Kokoşş Hatunlar Kulübü

cnm naSILSIN İŞ NASIL PAŞA NASIL YILLIK İZNİN NASIL GEÇTİ?

neler yaptın

ben bpaşayı büyüttüm bu ay 5 ay biticek püreler bŞLdık yavaştan...kv görümce değişsede bence geçicidir nenemin bi lafı var can çıkar huy çıkmaz der nenem

gelırım cnmmm ama işiimde yoğun aksi gıbı
hayrlı olsun tekrar işin alışırsın durumada merak etme
nasıl uyku düzenı falan paşanın

uyku düzeni beni mahfetti sorma her 2 saatte kalkıyo malesef değişmedi alıştım aMA ArtıK alıştım ilk ay zor geliyodu...

darısı sana bi paşa yapmakta

iş iyi yaa evde outrmak köreltiyo insanı çalışmak iyi...eşin naptı sen naptın?

duyarsın daha ben 8.haftada duymuştum daha yolun başındasın endişelere girme hep rahat ol bak stress en büyük düşman sen iyi bilyosun ben neler atlattım

alıştın gette bıle uykuda neymış demı
yok daha bana 2 yıl neyım var cnmmm

ben çalışıyom eşimde çalışıoo turlara gıdıoo arada görüşüyok:)2 günde bı falanölee

IYYZ CNM AYNII bıraktıgın gıbı senı sormalı oglusun nasıl?

anlıyorum cnm anne olmak kolay değil bıraz daha sabır
ınş duyarsın cnmm

AMWAY GLISTER dış macunu kullanan yada duyan var mı:26:

anway ben kullnıyrm cnm annemde yıllrdr kullanıyor annemn dıs etlerı cok hassastı hep kanama yapıyordu bununlaa dıs etlerı ıyılstı yıllrdr kullanırrr cantasndn hıc eksık etmezzz bende arada denk geldıkce alıyorum işte

yafrummm napıon öğle arası kaynanaya gittim paşayı emzirdim...

süt iznim 3 saatmış bende 2den sonra kullancam gelmicem gel git zor oluyor...

ay evet erkn cıkmaya kullan bzm zamnmzda 1.5 saattı yaa suna bakkk:)): neyse ne guzl ama sen yınede saga bılıyrsnda saggg ara saatte azlmsn

sağol güneşçiiimm
patronda almış 12 tanebıde sanırım en büyükünden hanı verırse alam mı dıye şey ettımalam alamm o zaman beleşş

sağol güneşçiiimm
patronda almış 12 tanebıde sanırım en büyükünden hanı verırse alam mı dıye şey ettımalam alamm o zaman beleşş

al al cok guzl onun ozllıgı bırde bole mınck sıkcan cok azzz uzuuuuunca bır sure gıdyrr ooo:):) anneme hayrnım cok guzel kullanıcısı onun cunku hahaha ben bır sıkarım ooo ytarısı aynaya fıskırırr ztn koca fırca dolusu :):)

o nenenin lafı değil kız atasözü

duyarsın daha ben 8.haftada duymuştum daha yolun başındasın endişelere girme hep rahat ol bak stress en büyük düşman sen iyi bilyosun ben neler atlattım
beklemek çokk zor

ben süt iznime kaçtım hadi paşama gidiyorum kokusunu içime çekmeye
kokla yerime

nekkk kuzm hamişmssn hadı hyrlısı allah saglkla kalp atslrını duymayıda nasıp etsn daha once gordmmu gormedımmı hatlmyrm yenı duydum sanrm :):) hihihi

temem len verırse hemen kapammm:)

len albume saçlarımı ekledım ınat ettım uyussss hergunde yıkıyom ohh mıssss yıpranmıoo

selam güzellerrrr

nasılsınız napıyosunuz bakem

meloşş tam seni düşündüğüm gün topiğeyazmıssın ne oldu bu kıza diyodum şaşırdım iyisin okudum oğluşda iyi sevindim

nekim sana hayırlı olsun dedimmi hatırlamıyorum sevindim çok bebişe Rabbim kucağına almayı nasip etsin inş.

kokiş gelmiş hoşgelmiş paşasıda büyümüş maşallahhh

güneşim burcum böcüküm herkesleri öpüyorum

bende bayramdan sonra kısmetse başlıyorum işe bol bol yazışlırıkkk

güneşim bucumla konuştugumdan düne kadar misafir ağırlıyorum sehirdışından yatılı yeni nefes alıcaktımki bayram tatili münasebetiyle kayganaya gitmeye hazırlanıyoz kısmetse çarşamba yolcuyuz öpüyorum güzellikler sizi

alıştın gette bıle uykuda neymış demı
yok daha bana 2 yıl neyım var cnmmm

ben çalışıyom eşimde çalışıoo turlara gıdıoo arada görüşüyok:)2 günde bı falanölee

valla alıştım artık paşayada uykusuzluğada ben çağanı güzel büyütürüm artık yalnız çok agresif bi bebek yahu resmlerde gülücüklü çıksada eziyeti bana laaaa babası gibi haaa ikinci seroyu olmuş..

aynen sen daha yaparsın accık bekle hem gençsin gez toz bebek olunca bağlanıyosun eve heryere bebekle gidilmiyo bebeğin hasta olmasın die de çıkılmıyo onu bırakıp gitmek hiç olmuyooo

onun gülücüğü sana herşeyı unuttururuykuda neymışş der ınsan emınım

hee yaa gencım daha ben yalnız eşim yaşlanıoo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…