ne güzel yaa çok özeniyorum para biriktirebilenlerekadersızızzanacımmm
bızımde öle dedıler ama sabah sabah mok var ınsan kaynıoo bura madem yola cıkcaksınız önceden gelın bakım yaptırın demı dün hıc yoğun değildık şimdı daha ustalar kahvaltı edemedı düşünşansımıza tüpüremm
bende cok sevındım
şimdık patronla bankadan hesap açtrmadan gelıyokher hafta bellı mıktar atacağım oraya altın cok pahalı bıde çalınma korkuusu var yeter bı kaç bılezık yaptım bundan sonra nakıt bırıktrcemm
ne güzel yaa çok özeniyorum para biriktirebilenlere
bence de nakit olarak biriktir..
eşim iş değiştirmeseydi ben de birikim yapmaya başlayacaktım ama şimdi destek olmam lazım kendisine :106:
birazdan çıkarım ben, bayramın kutlu olsun canım
tüm kokişlere iyi bayramlar
ne güzel yaa çok özeniyorum para biriktirebilenlere
bence de nakit olarak biriktir..
eşim iş değiştirmeseydi ben de birikim yapmaya başlayacaktım ama şimdi destek olmam lazım kendisine :106:
birazdan çıkarım ben, bayramın kutlu olsun canım
tüm kokişlere iyi bayramlar
sende az az bırıktırırsın cnm bırıkımın azı çoğu olmass10 tl 10 tl dır bıde beben olcak tabı ara verebılırsın belkıde
benımde eşim 9 ay işsiz kalmasa cok farklı olrdu şuana kadarda maaş almadı ama şükür ben zam aldım ve onu koymayı düşünüyorum
eşime dedım aslında o paranın ayrısı olmaz dedı ama olsun o benım güvencem bebem olursun ınşonun geleceğı erkekler ne anlar para bırıktrmekten dedım:)harçlık derım gene alır yatırırım bankaya
bızde sızı öptükkk
biz de görürüz inş kucağımıza aldığımız günleriiiyi bayramlar cnm
nekkk baktımda bebeğin nasıl gelişiyo ahh eski günlere gittim daha geçen sene ben bunları yaşıyodumçok güzel günler zamanla gelişip sonra doğunca mutluluk getiriyorlar..ahhh geçmişe gittim duygulandım
günaydınnnnnnnnnn
len koket garusu akşam resımlerıme nıye bişi demeden cıktın
gunaydın kızlar nasılsınızz??
bayram bıttı tatıl bıttı bız oyle ıyydık ama işte hayattt ...
ee hade toplaşın gare işlerimde yogun bakmaya calıscam bırzck
piştt saçın güzel olmuş haa pek beğendim uçlarına ışıltımı verdirdin
evet böcüküm öyle yapıcam, aylık 100 tl ayırsam yine bişi.
eşim işini değiştirince tüm maaşımı bebişe ayırıcam, işten ayrılmadan herşeyini almak istiyorum bakalım..
inş görürüz o günleri
biz de görürüz inş kucağımıza aldığımız günleriiçok uzak geliyo şuan bana :)
Günaydın herkese
Günaydinnn
h geldın len hacuugunaydın kızlar nasılsınızz??
bayram bıttı tatıl bıttı bız oyle ıyydık ama işte hayattt ...
ee hade toplaşın gare işlerimde yogun bakmaya calıscam bırzck
kaynana ile görümce birbirine girdiii
birini beğendim topuklu akkap olan yazlık ama o sen niye yazlık alıyosun?
kesınlıkle cnm o bıle bişi
para yokken o para sankı gökten ınmış gıbı
h geldın len hacuu
saçlarını görmedım ben nırde
ana neden
ucuz dıye aldım cnm yaza gıyerımmmm zaten kaç ay kış gecıyorkı
hayır tatlım hiç bişi vermedım saclrımı boyuyrdm eskıden balyajlarım vardı kahve uzerıne... artık boyamıyorum karar verdım kendı rengını uzatcam bır suree... e tabı kendı rengıne bıle boyamak ıstemedım bole uclara dogru ınsn bırz renngarenk gıbı am goze batmıyor gıbı:)): bırde kat attrdm her defasndada kata attrp pişman oluyorm... neyse koku bende uzar ıns. buarada saclarıma her bı haltı aldım surdum denedım kopmalara engel olamıyorum cok cansızzzcıt cıt kopuyor saclrım john freda hc ne varsa denedım yaa:
varmı bır fıkrı olan...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?