- 11 Mart 2008
- 56.597
- 4.466
- 873
hello kızlR NASILSINIZZZ?
cumrtesıde cılt bakımımm var uzn zamndan sonra ılkdefa cocuktn fırst bulup kendıme zaman ayrcm hahahagercı cocuguda rıca edıp bırıne bırakıcam falan eee buarada bugn telefonumu evde unutmusum burcudan falan haberı olan varmı nerde ne var ne yok hehe
Merhabaaa kızlarrr. Evimin işlerini Hallettim. sonra Kendimle ilgilendimm. Saçlarımı düzleştirdimm. Makyaj yaptım. Miss gibi Kokular sürdümmVeeee oturdummmm Ohh bee dünya varmışş
hoşgeldin..hiç kıskanmadım bende çalışıyorum..
HahahahahhaKuzum Benimmm valahi güldürdün beni. Allahta seni güldürsünn
hehe selaam kızlarrr
berayyy senn cocuk yok sanırım hihihih:):)
hehe selaam kızlarrr
berayyy senn cocuk yok sanırım hihihih:):)
Evet Henüz Çocuk yok. Daha erkennn diye düşünüyoruzz
hehe ondan suslendın oturuyorsn oyle dımı rahatca hehe burda bızım kokoslar sureklı ssulenıp paris yapıyorldı cocuk yaptılr ortalıkda yoklar sımdı hehehe darısı sana yanı coluk cocuk ortlktn yok olmada
Yook yok Ben Hep Burdayımm. Kadınlar Kulübü Resmen Bağımlılık yaptı banaa. Girmedenn duramıyorumm. Çok Güzel Bişey Amaa.Burdaa Arkadaşlıklar kuruyosun filan. KK Çıkarandan Allah Razı Olsunnn
hah işte tamda buu hepsi bunu soledııııı veeeee sonuc gittiler böhöhöhö:)ugur böcummmm nerdeeeee buralrn bekcısı bız kaldık anca
off güneşimmm mılletı arıyom napım ödeme falan yapan yokkk
hayırlı cumaalr kızlar nerdesınızzzz
günaydın kimse yok burada nerede bu hatunlar
Ayy SonundaaaaNerelerdesinizz yaa ?? Yazıyorum Yazıyorumm Kimsee yook :26: Ben Burdayımm canımm Napıyosunn ??
İYİYİM CANIM bende buralardayım işte
http://www.kadinlarkulubu.com/geyik-sohbeti/335834-sipaydi-ye-yardim-lutfen-2936.html#post26934584
fikir ver hadi sende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?