Kokoşş Hatunlar Kulübü

Böcük doğuran kaçıyo dedin, meloş doğurmadan kayboldu yaa
hevuk naptı acaba?

esmoşum hepinize selam söyledi, whatsapptan yazdı

kesinlikle alışkanlık ya

ben haftasonu gittim kuaföre

benımde bugngtmem lazım sadece manikür var ınş sıra yoktr

Böcük doğuran kaçıyo dedin, meloş doğurmadan kayboldu yaa
hevuk naptı acaba?

esmoşum hepinize selam söyledi, whatsapptan yazdı

len onu ben sana dedım dedın yaa ben gene olurum dıye ondan:)meloş zaten kaçak doğurmasada

bılmımkı
gelmıyorda belkı annesınde falandır yada kocası yanındadır gıreıyordur
he bende faceden yazdım ona zıllı:)

telını almadım:)
sadece maniküre buraya gıdıyorum genelde musaıt oluo ama bazende cok kalablık oluo ınş kalabalık değildir
cok güzel manikür pedıkür yapıyo diğer işlerı tırttt

şansını dene eve çok mu uzak olmadı başka zamana telefon ile rand. alıp gidersin. bayram üstü artık iyice kalabalık olur

inş boş olur.

akşam dayıma gidicez çok özledim çocukları ya 2 kızı var 2. 2 yaşında diğeri büyük 13 yaşında

ıyı eğlenceler dıyım sana cnmm cocuklar süperler yaaa

evım şahaneyı ızlıyorum halılın altından cıkolata cekmeceden ısırılmış poğaça heryerden kedı maması ve yemek takımlarının dolabından ayakkab cıktı

Hoşbuldumm. Çoook teşekkürlerr ❤❤❤

evllilik nasıl gidiyor ?

kesinlike tüm neşem yerime geliyor tam bir eşşek sıpası ya önce gelmiyor sonra maymun gibi tepemden inmiyor

çocuklu evde mi çıktı onlar ?

evllilik nasıl gidiyor ?

kesinlike tüm neşem yerime geliyor tam bir eşşek sıpası ya önce gelmiyor sonra maymun gibi tepemden inmiyor

Evlilik sevdiğim adamın yanımda olmasıı,onunla birlikte vakit geçirmekk süperr bişey❤❤ Evinn temizliği,yemeği,çamaşırı bunlarla uğraşmak beni sinir ediyoo ama mecburumm bunu da biliyorumm:26: Böylee gidiyo iştee evlilik.

benımde yeeğnlerımı görünce gelıyoo anlıyorumsenı:)
naz edıo belkıde sana

evt 2 cocuklu evden cıktıamma pasaklıymış hee

o kalplerı nasıl edıon hacı
onca yıldır üyeyım hala kalp edemım yaa
facede falanda varteknolojı özürlüyüm he

Son düzenleme:

DAHA nice güzel yıllara..
dur anacım daha yeni evlisin ve evdesn yat kalk çalışmadığına dua et diyim.
çalışmak ve sonra eve gidip yatana kadar yine çalışmak mikemmel bir duygu

benımde yeeğnlerımı görünce gelıyoo anlıyorumsenı:)
naz edıo belkıde sana

evt 2 cocuklu evden cıktıamma pasaklıymış hee

evet nazlı hemde fena sonra da makak maymunu gibi devamlı bacağımdan yukarı tırmanıyor

kadın ne yapsın çocuklar canavar gibiyse ., şahsen çocukken öyleymişim de annem uğraşırken yorulurmuş

Evet Kesinlikle katılıyorum. Zaten hem işte çalışıp hemde evde gelip çalışan bayanlaraa hayranımm ❤ Müthiş Enerjileri varr ❤❤

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…