- 5 Ocak 2008
- 68.593
- 17
- 308
ben 4.botu beğendım tabı kendıme göre
uzun bacaklı değilim uzun tercıh etıyorum
cok topukluda tercıh etmedığımden onu dedım
sen hangısını beğendın peki
bu arada mıraydan haberı olan var mı
burcu nerde
lenn nerde bu garular
ben 4.botu beğendım tabı kendıme göre
uzun bacaklı değilim uzun tercıh etıyorum
cok topukluda tercıh etmedığımden onu dedım
sen hangısını beğendın peki
bu arada mıraydan haberı olan var mı
burcu nerde
lenn nerde bu garular
bunların hepiciği benim olsunn
Ahhh nihayet biri geldiNasılsın canım görüşemedik bayadır
canım naber nasılsın
ya botların hepsi birbirinden güzel ama ben topuklu hiç giyemiyorum (düğünlerde giyerim sadece)
İyim canım
Bende şuan bulunduğum yerde pek giyemiyorum canım böyle hiç görmemiş gibi ayakkabılara bakıyorlar bende rahatsız oluyorum daha az topuklu tercih ediyorum ama uzun topuklularımın hepsini ist. dönünce giyicem hemde hiç ayağımdan çıkarmicam
daha uzun bi süre ordasınız dimi,, kesn dönüş ylou gözüküyo mu??
ben buralardayım canım, bakıyorum kimseler yok çıkıyorumBen ikinci koyduğum resimlerden birinci ayakkabı lacivert pembe dikişleri olanı, 4. ve 5. botları beğendim şık duruyorlar
Kızlardan haberim yok girmiyorlar burcu nektar güneş esma gelmediler kaçak hepsi
miraydan haberim yok kardeşi ameliyat oldumu acaba
ben buralardayım canım, bakıyorum kimseler yok çıkıyorum
ay bugün hava çok güzel yaa, insanın içi kıpır kıpır oluyor
Evet canım iki sene sonra kesin dönüş ama neresi olur bilmem batıda bir yer ama ben ist. istiyorum
neresi hayırlıysa nerde mutlu olacaksanız orası olsun canım =))
dün burası da buz gibiydi, hatta dün akşam eve girdim kaloriferleri açsammı dedimBurdada dün ve önceki gün harikaydı sımsıcaktı ama bugün yağışlı hava kapalı böyle kapkaranlık artık açmaz heralde şöyle bir kaç gün daha sıcak olsaydı yaa biziöm burda kalorifeler bile yanıyor yanii o derece soğuk oluyor akşamları
dün burası da buz gibiydi, hatta dün akşam eve girdim kaloriferleri açsammı dedim
sonra yok daha erken diyip girdim battaniyemin altına
kuzey güneye baktım, yattım zaten
aa güzel mi o dizi, konusu ne azcık ipucu fısılda ben de izlerim..Biz hiç dizi izlemiyoruz yaa geçen sene muhteşem yüzyıla bakıyordum oda sıktı hep başa hep başa bir asıl olaylar gelişemedi zaten kanuninin hayatını kendi hayatım gibi ezbere biliyorum bıktım izlemiyorum bir tek pazar günü game of thronsa bakıyordum onunda bir sezonu 10 bölüm hepsini izledik bir akşam boyunca izleyecek birşey kalmadı tükettim diziyide yeni sezonu martta başlayacakmış onu bekliyorum
aa güzel mi o dizi, konusu ne azcık ipucu fısılda ben de izlerim..
spartaküsü bekliyorum ben deocakta başlıyicak o da.. şu yabancılar nekadar uzun ara veriyor yaa, insan diziyi unutuyor..
selam kızlar nasılsınız?
Hazalım napıyon tatlımmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?