Kokoşş Hatunlar Kulübü

nekim sana hayırlı olsun dedimmi hatırlamıyorum sevindim çok bebişe Rabbim kucağına almayı nasip etsin inş.

bende bayramdan sonra kısmetse başlıyorum işe bol bol yazışlırıkkk
teşekkür ederim Alyamm aminn inşallah

yeni işin hayırlı olsun senin de :119:

Günaydın herkese

kızlar şu avatar sayıfesini bana şura atarmısnız çunkiii unuttummmmmmmmmmmmmmmmmmmm

yaff telden resim yükleyemedim kk yaaa :26:

bu salak bilgisayara sd kartta takılmıyo resmi atamadım

nek senın takvımını yırımmmm

koket paşan cok suratsız daa:)anam nasıl bı kaş göz öleee kocana cok kızdın dımek hamışkenn:)

KOKETim iyi olmanıza sevindim. ama ananen doğru söylemiş. benimkilerde çok iyiydi. son gittiğimizde ne mal oldukları ortaya çıktı. bütün söyledikleri yalanları öğrendim. insanı salak yerine koydular. o zamanda inanmadım ama kendime dedim belki doğrudur bilemezsin diye. ama görümcemin gazetede çalışması bile yalanmış. hele bu sefer ki davranışalrı görümcemin lafları beni iyice soğuttu. birdaha görüşmeyi düşünmüyorum artık.
paşana bakıcam birazdan.

ALYA'cım benimde aklımdan geçtin dedim ne zamandır yok alya ne yapıyor acaba diye eski günleri düşündüm. pinenses fıstığın nasıl öpüyorum onu çok.

GÜNEŞ'cim iyiyiz şükür. haftasonundan beri hastayım üşüttüm sanırım. bide salgın var kime sorsam mide bulantısı ishal atlatmaya çalışıyorum.
ömürtoşum nasıl? kreşe devam mı büyümüştür yakışıklım.

NEK cim cinsiyetini merak ettim. bakmamı istersen eşinle doğum tarihlerinizi yaz özelden. gün ay yıl olarak.

SPEDY'İM iyi olmaya çalışıyoruz şükür. bayramı eşimsiz geçireceğim ama annem bende kalacak sanırım.

bu arada BRCK'İN bebeği doğdu mu?

burcu,esma umarım iyidir. adını unuttuklarım kusura bakmasın.
hepinizi öpüyorum.

H.buldum cnm grip oldum ya maskeyle dolaniyorum sen nasilsin.bugun 36 gunluguz

geçmiş olsun cnm kendıne dıkat et c vıtamınlarını unutma bebene geçmesınnn
maşallahhhhhhhhama varya cok tatlu b cocuk cokkk
ayy bende mı yapsamm neeeböle gördukceee mıncıklamam lazım

selam guzularım nasılsınız?

yarın mesaı yok bıze;

calısanlara allah kolaylık versın ..bende hazırlık yaparım gece yolculuk varyaaa...

şimdiden herkese iyi bayramlar dılıyorum umarım guzl bır bayram gecırırrsınızz tum sevdıklerınızle agzınızın tadı bozulmasınn... optum hekescıklerı kızlar

nek senın takvımını yırımmmm

koket paşan cok suratsız daa:)anam nasıl bı kaş göz öleee kocana cok kızdın dımek hamışkenn:)
çok minnak dimmi böcük

Herkese slmmmm kizlar
annem kim gelmiiiş napıyosun brck? kuzucuğun da ne bal yaa, avatara bak

NEK cim cinsiyetini merak ettim. bakmamı istersen eşinle doğum tarihlerinizi yaz özelden. gün ay yıl olarak.

meloş gönderdim canım, bakarsan sevinirim..
ama erkek olacak benim sıpa hep öyle hissediyorum.
geçmiş olsun sana da, bayram tatilinde toparlanırsın inş canım

biz çalışıyoruz 1e kadar
sana da iyi bayramlar canımm

günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
bugun öğlene kadarmışşinş.öğlen gıderız en azından
şimdıden herkesın bayramına tebrık koyyom
ne güzel çoğu anniş oldu ılk bayramları olacakanneş olduğunu öğrenenlerde seneye ınş
bende aılemle kutluycam
tabı yarın sabah kocemle gtcez kocem gelemıycek ben onun otobusuyle karşıya gtcemm
ilk bayramlaşcam kocem olcekelını öpcemm harçlık alcemmmsonra kendı ve eşimin akrabalarına gtcemmm kendım

sızlerı cok öpüyomm benım gıbı amele olan var mı bu arada genede cok mutluyum bayram harçlığı alırımmm sonraa maaşa zam geldı onu alcemm

böcüükk, ben de sendenim, amele time :106:
biz de öğlene kadarmışız sanırım..
zam olayına çok sevindim canım yaa, inş bereketli olur güle güle harcarsınız

böcüükk, ben de sendenim, amele time :106:
biz de öğlene kadarmışız sanırım..
zam olayına çok sevindim canım yaa, inş bereketli olur güle güle harcarsınız

kadersızızzanacımmm

bızımde öle dedıler ama sabah sabah mok var ınsan kaynıoo bura madem yola cıkcaksınız önceden gelın bakım yaptırın demı dün hıc yoğun değildık şimdı daha ustalar kahvaltı edemedı düşünşansımıza tüpüremm

bende cok sevındım
şimdık patronla bankadan hesap açtrmadan gelıyokher hafta bellı mıktar atacağım oraya altın cok pahalı bıde çalınma korkuusu var yeter bı kaç bılezık yaptım bundan sonra nakıt bırıktrcemm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…