kesınlıkle cnm o bıle bişi
para yokken o para sankı gökten ınmış gıbı
h geldın len hacuu
saçlarını görmedım ben nırde
ana neden
ucuz dıye aldım cnm yaza gıyerımmmm zaten kaç ay kış gecıyorkı
cnm balyajlar üzerine boya olduysa ne sürersen sür kopar benimde balyajlar vardı siyahla kapamıştım altları şimdi rengi açtırınca kopmaya başladı zaten bebekten dolayı dökülmeler çok fena kel kalıcam diye korkyom:26::26::26:
sen biraz fazla kestirmen lazım katı niye sevmiyosun yakışyo sana ama.
bende görmedımdevalla faceımde bıkac foto vr bırde bayrm fotlrı vr acep onlrdamı gordude sordu bılmem yenı sac mac yok ortadahihihih
ne bilem yaa kafayı yemiş laa onlar...seninle konuşurken dolap düzenliyodum kaynanada bebeğe bakyodu görümcek geldi kapıyı açtım hoşgeldin dedim geçti salona çağanı sevmek için gelmişti annesi kalkmış ona sucuk kahvaltı bişiler hazırlıyo buda yardıma kalkmamış ben dolbı bitirip gelcektim yanına bi baktım bağırışyolar kayanana hep böyle yapıyo çocuğu alıyo kurulyo hiç yardım etmek yok hizmet bekliyo bütün bayramda böyle yaptın oturyosun baş köşeye azıcık yardım edersin annenim ben senin die hırlaşyodu..
neyse ben bitirdim işi geldim görümce öteki dolabı düğzenliyo (benim için dio )sende çağır allah allah bende yeni geldim diyo...dedim ne oldu ne tartışyosunuz beni çağırsa yaa ben bebekle yapamadım işimi dedim..
annesi hala söyleniyo bu kalktı vurdu kapıyı gitti bana bişi hazırlamayın die...
1.cisi ben görümceyi yemeğe veya oğlumu se diye çağırmadım işim var demi yapcam kaynana hazır bakarken benim suçum yokkki...
2.cisi gelmiş ona hazırlıyo zaten kalk bişiler koy otur hiç bişeye yardım etmez tembelin teki kadın gitmiş tüm einin işini yapmış ve çocuklarına yemek bilem yapıp gelmiş...
3.cüsü kayanana çok sinirli artık kızının kendini kullandığının farkında ama çok geç böyle alıştırdı...
4.cüsü benim umrumda bile olmadı söylendi gitti kayananayada karışmadım oda söylendi durdu görümceyi aradım açmadı banane yaaa ne manyak aile bu yaaa töbeee
yok cnm balyajlarımın ustunde boya yok en son ıste balyajlı bırktım uzayıp gıtck ıste ...
ındı zaten bayadr boya surmuyorummm ...
bnm dogumdn sonra cok fenaydı hc kullndım guclenmıstı...
sımdı yıne zayıf dustulr olmazsa tekrar sıpars verıp tekrar deneyecegım bakalım:))
kat bakması zor surklı fonleyemıyrm saclarımı ben ozmnda sekıl falan kalmıyor ortadaduzlestrmeye kalktm ıncecık kalıyr saclrm ve annda yaglnıyr derıdm buyuk yıne buaralar saclrmın ayarı kactı:):)
bende görmedımde
neyse bakem belkı denk gelırım merak ettım
boya saçı mafedıyoo
kocam cok ıstıyo ama ben ıstemıorum yaa doğallık hep güzel duruyoo
menepoza mı gırıyo len bunlar aılecekk ne bu sinir ne bu davranışlar
totosunu kaldırsında yapsın bı zahmet
zıkım yesınyoksaboşver sen ne mk yıyen yesınnn
sen benı dınle
paşan nasıl kuzum yaa sen ona bakk
aslanım böcüğüm manyak bunlar aynen...
laaa çene çalmak iyi geliyo aarada özlemişim
bırak onları kendı başlarını yesınler
ayy bayramdada anam ona buna üzülüyoo ayy dedım anne bı gıt yaa
kıme karın var öle üzülmekle kendıne zararın var zaten sonunda sinir hastası olduben sallarım işim olmaz aman bıraz ben merkezlıyımmm üzülmeım ben yeter
hee yaa amma çene edıokk ama neye yetişcemı şaşırdımmface kk ve cep aboww
cnm balyaj olan yerlerden mi kopuyor? diptenmi?
dipten gıbı sekerım cunku boyasz yerlerdende kopuyor.. balyaj kısmlrnda bırsey yok ztn asagı ındı balyajlrbaya
allah allah dipten çokmu fazla? kız vitamin eksikliği olmasın bak kansızlığa felanda baktır oda çok dökülme yapar.
bende ben merkezli olsam keşke
çalışkan garusun sen
karışmaman iyi olmuş canım, yesinler birbirinine bilem yaa kafayı yemiş laa onlar...seninle konuşurken dolap düzenliyodum kaynanada bebeğe bakyodu görümcek geldi kapıyı açtım hoşgeldin dedim geçti salona çağanı sevmek için gelmişti annesi kalkmış ona sucuk kahvaltı bişiler hazırlıyo buda yardıma kalkmamış ben dolbı bitirip gelcektim yanına bi baktım bağırışyolar kayanana hep böyle yapıyo çocuğu alıyo kurulyo hiç yardım etmek yok hizmet bekliyo bütün bayramda böyle yaptın oturyosun baş köşeye azıcık yardım edersin annenim ben senin die hırlaşyodu..
neyse ben bitirdim işi geldim görümce öteki dolabı düğzenliyo (benim için dio )sende çağır allah allah bende yeni geldim diyo...dedim ne oldu ne tartışyosunuz beni çağırsa yaa ben bebekle yapamadım işimi dedim..
annesi hala söyleniyo bu kalktı vurdu kapıyı gitti bana bişi hazırlamayın die...
1.cisi ben görümceyi yemeğe veya oğlumu se diye çağırmadım işim var demi yapcam kaynana hazır bakarken benim suçum yokkki...
2.cisi gelmiş ona hazırlıyo zaten kalk bişiler koy otur hiç bişeye yardım etmez tembelin teki kadın gitmiş tüm einin işini yapmış ve çocuklarına yemek bilem yapıp gelmiş...
3.cüsü kayanana çok sinirli artık kızının kendini kullandığının farkında ama çok geç böyle alıştırdı...
4.cüsü benim umrumda bile olmadı söylendi gitti kayananayada karışmadım oda söylendi durdu görümceyi aradım açmadı banane yaaa ne manyak aile bu yaaa töbeee
esmoşum yaaaa sütten tiksindim, 10 gündür içmiyorum, ceviz de almıyo midem, hele yumurta :120: üçünü de tüketemiyorum maalesefPiiiiiissttt
cankarim cigerlerimm
n yaparsiniz ceptennn yaziyoruuuummmmmm...
Hamislerrrr....
Brckkkkk bebennn n yapior annemmm
gunesss sende anca gez alck kofte gorfum resimkeriiii uyuzzzzzzzzzzzzz
neeekkkkkk bebekkkk nasil cevizi yumurtani sutunu eksik etmeeee
kızlarrrrrr napıyonuz bakemmm
geçmiş kurban bayramınız ve CUMHURİYET bayramımız kutlu mutlu olsunnnn
Piiiiiissttt
cankarim cigerlerimm
n yaparsiniz ceptennn yaziyoruuuummmmmm...
Hamislerrrr....
Brckkkkk bebennn n yapior annemmm
gunesss sende anca gez alck kofte gorfum resimkeriiii uyuzzzzzzzzzzzzz
neeekkkkkk bebekkkk nasil cevizi yumurtani sutunu eksik etmeeee
karışmaman iyi olmuş canım, yesinler birbiriniamaaan yarın bakarsın onlardan iyisi yok, anne kız sonuçta onlar uzun sürmez barışırlar..
esmoşum yaaaa sütten tiksindim, 10 gündür içmiyorum, ceviz de almıyo midem, hele yumurta :120: üçünü de tüketemiyorum maalesef
bol bol meyve yiyorum canım.. armut, muz, elma, kivi..kıyamammm nek benmde herys mıdemı bulndryrdu sut hıc ıcmedımmmm halada ıcemem amazorlamaya bak baktn olmadı dıger vıtmnlerı eksık etmemeye calıss...
bol bol meyve yiyorum canım.. armut, muz, elma, kivi..
bir de hiçç severek olmasa da yoğurt yiyorum.. inş geçici olur bu tiksinme olayı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?