene olmuştur saçlarım şuanda kalçam da ama yapmama gerek kalmıyor çünkü prasa gibi saçım bu sabah heves ettim aldım bari yapıyım diye
dün yıkandım öyle yattım önlerini falan düzelttimiyi oldu artık bi 3 sene sonra yine kullanırım
ben bazen yine saçımın önü için maşa kullanıyorum ama faturaya çok etkilemiyor. bize kim gelse bana maşa da yaptırır çok etkisi olmuyor fatura da yaktığı güç az olabilir belki.
yengemin kuaföründen hacılamıştımo kesin düşük amperli almıştır Bizim burada sanırım fön 7 yada 10 TL ama çok şükür föne ihtiyacım yok.
düğünler de maşa yaptırıyorum maxımum 1 saat dayanıyor salona girdiğim de yine saçlarım düz
maşallah
nasıl yapıyon yarım saate ben kızartmaydı yumurtaydı oydu buydu meyve sık ancak hazrlarım ama 10 dk yaparımsonra ortalığı topla ben 1 saat önce uyanıyorum zaten
valla cnm ondan mı bılmem ama 45 geldı şok oldum makınalar arası fark vardır belkıdefırında kullandım ama doğru ütüde 2 günde bı edıommm
maşallah
nasıl yapıyon yarım saate ben kızartmaydı yumurtaydı oydu buydu meyve sık ancak hazrlarım ama 10 dk yaparımsonra ortalığı topla ben 1 saat önce uyanıyorum zaten
valla cnm ondan mı bılmem ama 45 geldı şok oldum makınalar arası fark vardır belkıdefırında kullandım ama doğru ütüde 2 günde bı edıommm
biz öyle khv yapmıyoruz. günde 2 gün normal kahvaltı 3 gün nesfit değişiyor. bu sabah normal kv yaptık kızartma falan yapmam ama ben sabah sabah uğraşamam bide kızartma kokusu ile işe gelemem ..
mutlaka olmadı yine dene farkı anlarsın..bende ütüyü hafta da 2 kez yapıyorum oda 3 saat sürüyor. belki de bana elektrikçiler acıdı. bu kıza yazık 3*4 saat ütü yapıyor diye az yazıyorlar
cıx hergun kızartma yapmıyorumbende değişiyoo
tost yumurta kızartma yada normal kahvaltılıklar şeklınde gıdıyor cnm kızartmada kokmuo:26:öle sadecede pattesten bahseıom bıde kıyafetlerımı kahvaltıdan sonra gıyyom zaten sorun olmuoo
kış gelsede portakal içsek taze taze
bılmıyomkı bıde fırınlar cok yakıyor yaaütüde benım cok uzun sürmez biriktrmıyorumya
kesın acıdılar cnmm:)
rahatsız etmiyor mu kızartma yediğiniz gün. patatesli yumurtayı severim. ama sabah sabah yapmaya üşenirim, salla ya nesfit neyine yetmiyor otursun yesin.
bana kalsa hiç yapmam kahvaltı daha erken kalkmam gerekse kalkmam herhaldesallarım. uyumanın gözünü seveyim zaten gecenin bir yarısı yatıyorum..
fırından olabilir belki.
yok cnm etmıyoo
öle vıcık vıcık yağ düşünme bıde bıber falan içinde cok tutuyoo yağı ama dondurulmuş pattes kızgın yağda cekmıyo içine:)
yok ben pazarları bıle uyanıyorum
7 ye kadar uysam öğlen kalkmış gıbı oluyorumama erken yatıyorum dün 11 de yattım mesela
ama sen 2 den bahseıyon
kesın fırından ütüden ketıldan falan rezıstanslı herşey cok yakıyor
2 gündür erken yatıyoruz 12 gibi falan. ama ne kadar daha sürer bilemiyorum alışmışız biz illa geç yatacağız.
haftasonları da alarm kurarım 10*11 gibi kalkarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?