Kokoşş Hatunlar Kulübü

güneşimm burdaymışş tatlışım nasdılsın napıyon bakemmmm

ben de bayılıyorum çaya
1 defa çıkarttım sadece, ama ufak ufak mide bulantılarım hep var

bende bilyosun 16. haftaya kadar sürdü. çok limon yerdim rahatlatırdı sonra leblebi yemeye başladım çok iyi geliyordu...

parfümlerden felan uzak dur kokulardan onlar çok arttırıyo...

ayyy senin hamiş olduğuna inanamıyorum yaaa çok hoşuma gitti ( AMA KIZIN OLACAK GİBİ BANADA ÖYLE GELİYOR)

maviş bi kız offff kesin maviş olur allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

Kızlar ben aacccaaayipp kokoş bi hatundum..taaaaa kiii evlenmeden önce .. 1 ay önce evlendim daha halbuki ama bi salmışlık bi koyvermişlik.. Napcam ben ya böyle gitmez

valla elenmeden önce nasılsan öyle devam et bence özellikle bakımı ...İnan bakımlı güzel görünen eşlerine bile kocaların tavrı değişyo yafff...

doğum yaptım hemen yaptım biara skldım bunaldım kokoşlukla alakam kalmamıştı temizlikçi garulara dönmüştüm yorgunluk bebek gece uykusuzlukta cabasıydı ...

Bian önce kendime geleyim die sirkelendim aldım bebeği gittim alışverişe moralim düzeldi birsürüde makyaj malzmesi ile geri döndüm kendimi çok iyi hissettim yaaa...

Hele saçımı boyatıncada eskiye dönüş oldu...

bende de kesin çıkacak kansızlık :/ bugün tahlillerimi yaptırdım, yarın alıcam sonuçlarımı
ben işyerinde daha söylemediğim için hamile olduğumu açık çay getirmiyolar tabi

kansızlık varmış açık çay getir abi desene söleme zaten bi 16-17. hafta olsun en iyisi bu daha mutlu hissediyo insan kendini...

bende çatlıyodum resmen sölemek için....

yaaa çok seindim süryonmu laaa koca istanbulda benimde var ama bende panik atak oluyo direksiyonda onu atamıyom üstümden.

;Ne iddası beee haaa?

yaaa çok seindim süryonmu laaa koca istanbulda benimde var ama bende panik atak oluyo direksiyonda onu atamıyom üstümden.

;Ne iddası beee haaa?

arabamıs yokkı ama olsa kullanırım işyerınde var işte amamüşterıden bana düşmüyo hıc
evt ıst cok kalabalık cambaz olmak lazım

1000 tl kazandım

Günaydınnn herkeseee Napıyosunuzz bakalım ?? Bizim Tatilimiz Bitti. Evee Döndük artık yinee yalnızz kaldımm. Kimseyi tanımadğım bir şehirdeee yaşamakkk çok kötüü bişeyy

parfümlerden en çok tiksiniyorum kokişim.. eşim traş sonrası nemlendirici sürmüş dün akşam, yanıma yaklaştırmadım..
ben de kız istiyorum ama erkek olacak canım, %90 eminim
kansızlık varmış açık çay getir abi desene söleme zaten bi 16-17. hafta olsun en iyisi bu daha mutlu hissediyo insan kendini...

bende çatlıyodum resmen sölemek için....
dayanabilirsem ben de o vakitlerde söylemek istiyorum, gerçi benim belli olur o zamana..
sen gibi iince ve fit hamile kalmadım ki 58,5 le hamiş kaldım

böcükkk iddadan 1000 tl mi kazandınn bana da tüyo ver yaa

sormaa ah otobüs dolmuşlardan indiğimde ne çektiğimi ben bilirim:26:

eşim hergün duş alan insan kokyosun die adamı kovduğum günler geldi aklıma

seni çok iyi anlıyorum ama ilaç içmemeye çalış benim doktorum metamid önermiişti o bile kesmemişti başka bişi öneremem kusura bakma dedi dayanmak zorunda kalmıştım.ilaç sevmeyen bi doktordum vardı bilyosun

azcık daha dayan biraz daha geçsin sonra söylersin...

sen uzunsun cnm kilo sende kötü durmaz ayrıca 58 kötü bir kilo değil bence 17-20 kilo alırsan gayette tekrar verirsin 17 kilodan fazla kilo almamaya çalış ben bilyosun onu ye bnu yee yapmadım ...

kahvaltımı çok iyi yapardım yemek çok yemezdim..meyve mide bulantılarıma iyi gelirdi önce sütlü tatlılarla süte başladım sonra süte geçtim..bir haftada 3 kilo ceviz yerdim düşün eşim bıkmıştı ceviz almaktan...

yumurtaya 4.aydan sonra başladım anck bulantılarım bitince zaten bebekte ozman senden beslenmeye çoktan başlamış oluyor..

ferrumfort vermişti kansızlık için bana bunu ilk aydan beri vermişti bide çocuk aspirini al nekkk bu önemli ilk aylar kan pıhtılaşmasından bebeği kaybedenler çok oluyor buyüzden bana doktorum bu önelmei alşmıştı kanı sulandıryo aspirin...

bunları öneriyorum die kızmıyosun dimi bilyosun bebek konusu gelince akan sular durur bende

ayyy kakılmıştır benim adııımmm demeye başladım .. :) benim de silkelenme vaktim geldi.. of benim adam saçını boyama diyo keşke ben de öyle bi değişimle başlasamm silkelenmeye ..

böcükkk iddadan 1000 tl mi kazandınn bana da tüyo ver yaa

ıddaya gırdık kazandım cnm
ehlıyetı alamazsın dedı bende ılk sınavlarda geçerım dedım
eğer geçemeseydım ben 1 ay maaş almıycaktım ben kazanırsam o 1000 tl vercektı hala vercekk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…