Kokoşş Hatunlar Kulübü

ben 4.botu beğendım tabı kendıme göre
uzun bacaklı değilim uzun tercıh etıyorum
cok topukluda tercıh etmedığımden onu dedım
sen hangısını beğendın peki

bu arada mıraydan haberı olan var mı
burcu nerde
lenn nerde bu garular

Ben ikinci koyduğum resimlerden birinci ayakkabı lacivert pembe dikişleri olanı, 4. ve 5. botları beğendim şık duruyorlar
Kızlardan haberim yok girmiyorlar burcu nektar güneş esma gelmediler kaçak hepsi
miraydan haberim yok kardeşi ameliyat oldumu acaba

bunların hepiciği benim olsunn

Olsun valla tatlım sizler için koydum ben seçin beğenin alın

canım naber nasılsın

ya botların hepsi birbirinden güzel ama ben topuklu hiç giyemiyorum (düğünlerde giyerim sadece)

İyim canım
Bende şuan bulunduğum yerde pek giyemiyorum canım böyle hiç görmemiş gibi ayakkabılara bakıyorlar bende rahatsız oluyorum daha az topuklu tercih ediyorum ama uzun topuklularımın hepsini ist. dönünce giyicem hemde hiç ayağımdan çıkarmicam

Son düzenleme:

daha uzun bi süre ordasınız dimi,, kesn dönüş ylou gözüküyo mu??

ben buralardayım canım, bakıyorum kimseler yok çıkıyorum
ay bugün hava çok güzel yaa, insanın içi kıpır kıpır oluyor

ben buralardayım canım, bakıyorum kimseler yok çıkıyorum
ay bugün hava çok güzel yaa, insanın içi kıpır kıpır oluyor

Burdada dün ve önceki gün harikaydı sımsıcaktı ama bugün yağışlı hava kapalı böyle kapkaranlık artık açmaz heralde şöyle bir kaç gün daha sıcak olsaydı yaa biziöm burda kalorifeler bile yanıyor yanii o derece soğuk oluyor akşamları

dün burası da buz gibiydi, hatta dün akşam eve girdim kaloriferleri açsammı dedim
sonra yok daha erken diyip girdim battaniyemin altına
kuzey güneye baktım, yattım zaten

dün burası da buz gibiydi, hatta dün akşam eve girdim kaloriferleri açsammı dedim
sonra yok daha erken diyip girdim battaniyemin altına
kuzey güneye baktım, yattım zaten

Biz hiç dizi izlemiyoruz yaa geçen sene muhteşem yüzyıla bakıyordum oda sıktı hep başa hep başa bir asıl olaylar gelişemedi zaten kanuninin hayatını kendi hayatım gibi ezbere biliyorum bıktım izlemiyorum bir tek pazar günü game of thronsa bakıyordum onunda bir sezonu 10 bölüm hepsini izledik bir akşam boyunca izleyecek birşey kalmadı tükettim diziyide yeni sezonu martta başlayacakmış onu bekliyorum

aa güzel mi o dizi, konusu ne azcık ipucu fısılda ben de izlerim..
spartaküsü bekliyorum ben de ocakta başlıyicak o da.. şu yabancılar nekadar uzun ara veriyor yaa, insan diziyi unutuyor..

aa güzel mi o dizi, konusu ne azcık ipucu fısılda ben de izlerim..
spartaküsü bekliyorum ben de ocakta başlıyicak o da.. şu yabancılar nekadar uzun ara veriyor yaa, insan diziyi unutuyor..

Ben beğeniyorum güzel geçen pazar 4. bölümü yayınlandı zaten sezon bölümleri 10 bölüm ben hepsini izledim netten ikinci sezon daha heyecanlı olcak gibi inşallah hayal kırıklığına uğramam K,tabı varmış kitaptan uyarlanmış ama ben okumadım kitabını... Tarihi bir dizi klasik ing. tarihi ama mesela the tudors ı izledinmi bilmiyorum onun tarzı taht oyunları işte adından belli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…