hoşgeldin canım kendi adıma iyim sen nasılsın ?
cnm iyym bende dun baglntımz kesıldı yenısını baglattık bizde giremedımsizlerde iyi olun inşşşş
İ yoğunluğun nasıl geçtimi biraz canım bak bir iki sayfa öncesinde güzel botlar ayakkabılar paylaştım bakabilirsin kokoşlupa devam kendimi baş kokoş ilan ettim
İ yoğunluğun nasıl geçtimi biraz canım bak bir iki sayfa öncesinde güzel botlar ayakkabılar paylaştım bakabilirsin kokoşlupa devam kendimi baş kokoş ilan ettim
hahaha super kız sımdı baktım harıkaaa benmde sıyah cızmeye ıhtıycm var kahverengı harlylerm var dı ama onu hersyle gıyemıyorm cok uznlr pişmnım aldıgıma onlrı yaaa kocamda dıyor onlr var ne gerek var yenı cızmeye dıyor erkklern kafa basmıyor haaaaa tek renkle nasıl kıs gecıreyım ben
bugun kek ettımde yemek yemedım
ıyıkı etmışım yaa
bıktım makarnadan bıktımm
Neyli kek yaptın canım
Bendede taze h. cevizi var evde dedim onu rendeleyip bide damla çikolatalı kek yapim inşallah güzel olur bakalım denicem
güneşimm yumuşak kurabiye tarifi biliyormusun yahuu bir bulamadımm ama cevizli yapıcam yumuşak olan tarif istiyorummm
cevızle tarçın yap cnm cok harıka
resmı yenıden ekledım bak
cnm valla tek sevdıgın un kurabıyesıı onunda her defasnda netten alıp yapıyorum tarıfı oktay ustadan hihihih:):) cok sevıyorum un kurabıyesını en yumusagı o agızda dagılıyor böle
Baktım canım harika duruyor
CEvizli tarçınlı yapamam çünkü cevizli kurabiye yapıcam o cevizli o cevizli olmaz c.tesi misafir geliyorda yumuşak kurabiye tarifi arıyorum
Baktım canım harika duruyor
CEvizli tarçınlı yapamam çünkü cevizli kurabiye yapıcam o cevizli o cevizli olmaz c.tesi misafir geliyorda yumuşak kurabiye tarifi arıyorum
anladım canım neyse biraz daha araştırim yarın akşam deneyeyim olursa misafirlere veririm yoksa vermem hep sert oluyorda benimkiler
pardon cnm ben yanlış anladım
cevızlı kek yapıcam anladımda tarçın ekle demek ıstemıştım
benım tarıflerımde evde hepbak dur yemek topıcınde bı arkadaşım var harıka şeyler edıyo onun vardır bı bakak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?