Kokoşş Hatunlar Kulübü

oh ne güzel ya bakım şart

Merhabaaa kızlarrr. Evimin işlerini Hallettim. sonra Kendimle ilgilendimm. Saçlarımı düzleştirdimm. Makyaj yaptım. Miss gibi Kokular sürdümm Veeee oturdummmm Ohh bee dünya varmışş

hehe selaam kızlarrr

berayyy senn cocuk yok sanırım hihihih:):)

Evet Henüz Çocuk yok. Daha erkennn diye düşünüyoruzz

hehe ondan suslendın oturuyorsn oyle dımı rahatca hehe burda bızım kokoslar sureklı ssulenıp paris yapıyorldı cocuk yaptılr ortalıkda yoklar sımdı hehehe darısı sana yanı coluk cocuk ortlktn yok olmada

hehe ondan suslendın oturuyorsn oyle dımı rahatca hehe burda bızım kokoslar sureklı ssulenıp paris yapıyorldı cocuk yaptılr ortalıkda yoklar sımdı hehehe darısı sana yanı coluk cocuk ortlktn yok olmada

Yook yok Ben Hep Burdayımm. Kadınlar Kulübü Resmen Bağımlılık yaptı banaa. Girmedenn duramıyorumm. Çok Güzel Bişey Amaa.Burdaa Arkadaşlıklar kuruyosun filan. KK Çıkarandan Allah Razı Olsunnn

Yook yok Ben Hep Burdayımm. Kadınlar Kulübü Resmen Bağımlılık yaptı banaa. Girmedenn duramıyorumm. Çok Güzel Bişey Amaa.Burdaa Arkadaşlıklar kuruyosun filan. KK Çıkarandan Allah Razı Olsunnn

hah işte tamda buu hepsi bunu soledııııı veeeee sonuc gittiler böhöhöhö:) ugur böcummmm nerdeeeee buralrn bekcısı bız kaldık anca

ben geldim ama kimsecikler yok. noldu bu topiğe nazar değdi galiba.
gelen olursa okur diye yazayım bari.
ben izinden sonra işe başladım ama çok yoğundum. tadilat nedeniyle netim yoktu.
daha yeni kuruldu sayılır.
ama çok işim var. akşama kadar kayıt yapıyorum bilgisayarda.
hiç fırsatım olmuyor. daha çok işim var.
umarım herkes iyidir.
böcük mesajını aldım ama yazamadım.
paşam ve ben iyiyiz çok şükür.
eşim işten ayrıldı.
şehir dışında çalışıyor, önümüzdeki ay dönecek nasipse.
oğlumda kocaman oldu 2 yaşına az kaldı.
hepinizi öpüyorum.
doğum yapan kızlar nasıl?
ada,koket,smoker iydir umarım.
bebesi olanların bebelerini öperim.
olmayanların yanaklarından
kısacası hepinizi kocaman öpüyorum.........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…