Kokoşş Hatunlar Kulübü

ne güzel yaa çok özeniyorum para biriktirebilenlere
bence de nakit olarak biriktir..
eşim iş değiştirmeseydi ben de birikim yapmaya başlayacaktım ama şimdi destek olmam lazım kendisine :106:

birazdan çıkarım ben, bayramın kutlu olsun canım

tüm kokişlere iyi bayramlar

sende az az bırıktırırsın cnm bırıkımın azı çoğu olmass10 tl 10 tl dır bıde beben olcak tabı ara verebılırsın belkıde

benımde eşim 9 ay işsiz kalmasa cok farklı olrdu şuana kadarda maaş almadı ama şükür ben zam aldım ve onu koymayı düşünüyorum
eşime dedım aslında o paranın ayrısı olmaz dedı ama olsun o benım güvencem bebem olursun ınşonun geleceğı erkekler ne anlar para bırıktrmekten dedım:)harçlık derım gene alır yatırırım bankaya

bızde sızı öptükkk

Selamm Kızlarrrrr Saçlarımı Boyattımm. Güzel Fön Çektirdimm. Makyajj Yaptımm. Kokoşş oldumm yineeee Ohh beee Huzurrrrrrrrrrrrr

Günaydın kızlar....

sabah paşam uyandı emzirdim zorla memeyi çektim ağzından verdim kaynanaya ve çıktım ne zordu yaffff kötü anne gibi hissettim kendimi

iyi bayramlar cnm

nekkk baktımda bebeğin nasıl gelişiyo ahh eski günlere gittim daha geçen sene ben bunları yaşıyodum çok güzel günler zamanla gelişip sonra doğunca mutluluk getiriyorlar..ahhh geçmişe gittim duygulandım

günaydınnnnnnnnnn
len koket garusu akşam resımlerıme nıye bişi demeden cıktın

evet böcüküm öyle yapıcam, aylık 100 tl ayırsam yine bişi.
eşim işini değiştirince tüm maaşımı bebişe ayırıcam, işten ayrılmadan herşeyini almak istiyorum bakalım..
inş görürüz o günleri

biz de görürüz inş kucağımıza aldığımız günlerii çok uzak geliyo şuan bana :)

Günaydın herkese

gunaydın kızlar nasılsınızz??

bayram bıttı tatıl bıttı bız oyle ıyydık ama işte hayattt ...

ee hade toplaşın gare işlerimde yogun bakmaya calıscam bırzck

piştt saçın güzel olmuş haa pek beğendim uçlarına ışıltımı verdirdin

kızlar ben çizelge yapıcımmmda alta sizce çağanın doğum günü için olan çizelgeyimi yapayım onla ilgili olsun istiyorum öneriniz varmı?

piştt saçın güzel olmuş haa pek beğendim uçlarına ışıltımı verdirdin

hayır tatlım hiç bişi vermedım saclrımı boyuyrdm eskıden balyajlarım vardı kahve uzerıne... artık boyamıyorum karar verdım kendı rengını uzatcam bır suree... e tabı kendı rengıne bıle boyamak ıstemedım bole uclara dogru ınsn bırz renngarenk gıbı am goze batmıyor gıbı:)): bırde kat attrdm her defasndada kata attrp pişman oluyorm... neyse koku bende uzar ıns. buarada saclarıma her bı haltı aldım surdum denedım kopmalara engel olamıyorum cok cansızzz cıt cıt kopuyor saclrım john freda hc ne varsa denedım yaa:
varmı bır fıkrı olan...

kesınlıkle cnm o bıle bişi
para yokken o para sankı gökten ınmış gıbı

h geldın len hacuu
saçlarını görmedım ben nırde
kaynana ile görümce birbirine girdiii

birini beğendim topuklu akkap olan yazlık ama o sen niye yazlık alıyosun?

ana neden

ucuz dıye aldım cnm yaza gıyerımmmm zaten kaç ay kış gecıyorkı

valla faceımde bıkac foto vr bırde bayrm fotlrı vr acep onlrdamı gordude sordu bılmem yenı sac mac yok ortada hihihih

cnm balyajlar üzerine boya olduysa ne sürersen sür kopar benimde balyajlar vardı siyahla kapamıştım altları şimdi rengi açtırınca kopmaya başladı zaten bebekten dolayı dökülmeler çok fena kel kalıcam diye korkyom:26::26::26:

sen biraz fazla kestirmen lazım katı niye sevmiyosun yakışyo sana ama.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…