Kokoşş Hatunlar Kulübü

Evet Kesinlikle katılıyorum. Zaten hem işte çalışıp hemde evde gelip çalışan bayanlaraa hayranımm ❤ Müthiş Enerjileri varr ❤❤

teşekkür ederim mütevazi olamıycağım ( şaka tabi )

cidden zor ya evde en azından istediğinde yat dinlen yorgun musun otur iş yapma işte öyle değli malesef eve gidince de aynı tempo devam

teşekkür ederim mütevazi olamıycağım ( şaka tabi )

cidden zor ya evde en azından istediğinde yat dinlen yorgun musun otur iş yapma işte öyle değli malesef eve gidince de aynı tempo devam

Allah Yardımcınızz olsunn ❤❤ Bu Aradaa Adana'nın neresindensin canımm ?? Çok Sevindim Adanalı Olmanaa

Hmm anladım. İstanbul nasıl ?? Tv 'de Gerçekten Çok Güzel Duruyoo ❤❤ Amaa İst yaşamak gerçekten Zor olsaa gerekk diye düşünüyoruumm.

Tv, Film ne diyorlarsa kesinlikle zor yaşaması tutunması büyümesi çok zor bir yer alışana çok güzel ama başka yerden gelen için çok zor bir şehir

yerım onları ben cocukların hepsı melek ya
yok cnm cocuklar büyük kadın cocuklara bakmış bıde kedıye bakıo kedıyı görsen boğa güreşçısı gıbı kocasıda neler dıo kadının ardından:)
yok yok pasakllık bzıların içinde var

ayy sipidim senı görende süreklı iş edıon sancak yılda 4 kez tatıl kım edıo ctesı pazar tatıl ohh bıde gezmeler ohh kı ne ohh
ben olsam neyse

Tv, Film ne diyorlarsa kesinlikle zor yaşaması tutunması büyümesi çok zor bir yer alışana çok güzel ama başka yerden gelen için çok zor bir şehir

Bana da öyle geliyor. Evet Güzellik açısından Çok güzel Bir memlekettir ondan şüphem yok. Ama Yaşanması açısından Böyle büyük bir memlekett Ççook çook zordurrr.Pahalıdır diye düşünüyorum bide. Yemek konusundaa pahalı diyee biliyorum. :26::26:

O DAHA zor işte hem ev hem koca hem iş hem ev işi hemde gezmek. bunları yapıp bide gezmek çok daha zor

kadın rahat demek ki evde hayvan besleyince öyle olur düzgün bakmak lazım.

ona göre kazancı oluyor elbette ucuz yerleri de çok pahalı yerleri de var ama yine de değişmem ist. hiç bir yere

maşşalh benmım arkadaşıma o zaman
çalışmak aslında cok güzel ama şartları değiştrmek lazım

Elbette sen şimdi alışmısındır da ❤ Mutlu,huzurluu Güzel Yıllar yaşarsın inş İst'da ❤❤

maşşalh benmım arkadaşıma o zaman
çalışmak aslında cok güzel ama şartları değiştrmek lazım

MESELA ŞÖYLE

hafta da 2 gün olabilir yada çalışma saatlerini değiştirelim saat 8 ile 12 arası olsun sonra evde olalım

Elbette sen şimdi alışmısındır da ❤ Mutlu,huzurluu Güzel Yıllar yaşarsın inş İst'da ❤❤

amin canım cümlemize alıştım artık böyle şartlara

hello kızlR NASILSINIZZZ?

cumrtesıde cılt bakımımm var uzn zamndan sonra ılkdefa cocuktn fırst bulup kendıme zaman ayrcm hahaha gercı cocuguda rıca edıp bırıne bırakıcam falan eee buarada bugn telefonumu evde unutmusum burcudan falan haberı olan varmı nerde ne var ne yok hehe

Yinee selam kızlarrr ❤ Ne Yemek Yaptınızz bugün bakalımm ??

bende yemek yok dün bıttı hepsı bugunde eşim yok sanırım gece döncek 3 4 gıbıama bugn bişiler yapmam lazım ama önce eşim yarın benımle mı onuda sormam lazım

güneş len para var huzur var ohh valla
cocuğu kime bırakcan yazık laa
ne biçim anasın sen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…