Kokoşş Hatunlar Kulübü

slm kokoşlarım...

işlerim yoğun...

okuyup çıkıveriyorumm...

kaçak değilim takip ediyorum...

bende bugun çok güzel bir bot gördüm dolgu topukk.. bayıldım diyebilirim..

ama fiyatı sormadan geçtim.. ne kadr olduğunu merak ediorum..

miraydan haber alan yokmu kızlar.... çok merak ediyorum onuda...

kurabıye pek yapmıyorum...

ama ablam çok güzell hındıstan cevizli kurabıye yapardı.. küçük kalıplarla ... kelebekli ve kalpli kalıpları vardı..

üniversitedeyken ben sık yapardı ..

aklındaysa bende alim o tarifi yapim valla bak cnm çekti

Canım bu güzele benziyor bunun içine ceviz koysam nasıl olur sence denemişsin yaa olurmu cevizli

olabilirmi bilmiyorum çünkü canım hamur zor toparlanıyor
yağlı bir hamur olduğundan birkaçtanesinde dene toplanır şekil alırsa hamur koy güzelde olur tatlımmmm

olabilirmi bilmiyorum çünkü canım hamur zor toparlanıyor
yağlı bir hamur olduğundan birkaçtanesinde dene toplanır şekil alırsa hamur koy güzelde olur tatlımmmm

Sağol canım bi deneyeyim ben bunu bu akşam az ölçülerle bir deneyeyim olursa yaparım

Günaydın kızlar

Birsenim canım verdiğin tarifi yaptım dün akşam hemde cevizli o kadar güzel olduki anlatamam yedik bitirdik akşam valla hepsini sağol canım

Günaydın kızlar

Birsenim canım verdiğin tarifi yaptım dün akşam hemde cevizli o kadar güzel olduki anlatamam yedik bitirdik akşam valla hepsini sağol canım

ayy bende demin okudum.. aldım tarifi hoşuma gitti..

ama ben sevüz sevmm cevizsiz yaparm :):)

kocam sever onada seviz atarım...

bugun işe koyulayım barii

seninde eline dağlık cnmm

günaydın kokoşlarrr bu aradaaa....

Yap valla harika oluyor yumuşak yumuşak bide ben cevizli yaptım ama sütlü çikolata eritip üzerine sürdüm öyle daha güzel oldu bunu da denemeni şiddetle tavsiye ederim canım......

Yap valla harika oluyor yumuşak yumuşak bide ben cevizli yaptım ama sütlü çikolata eritip üzerine sürdüm öyle daha güzel oldu bunu da denemeni şiddetle tavsiye ederim canım......

şekerim tam ver tarifini anlamadım nasıl yaptığını..

anlat bakalım...

kızlar günaydın hayırlı cumalar
mirayın kardeşi ameliyat olmuş, yoğun bakımdaymış (başka bir topikten arkadaşımla buluşmuşlar dün o söyledi)
ben de bugün aramak istiyorum onu :/ durum ne merak ediyorum..

günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnn

hayırlı cumalarrrr

Günaydın kızlar

sende saol bebem.işine yaramış sevindim.afiyet bal şeker accukda kilo olsunnnnnn

şekerim tam ver tarifini anlamadım nasıl yaptığını..

anlat bakalım...

Canım normal o tarife göre yapıyorsun krem şanti yağ ve un hepsini karıştır ben ceviz iyice kıydırdım blendırdan sonra içine kattım öyle yuvarladım kurabileyeleri pişiriyorsun fırında biraz soğuduktan sonra normal marketlede satılan sütlü çikolata al herhangi biri olur ama sütlü çilokalata olsun tabi bitter seviyorsanız bitteer alın erit onu sonra kurabiyelerin üzerine biraz çay kaşığı veya tatlı kaşığı yardımıyla koy harika oluyor

Günaydın canım iyi ya sevindim bugün bir ara ararsın artık bizedede haber verirsin merak ediyorduk durumunu.... Konuşursan çok çok slm da söyle ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…