- 11 Mart 2008
- 56.597
- 4.466
- 873
Evet Kesinlikle katılıyorum. Zaten hem işte çalışıp hemde evde gelip çalışan bayanlaraa hayranımm ❤ Müthiş Enerjileri varr ❤❤
teşekkür ederimmütevazi olamıycağım ( şaka tabi )
cidden zor ya evde en azından istediğinde yat dinlen yorgun musun otur iş yapma işte öyle değli malesef eve gidince de aynı tempo devam
Allah Yardımcınızz olsunn ❤❤ Bu Aradaa Adana'nın neresindensin canımm ?? Çok Sevindim Adanalı Olmanaa
Antal. Köyündeyim. ama İst. yaşıyorum.
Hmm anladım. İstanbul nasıl ?? Tv 'de Gerçekten Çok Güzel Duruyoo ❤❤ Amaa İst yaşamak gerçekten Zor olsaa gerekk diye düşünüyoruumm.
DAHA nice güzel yıllara..
dur anacım daha yeni evlisin ve evdesn yat kalk çalışmadığına dua et diyim.
çalışmak ve sonra eve gidip yatana kadar yine çalışmak mikemmel bir duygu
evet nazlı hemde fena sonra da makak maymunu gibi devamlı bacağımdan yukarı tırmanıyor
kadın ne yapsın çocuklar canavar gibiyse ., şahsen çocukken öyleymişim de annem uğraşırken yorulurmuş
Tv, Film ne diyorlarsa kesinlikle zor yaşaması tutunması büyümesi çok zor bir yer alışana çok güzel ama başka yerden gelen için çok zor bir şehir
yerım onları ben cocukların hepsı melek ya
yok cnm cocuklar büyük kadın cocuklara bakmış bıde kedıye bakıo kedıyı görsen boğa güreşçısı gıbı kocasıda neler dıo kadının ardından:)
yok yok pasakllık bzıların içinde var
ayy sipidim senı görende süreklı iş edıon sancak yılda 4 kez tatıl kım edıo ctesı pazar tatıl ohh bıde gezmeler ohh kı ne ohh
ben olsam neyse
Bana da öyle geliyor. Evet Güzellik açısından Çok güzel Bir memlekettir ondan şüphem yok. Ama Yaşanması açısından Böyle büyük bir memlekett Ççook çook zordurrr.Pahalıdır diye düşünüyorum bide. Yemek konusundaa pahalı diyee biliyorum. :26::26:
O DAHA zor işte hem ev hem koca hem iş hem ev işi hemde gezmek. bunları yapıp bide gezmek çok daha zor
kadın rahat demek ki evde hayvan besleyince öyle olur düzgün bakmak lazım.
ona göre kazancı oluyor elbette ucuz yerleri de çok pahalı yerleri de var ama yine de değişmem ist. hiç bir yere
O DAHA zor işte hem ev hem koca hem iş hem ev işi hemde gezmek. bunları yapıp bide gezmek çok daha zor
kadın rahat demek ki evde hayvan besleyince öyle olur düzgün bakmak lazım.
ona göre kazancı oluyor elbette ucuz yerleri de çok pahalı yerleri de var ama yine de değişmem ist. hiç bir yere
maşşalh benmım arkadaşıma o zaman
çalışmak aslında cok güzel ama şartları değiştrmek lazım
Elbette sen şimdi alışmısındır da ❤ Mutlu,huzurluu Güzel Yıllar yaşarsın inş İst'da ❤❤
MESELA ŞÖYLE
hafta da 2 gün olabilir yada çalışma saatlerini değiştirelim saat 8 ile 12 arası olsun sonra evde olalım
amin canım cümlemize alıştım artık böyle şartlara
Yinee selam kızlarrr ❤ Ne Yemek Yaptınızz bugün bakalımm ??
akşam dayımdayız yemek yapmadım onun içineve gidince yapacağım çünkü eşim işe yemek götürüyor
Hmm Ohh ne güzel şimdiden afiyet olsunn ❤❤ Bende Dolma Doldurdumm yanınada cacıkkk
sağol canım. afiyet olsun sana da şimdiden yarın akşamda kına var evde olmayacağım. 2 çeşit bişey yaparım buzluktan yarına eşim yer
Ohh Ohh bayaa hamaratsın maşallahBurdann Bile Belli oluyorr
Yinee selam kızlarrr ❤ Ne Yemek Yaptınızz bugün bakalımm ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?