Güzel gözüküyor ama un kurabiyesi istemiyorum yada ona ceviz katılsa nasıl olur acaba
http://www.kadinlarkulubu.com/bisku...cok-pratik-krem-santili-kurabiye-resimli.html
hazalım bak bunu ramazanda aldım tarifi kaç kere yaptım hem pratik hem leziz
Canım bu güzele benziyor bunun içine ceviz koysam nasıl olur sence denemişsin yaa olurmu cevizli
olabilirmi bilmiyorum çünkü canım hamur zor toparlanıyor
yağlı bir hamur olduğundan birkaçtanesinde dene toplanır şekil alırsa hamur koy güzelde olur tatlımmmm
Sağol canım bi deneyeyim ben bunu bu akşam az ölçülerle bir deneyeyim olursa yaparım
Günaydın kızlar
Birsenim canım verdiğin tarifi yaptım dün akşam hemde cevizli o kadar güzel olduki anlatamam yedik bitirdik akşam valla hepsini sağol canım
ayy bende demin okudum.. aldım tarifi hoşuma gitti..
ama ben sevüz sevmm cevizsiz yaparm :):)
kocam sever onada seviz atarım...
bugun işe koyulayım barii
seninde eline dağlık cnmm
günaydın kokoşlarrr bu aradaaa....
Yap valla harika oluyor yumuşak yumuşak bide ben cevizli yaptım ama sütlü çikolata eritip üzerine sürdüm öyle daha güzel oldu bunu da denemeni şiddetle tavsiye ederim canım......
hayırlı cumalar kokoşlarım
hazalım ellerıne sağlıkk
Günaydın kızlar
Birsenim canım verdiğin tarifi yaptım dün akşam hemde cevizli o kadar güzel olduki anlatamam yedik bitirdik akşam valla hepsini sağol canım
şekerim tam ver tarifini anlamadım nasıl yaptığını..
anlat bakalım...
kızlar günaydınhayırlı cumalar
mirayın kardeşi ameliyat olmuş, yoğun bakımdaymış (başka bir topikten arkadaşımla buluşmuşlar dün o söyledi)
ben de bugün aramak istiyorum onu :/ durum ne merak ediyorum..
albüme bakınnnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?