- 11 Mart 2008
- 56.597
- 4.466
- 873
alıştıysan öle gıdr
bende 10 da gözler kapanmaya başlar:)dün kocem vardı ondan 11 de yattım bgun yolda olcek gene yalnızım
kuaföre gtcem maniküre
kesinlikle alışkanlık ya
ben haftasonu gittim kuaföre
Böcük doğuran kaçıyo dedin, meloş doğurmadan kayboldu yaa
hevuk naptı acaba?
esmoşum hepinize selam söyledi, whatsapptan yazdı
benımde bugngtmem lazım sadece manikür var ınş sıra yoktr
telefonla randevu al. olmuyor mu
telını almadım:)
sadece maniküre buraya gıdıyorum genelde musaıt oluo ama bazende cok kalablık oluo ınş kalabalık değildir
cok güzel manikür pedıkür yapıyo diğer işlerı tırttt
şansını dene eve çok mu uzak olmadı başka zamana telefon ile rand. alıp gidersin. bayram üstü artık iyice kalabalık olur
günaydın ama bi varsın bi yoksunkonuşamıyoruz
yeniden h.g.
Hoşbuldumm. Çoook teşekkürlerr ❤❤❤
ıyı eğlenceler dıyım sana cnmm cocuklar süperler yaaa
evım şahaneyı ızlıyorum halılın altından cıkolata cekmeceden ısırılmış poğaça heryerden kedı maması ve yemek takımlarının dolabından ayakkab cıktı
evllilik nasıl gidiyor ?
kesinlike tüm neşem yerime geliyor tam bir eşşek sıpası ya önce gelmiyor sonra maymun gibi tepemden inmiyor
çocuklu evde mi çıktı onlar ?
kesinlike tüm neşem yerime geliyor tam bir eşşek sıpası ya önce gelmiyor sonra maymun gibi tepemden inmiyor
çocuklu evde mi çıktı onlar ?
Evlilik sevdiğim adamın yanımda olmasıı,onunla birlikte vakit geçirmekk süperr bişey❤❤ Evinn temizliği,yemeği,çamaşırı bunlarla uğraşmak beni sinir ediyooama mecburumm bunu da biliyorumm:26: Böylee gidiyo iştee evlilik.
o kalplerı nasıl edıon hacı
onca yıldır üyeyım hala kalp edemım yaa
facede falanda varteknolojı özürlüyüm he
Evlilik sevdiğim adamın yanımda olmasıı,onunla birlikte vakit geçirmekk süperr bişey❤❤ Evinn temizliği,yemeği,çamaşırı bunlarla uğraşmak beni sinir ediyooama mecburumm bunu da biliyorumm:26: Böylee gidiyo iştee evlilik.
benımde yeeğnlerımı görünce gelıyoo anlıyorumsenı:)
naz edıo belkıde sana
evt 2 cocuklu evden cıktıamma pasaklıymış hee
DAHA nice güzel yıllara..
dur anacım daha yeni evlisin ve evdesn yat kalk çalışmadığına dua et diyim.
çalışmak ve sonra eve gidip yatana kadar yine çalışmak mikemmel bir duygu
evet nazlı hemde fena sonra da makak maymunu gibi devamlı bacağımdan yukarı tırmanıyor
kadın ne yapsın çocuklar canavar gibiyse ., şahsen çocukken öyleymişim de annem uğraşırken yorulurmuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?