Kokoşş Hatunlar Kulübü

cnm yenı bKTRDM BAYRMDN ONCE DMEIR EKSIKLIGIM ZATEN COK BILIYORSUZN YENIDEN HAPLARIM DEGSTI DEVAM HAPLARA CINKO EKSIKLIGIDE YAPRMSSS NEYSE BAKCZ ARTUKN BIR CARESINE

Günaydın..

ozman sebep odur sadece hapmı veriyolar kansılığa bana tüpte içilcek kan gibi ilaçlar vermişşlerdi onlar daha tesirlimiş ondan yazdırsan?

bol bol maydonoz ye veya suyunu iç saçlarına iyi gelir yeme içmede önemli saçlar için ....Bide sonbahara girdik bu ay saçlar çok dökülür ...

aynen öyle cnm hep aynılar hırlaşyolar sonra aynı yerden devam bişi olmamış gibi ...hayır üzüldüğüm nokta çağan onlar bağrışırken çok ağladı nasıl bağıra bağıra ağladı korktu:26:

eşime dedim kavga etmelerine karışmam ama benim çocuğun yanında bağırdı annen çok çağan çok korktu oğlumun psikolojisi bozulcak herkes kavga ediyo önünde dedim

nekkkk sütü bırakma saçmalama ben nasıl çıkarıyodum heppp ama yinede içmeye çalış içine bişiler koy hatta ben bir tek günlük süt içiyodum onun tadı daha güzel.yumurtayıda haşla yee ...

bak ben çok ceviz yedim çağanım maşallah çok güçlü oldu k.v bile diyo sen güzel beslendin çocuk maşallah sağlıklı doğdu ...çay kahve içmedim sigara içmem zaten alkol hiç içmedim...süt ceviz yumurta ayrıca çok balık tükettim balığın yararlarını da çağanın davranışları ve zekasında gördüm Allahıma binlerce şükürrr ...

Güneşcim sana bişi sorcam yaaa hazır aklımdayken çağan zıplamayı çok seviyor kollarım yorulyo zıplatmaktan hoppala lar varya hani şu örümceğin hoppala olanı sonra örümcek oluyor ondan alıyımmı eğlenir 7 ayda kullanılır yazıyomuş oyuncakta...

zarar verirmi erkek çocuğu için kapıya asılandan değilde şu bak...

Mamalove Yürüteç la ve Yürüme Yardımcım - e-bebek.com

Günaydın senin patron hala aynımı meşhur patron

he gız bacım aynı
aslında aramız açıldıydı bana zam yaptı sankı cıkolata parası dedım almam bunu sonra ıstedığım zammı yaptı tabı 2 hafta savaş verdım
verdığı zammı kabul etmedım
pes ettı
ıyı bacumm ıyı aman

o tuptekılerden cok ıctım sonra hap verdı onuda ıctım sımdı hapımı degstırdı hıcbırndn fayda gormedım bundanda gormeyecgm buyuk ıhtımalle teyzm ole soledı yemeye ıcmeyede dıkkt etmem lamz bolbol cıger vs yemem lazm ama mıdem kabule tmyr kuru uzm vs yemem lazmms dr baya yıyecklrıde saydı ama aklımda deıl hıcbırı

cnm bılıyorsun yurutec bıle erkek cocukta fazlası zarar...

ben doktorumuza sordugumda zararlımı dıye sıze kullanınn derım bılırmkı saatlerce cocugu orda bırakmazsınz ama bazı anneler goruyorumkı bılıyorm onlara yurutec ıyı desem saatlerce uzerınd almayacklr onlara asla dıyorum dedı.. yanı ozetle erkek cocuk ıcn cok saglıklı degıl yurutec ve benzerlerı.. ama mesela 10 dk kullanırsn bıkac saat sonra bı 10 dk daha bırakırsn onda falan ara ara normaldır kendını dusn cok sık koymam zorda kaldıkca eglensın dersen al ben yurutecı bıle cok kullanmadm aldm ama cok az koydum hatta hıc denılecek kadr kullandım:):)

aman allah bozmasın ozman bacıcığım senin şu hırslı halini sevyom laa....

zam yaptıysa helal olsun ona leptop noldu aldırdınmı pekimmm

cnm almıyım ozman hoppala için iyi şeyler okumadım ayrıca ben evde olmıycam k.v sırf eğleniyor daha az taşıyım die fazla bırakır çocuğu içinde yürütecide 8.aya girdiğinde alıcam onuda limit koyucam 2 saatten fazla koymasın günde oda aralıklı tabii...

çok seiyor zıplamayı arada zıplatımmm kollarım kopsada napim...:26:

haşlanmış yumurta aslaa yemem, yani hamiş değilken de yemezdim haşlanmış yumurtayı.
süt, ceviz olaylarını da tiksinmem geçince yerim artık.. şimdi zaten bebiş yediklerimden etkilenmiyormuş
çayı da bırakamadım.. azalttım

bende çayı azaltmıştım çok seviyodum açık içyodum napim en sevdğim şey aslında ...kahveyi içmiyodum ama kızlar Türkkahvesinin yararlarını söyleyince hergün bitane içer olmuştum

sende mide bulantıları başladımı?

CANIM ACIKCASI ONU YAZACAKTIM NEYSE DEDIM ONYARGILI olursun dıye yazmadım helekı baskası bakıyorsa yurutec hoppala cok zararlı nerdn bılcez nekdr sure otrtttklrını vs onemli bu erkeklerde aslnda yurumeyı gecıktırıyor dıyorlar bırde yurutec ıcın ztn.. hoppalayıda bosver salla alma :)

ben de bayılıyorum çaya
1 defa çıkarttım sadece, ama ufak ufak mide bulantılarım hep var

cayı bende bırakamadım ama cok acık ıcerdım zaten.. kan degerlerım dusuk oldugu halde vazgecemedım sonra zaten kusmalr devam edınce hıcbısı yıyemz ıcemez oldum oda ayrı mevzu:))

Kızlar ben aacccaaayipp kokoş bi hatundum..taaaaa kiii evlenmeden önce .. 1 ay önce evlendim daha halbuki ama bi salmışlık bi koyvermişlik.. Napcam ben ya böyle gitmez

cayı bende bırakamadım ama cok acık ıcerdım zaten.. kan degerlerım dusuk oldugu halde vazgecemedım sonra zaten kusmalr devam edınce hıcbısı yıyemz ıcemez oldum oda ayrı mevzu:))
bende de kesin çıkacak kansızlık :/ bugün tahlillerimi yaptırdım, yarın alıcam sonuçlarımı
ben işyerinde daha söylemediğim için hamile olduğumu açık çay getirmiyolar tabi

aman allah bozmasın ozman bacıcığım senin şu hırslı halini sevyom laa....

zam yaptıysa helal olsun ona leptop noldu aldırdınmı pekimmm

amın cnm amın
öle olmak lazım fazla hırs değilde hak ettığımı almak ıcın mucadele ettım

yok cnm laptop almıycak zaten abd olan bı polıs abımıze verdık gecıcı o da kasım ayında gelıo ondakını bana vercek gelınce yada bı ayar yapcek şuan zaten cok lazım değil
evde net yok
evde var laptop o yetıyoo

aa sen bılın mı ben ehlıyet aldım onunla ıddaya gırdımm gene kazandım
adam bana hep borçlu

Kızlar ben aacccaaayipp kokoş bi hatundum..taaaaa kiii evlenmeden önce .. 1 ay önce evlendim daha halbuki ama bi salmışlık bi koyvermişlik.. Napcam ben ya böyle gitmez

EE GİTMEZ TABEEE!!!

bende de kesin çıkacak kansızlık :/ bugün tahlillerimi yaptırdım, yarın alıcam sonuçlarımı
ben işyerinde daha söylemediğim için hamile olduğumu açık çay getirmiyolar tabi

SENDE ay demlı cay cok zaralı falan de sımdlk hehehe ben oldm bıttım acık ıctıgm ıcn sorn olmuyor tabede D: kıyamamm solesen sorun olurmu işyerınde?

EE GİTMEZ TABEEE!!!
SENDE ay demlı cay cok zaralı falan de sımdlk hehehe ben oldm bıttım acık ıctıgm ıcn sorn olmuyor tabede D: kıyamamm solesen sorun olurmu işyerınde?
sorun olmaz güneşim, ama henüz bilsinler istemiyorum
çaycı ablaya söyliycem ama galiba

sorun olmaz güneşim, ama henüz bilsinler istemiyorum
çaycı ablaya söyliycem ama galiba

:):) heheh bende soylerken cok utanmstm yenıde sayılrdım işyerımde 6 ay falan olmstu ıse baslayalı mudrm harıc herks sorun etmıstı hahaha söyle söyle caycı ablaya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…