güneşimm burdaymışş tatlışım nasdılsın napıyon bakemmmm
alya bende burdayım heeibılesunn
oyyy böcüküm yoktunda ondan şeyettim:18::18::18:
slm tatlım napıyon nasılsın
okudum zammını almışsın bereketli olsun
ben de bayılıyorum çaya
1 defa çıkarttım sadece, ama ufak ufak mide bulantılarım hep var
Kızlar ben aacccaaayipp kokoş bi hatundum..taaaaa kiii evlenmeden önce .. 1 ay önce evlendim daha halbuki ama bi salmışlık bi koyvermişlik.. Napcam ben ya böyle gitmez
bende de kesin çıkacak kansızlık :/ bugün tahlillerimi yaptırdım, yarın alıcam sonuçlarımı
ben işyerinde daha söylemediğim için hamile olduğumu açık çay getirmiyolar tabi
amın cnm amın
öle olmak lazım fazla hırs değilde hak ettığımı almak ıcın mucadele ettım
yok cnm laptop almıycak zaten abd olan bı polıs abımıze verdık gecıcı o da kasım ayında gelıo ondakını bana vercek gelınce yada bı ayar yapcek şuan zaten cok lazım değil
evde net yok
evde var laptop o yetıyoo
aa sen bılın mı ben ehlıyet aldım onunla ıddaya gırdımm gene kazandım
adam bana hep borçlu
yaaa çok seindim süryonmu laaa koca istanbulda benimde var ama bende panik atak oluyo direksiyonda onu atamıyom üstümden.
;Ne iddası beee haaa?
parfümlerden en çok tiksiniyorum kokişim.. eşim traş sonrası nemlendirici sürmüş dün akşam, yanıma yaklaştırmadım..bende bilyosun 16. haftaya kadar sürdü. çok limon yerdim rahatlatırdı sonra leblebi yemeye başladım çok iyi geliyordu...
parfümlerden felan uzak dur kokulardan onlar çok arttırıyo...
ayyy senin hamiş olduğuna inanamıyorum yaaa çok hoşuma gitti ( AMA KIZIN OLACAK GİBİ BANADA ÖYLE GELİYOR)
maviş bi kız offff kesin maviş olur allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
dayanabilirsem ben de o vakitlerde söylemek istiyorum, gerçi benim belli olur o zamana..kansızlık varmış açık çay getir abi desene söleme zaten bi 16-17. hafta olsun en iyisi bu daha mutlu hissediyo insan kendini...
bende çatlıyodum resmen sölemek için....
Günaydınnn herkeseeeNapıyosunuzz bakalım ?? Bizim Tatilimiz Bitti. Evee Döndük artık yinee yalnızz kaldımm. Kimseyi tanımadğım bir şehirdeee yaşamakkk çok kötüü bişeyy
arabamıs yokkı ama olsa kullanırım işyerınde var işte amamüşterıden bana düşmüyo hıc
evt ıst cok kalabalık cambaz olmak lazım
1000 tl kazandım
parfümlerden en çok tiksiniyorum kokişim.. eşim traş sonrası nemlendirici sürmüş dün akşam, yanıma yaklaştırmadım..
ben de kız istiyorum ama erkek olacak canım, %90 eminim
dayanabilirsem ben de o vakitlerde söylemek istiyorum, gerçi benim belli olur o zamana..
sen gibi iince ve fit hamile kalmadım ki58,5 le hamiş kaldım
böcükkk iddadan 1000 tl mi kazandınnbana da tüyo ver yaa
tanışmışmıydık?:44:
valla elenmeden önce nasılsan öyle devam et bence özellikle bakımı ...İnan bakımlı güzel görünen eşlerine bile kocaların tavrı değişyo yafff...
doğum yaptım hemen yaptım biara skldım bunaldım kokoşlukla alakam kalmamıştı temizlikçi garulara dönmüştüm yorgunluk bebek gece uykusuzlukta cabasıydı ...
Bian önce kendime geleyim die sirkelendim aldım bebeği gittim alışverişe moralim düzeldi birsürüde makyaj malzmesi ile geri döndüm kendimi çok iyi hissettim yaaa...
Hele saçımı boyatıncada eskiye dönüş oldu...
böcükkk iddadan 1000 tl mi kazandınnbana da tüyo ver yaa
güneşimm burdaymışş tatlışım nasdılsın napıyon bakemmmm
Seninlee tanışmamış olabilirim canımm. Burdan Konuştuğum arkadaşlarım var amaa.Ben Beray Tanıştığımaa Çok memnun oldumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?