Kokoşş Hatunlar Kulübü

cnm iyym bende dun baglntımz kesıldı yenısını baglattık bizde giremedım sizlerde iyi olun inşşşş

İ yoğunluğun nasıl geçtimi biraz canım bak bir iki sayfa öncesinde güzel botlar ayakkabılar paylaştım bakabilirsin kokoşlupa devam kendimi baş kokoş ilan ettim

İ yoğunluğun nasıl geçtimi biraz canım bak bir iki sayfa öncesinde güzel botlar ayakkabılar paylaştım bakabilirsin kokoşlupa devam kendimi baş kokoş ilan ettim

hahaha super kız sımdı baktım harıkaaa benmde sıyah cızmeye ıhtıycm var kahverengı harlylerm var dı ama onu hersyle gıyemıyorm cok uznlr pişmnım aldıgıma onlrı yaaa kocamda dıyor onlr var ne gerek var yenı cızmeye dıyor erkklern kafa basmıyor haaaaa tek renkle nasıl kıs gecıreyım ben

bugn sakınız bakalım yenı bır baslangıc yapıyorz sırkette umrm sonumz guzl olur

Sen çaktırmadan al bir tane canım yaaa giy şöyle çeşit çeşit desen desen Erkeklere bırakırsan hiçbişey lazım değilll

bugun kek ettımde yemek yemedım
ıyıkı etmışım yaa
bıktım makarnadan bıktımm

Güneşimm yumuşak kurabiye tarifi biliyormusun yahuu bir bulamadımm ama cevizli yapıcam yumuşak olan tarif istiyorummm

güneşimm yumuşak kurabiye tarifi biliyormusun yahuu bir bulamadımm ama cevizli yapıcam yumuşak olan tarif istiyorummm

cnm valla tek sevdıgın un kurabıyesıı onunda her defasnda netten alıp yapıyorum tarıfı oktay ustadan hihihih:):) cok sevıyorum un kurabıyesını en yumusagı o agızda dagılıyor böle

cnm valla tek sevdıgın un kurabıyesıı onunda her defasnda netten alıp yapıyorum tarıfı oktay ustadan hihihih:):) cok sevıyorum un kurabıyesını en yumusagı o agızda dagılıyor böle

Anladım canım neyse biraz daha araştırim yarın akşam deneyeyim olursa misafirlere veririm yoksa vermem hep sert oluyorda benimkiler

Baktım canım harika duruyor
CEvizli tarçınlı yapamam çünkü cevizli kurabiye yapıcam o cevizli o cevizli olmaz c.tesi misafir geliyorda yumuşak kurabiye tarifi arıyorum

pardon cnm ben yanlış anladım
cevızlı kek yapıcam anladımda tarçın ekle demek ıstemıştım

benım tarıflerımde evde hepbak dur yemek topıcınde bı arkadaşım var harıka şeyler edıyo onun vardır bı bakak

anladım canım neyse biraz daha araştırim yarın akşam deneyeyim olursa misafirlere veririm yoksa vermem hep sert oluyorda benimkiler

tamam ama işte ne yumusak un kurabıyesıdır benım bıldıgım senın öle bişi yapman lazmmm ozmn ıstesnde sert olmaz dıye dusnyrm hehehe bak bır deneme yap

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…